23 Şubat 2019, Cumartesi 09:24:24

Türkiye'de artan fiyatlar turistleri Tunus'a yönlendirdi

Rusya'da yapılan erken rezervasyonlarda Tunus'un Türkiye'nin ardından ikinci sırada yer aldığı açıklandı. Uzmanlar, Tunus’a olan yüksek talebin Türkiye’de fiyatların artmasınan kaynaklandığını belirtiyor.
  • Gecen alman turizm gazetesi yayimladi... Türkiye ve yunanistan 2019 en begenilen gidilecek ülke olarak görüldü. Sayilar artiyor deniliyor... Bir Hamburg-Hatay ucusu (THY) yaz okul tatilinde 5 kisi EUR 2.000 üstü; bir hafta otele gitsek daha ucuza geliyor!!!
  • Türkiye deger’i arttı bunu gören yok sanırım bizim oteller fiyatları artırıp boş kalmıyor zengin olan geliyor . Türkiye de yaşayıp sadece Tayyip Erdoğan’ı sevmediği için ülkeyi kötüleyenler çok kötüsünüz vicdansızsınız. Yazık sizin gibi yorum yapanlara
  • Geçen yıllara göre Türkiye tatil fiyatları hatırı sayılır şekilde arttı. Ancak Tunus’taki otellerin fiyatları daha ucuz değildir.
  • Biz öyle beleşe vermeyiz gelmeze gelmesin biz kendimiz gideriz. Türkün dostu Türk başka bilmem
  • Aç gozlu otelciler. Beter olun. O turistler varliktan gidiyorlardir yahu yokluktan degiiilll bay kemal.
  • Artikin heralde Turiste ihtiyac yok fiyatlar uctu Turkiyede
  • Ruslar turist filan degildir. Belesci sezonluk gocebelerdir. Isabet olur gitsinler misira, tunusa. Bati avrupali turist ruslar yuzunden gelmez oldu ulkeye.
  • Rusya dan Dubai 1 hafta tatil sadece 500$. 6 gece ve oda&kahvaltı şeklinde.uçak ile gidiş dönüş ve havalimanı transferleri içinde.bu gidişle Rus turistleri de kaçıracağız anlaşılan.Nizhnikamsk-Sharjah,Azur Air ile.
  • Tanzimleri kacirmasalardi
  • Tam buldular birbirlerini desene...O aç onlar aç.

Rusya'da son yıllarda tırmanışa Tunus tatili talebinin 2019'da sürdüğü belirtiliyor.

AfricanManager'de yer alan habere göre, Rusya'da yapılan erken rezervasyonlar Tunus'un bu ülkede Türkiye'nin ardından en çok talep alan ikinci destinasyon olacağını gösteriyor.

TÜRKİYE'DEKİ FİYAT ARTIŞI

Rus tur operatörlerinin verdiği bilgiye göre, Rusya'dan Tunus'a dönük tatil satışları yüzde 30-100 arasında artış gösterdi. Seyahat uzmanları, Tunus'a dönük bu ilginin arkasında Türkiye'de fiyatların yükselmesi yer alıyor. Uzmanlar, ''Türkiye'de fiyatlar yükselince Rus turistler farklı arayışlara girdi'' değerlendirmesini yapıyor.

Türkiye'deki fiyat artışı nedeniyle yoğun bir Rus turist talebi alan Tunuslu turizmcilerin ise fiyatları arttırma konusunda aceleci olmadığı belirtiliyor.

REZERVASYONLAR 2-3 KAT ARTTI

Tunus'a dönük güçlü talep Rus tur operatörleri tarafından da doğrulanıyor. Buna göre, Anex Tour Tunus'a dönük talebin 3 kat arttığını belirtirken, Biblio Globus'taki artış oranının yüzde 193, Coral Travel'daki artış oranının ise yüzde 50 olduğuna işaret ediliyor.

Türkiye'de artan fiyatlar turistleri Tunus'a yönlendirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

B747 ~ 5 yıl önce
Gecen alman turizm gazetesi yayimladi... Türkiye ve yunanistan 2019 en begenilen gidilecek ülke olarak görüldü. Sayilar artiyor deniliyor... Bir Hamburg-Hatay ucusu (THY) yaz okul tatilinde 5 kisi EUR 2.000 üstü; bir hafta otele gitsek daha ucuza geliyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 5 yıl önce
Türkiye deger’i arttı bunu gören yok sanırım bizim oteller fiyatları artırıp boş kalmıyor zengin olan geliyor . Türkiye de yaşayıp sadece Tayyip Erdoğan’ı sevmediği için ülkeyi kötüleyenler çok kötüsünüz vicdansızsınız. Yazık sizin gibi yorum yapanlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatilci ~ 5 yıl önce
Geçen yıllara göre Türkiye tatil fiyatları hatırı sayılır şekilde arttı. Ancak Tunus’taki otellerin fiyatları daha ucuz değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turk ~ 5 yıl önce
Biz öyle beleşe vermeyiz gelmeze gelmesin biz kendimiz gideriz. Türkün dostu Türk başka bilmem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tr ~ 5 yıl önce
Aç gozlu otelciler. Beter olun. O turistler varliktan gidiyorlardir yahu yokluktan degiiilll bay kemal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru ~ 5 yıl önce
Artikin heralde Turiste ihtiyac yok fiyatlar uctu Turkiyede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turist mi? ~ 5 yıl önce
Ruslar turist filan degildir. Belesci sezonluk gocebelerdir. Isabet olur gitsinler misira, tunusa. Bati avrupali turist ruslar yuzunden gelmez oldu ulkeye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vladimir ~ 5 yıl önce
Rusya dan Dubai 1 hafta tatil sadece 500$. 6 gece ve oda&kahvaltı şeklinde.uçak ile gidiş dönüş ve havalimanı transferleri içinde.bu gidişle Rus turistleri de kaçıracağız anlaşılan.Nizhnikamsk-Sharjah,Azur Air ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yıldız? ~ 5 yıl önce
Kaç yıldızlı otel onu da yaz
Tuh ~ 5 yıl önce
Tanzimleri kacirmasalardi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heh ~ 5 yıl önce
Tam buldular birbirlerini desene...O aç onlar aç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000