19 Mayıs 2008, Pazartesi 09:29:31

Türkiye’nin en genç filosu geliyor

Turkuaz Havayolları, Komfortours ile 2008 yılı yaz operasyonları için yaptığı anlaşmanın ardından çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Şirket, Türkiye’nin en genç filosuna sahip olmak için artık gün sayıyor.
  • inşallah bu güzel atılım başarılı olur.. yeni şeyler gerekiyor bunun gibi.. tbr ederim THY yönetimini..
  • THY'den atılmamak için emeklilik teklifini kabul eden birisi buraya sözde yorum yazmış. Turkuaz Havayolları bence dikkatli olsun ve bunun gibi her şirketten atılma ve sokaklarda iş arayarak yağcılık yapma yoluna gidenleri alırsa sonu hiç beklemedikleri bir anda gelecektir. World Focus faciası bu tür insanların amatörce davranışları sonucu meydana geldi ve kara bir leke olarak şimdi Anka Havayolarının üzerinde duruyor.
  • Yorumunuz... antalya base açılacakmı bilen var mı?
  • yonetıcılerın genc olmasıyla beraber uzun wadede sektorde tutunurlar işallah. ılk adımı attılar umarım hayırlı olur ... merwe
  • genç dinamik ve bilinçli kadrosu ile 1 senedir yapmış oldukları çalışmalarla sektörümüzde farklı bir boşluğu dolduracağına inanıyorum,başarılarının bitimsiz olmasını dilerim.
  • Turkuaz havayolları hoşgeldiniz ve de şimdiden hayırlı uçuşlar dilerim. ...
  • Uzun zamandır yaptığınız çalışmaları yakından izliyor ve heyecanla ilk uçuş gününüzü bekliyorduk. Bu güzel haber umarım Türk sivil hacılığı için uzun vadeli ve istikrarlı bir havayolu şirketinin habercisi olur. Tebrikler.
  • Herhalde Avrupali Türk Organizatörler ile calisacaklar.O sektörü azda olsa tanirim.Kiminle calisacaklari,hangi destinasyonlari ucacaklari yani doluluk orani isin özelligidir.
  • İyi ve hızlı bir başlangıç. Yöneticileride çok genç fakat havacılığın kuralları çok sertir. Unutmasınlar Hızlı parlayan Çabuk söner!

Türkiye’nin en genç havayolu şirketi Turkuaz Airlines, satın aldığı 2 adet fabrika çıkışlı Airbus A321 uçak ile aynı zamanda Türkiye’nin en genç filosuna sahip olacak. Sözleşmeleri imzalanan ve test uçuşları süren 2 adet A321’in Haziran ayının 2. haftası İstanbul’da olması bekleniyor.

Turkuaz Havayolları’nın filosuna katılacak olan “sıfır” Airbuslar, 210 koltuk kapasiteli ve tamamı deri döşemeli konfigürasyona sahip.

Amsterdam’dan 23 Haziran günü Kayseri’ye yapılacak seferle ilk uçuşunu gerçekleştirecek olan Turkuaz Havayolları, bir uçağını Amsterdam Base’li ve diğer uçağını Köln Base’li kullanacak.

Sektöre hızlı bir giriş yapmak isteyen Turkuaz Havayolları’nın Amsterdam çıkışlı tüm seferlerinde çay, kahve ve meşrubat gibi ikramlar ÜCRETSİZ olacağı AirportHaber’e gelen bilgiler arasında.

©AriportHaber.com

Türkiye’nin en genç filosu geliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

OPS... ~ 16 yıl önce
inşallah bu güzel atılım başarılı olur.. yeni şeyler gerekiyor bunun gibi.. tbr ederim THY yönetimini..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avalon1166 ~ 16 yıl önce
THY'den atılmamak için emeklilik teklifini kabul eden birisi buraya sözde yorum yazmış. Turkuaz Havayolları bence dikkatli olsun ve bunun gibi her şirketten atılma ve sokaklarda iş arayarak yağcılık yapma yoluna gidenleri alırsa sonu hiç beklemedikleri bir anda gelecektir. World Focus faciası bu tür insanların amatörce davranışları sonucu meydana geldi ve kara bir leke olarak şimdi Anka Havayolarının üzerinde duruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Yorumunuz... antalya base açılacakmı bilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yenı gırısımcılerımıze basarılar ~ 16 yıl önce
yonetıcılerın genc olmasıyla beraber uzun wadede sektorde tutunurlar işallah. ılk adımı attılar umarım hayırlı olur ... merwe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YILLAR ~ 16 yıl önce
genç dinamik ve bilinçli kadrosu ile 1 senedir yapmış oldukları çalışmalarla sektörümüzde farklı bir boşluğu dolduracağına inanıyorum,başarılarının bitimsiz olmasını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet Küçükayyıldız ~ 16 yıl önce
Turkuaz havayolları hoşgeldiniz ve de şimdiden hayırlı uçuşlar dilerim. ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal Demirkanlı ~ 16 yıl önce
Uzun zamandır yaptığınız çalışmaları yakından izliyor ve heyecanla ilk uçuş gününüzü bekliyorduk. Bu güzel haber umarım Türk sivil hacılığı için uzun vadeli ve istikrarlı bir havayolu şirketinin habercisi olur. Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neredeyiz ~ 16 yıl önce
Herhalde Avrupali Türk Organizatörler ile calisacaklar.O sektörü azda olsa tanirim.Kiminle calisacaklari,hangi destinasyonlari ucacaklari yani doluluk orani isin özelligidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Delidumrul ~ 16 yıl önce
İyi ve hızlı bir başlangıç. Yöneticileride çok genç fakat havacılığın kuralları çok sertir. Unutmasınlar Hızlı parlayan Çabuk söner!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000