29 Haziran 2010, Salı 11:50:29

TÜRKİYE TAM BİR VIP CENNETİ!

Airport TV Haber Müdürü Murat Herdem, özellikle ülkemizde sık sık gündeme gelen VIP (Very Important Person - Çok Önemli Kişi) Salonlarını tartışmalarını köşesine taşıdı. Peki, Herdem "VIP" başlıklı yazısında neler diyor? İşte o yazı...
  • bence de çok ünlü kişiler bunlar.bizde de validen vekilden fazla vergi vere vere kalmadı.emeğimize yazık.bi sünnet düğünü bile yapmak için iki yıl biriktirmem lazım.çalışmakla ne yapabilirsek artık.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • bir ara onun Türkçe versiyonu vardı Çok Önemli Personel diye :))))) bence kendi dilimize dönmeliyiz.normal parasıyla binen halka çekirge sürüsü diyebilecek kadar zavallılaşmış bu Çok Önemli Personellere layık oldukları gibi seslenmeliyiz. Ç ok Ö nemli P ersonel ler diye
  • Gecen hafta ucak koruge yanasip da biz ekonomideki yolcular cikis kapisina gelince. Vip yolculardan biri hostese, su perdeyi kapayinda cekirge surusu hemen kapiya yonelmesin diye seslendigini duydum. Benim paramla bana tavir yapabilme luksunu kendilerinde goruyorlar.
  • Normal olarak Türkiye de Recep İvedik çok var her tarafta her şehirde. Onun için Recep İvedik filminin çok seviyorum ve hasılat rekoru kırıyor neden çünkü gerçekten evden çıktığınızda her tarafta recep ivedik var ayrıca herkesin kendisinde bir iki huy vardır. Vipde de Recep İvedikler hep olacaktır daima.
  • star alliance barcelona manchester devamı gelir mutlaka...
  • Uçak boyamalarını daha çok ANA,Japan A.,Qantas da görmüştüm.Boyamalar ayrı bir hava katıyor uçağa.Keşke bizim uçaklarda böyle ara ara boyansa.Mesela bir uçağımızı 2010 Dünya basketbol şampiyonası Türkiye de yapılacağı için boyanabilir.Yine formula1 tanıtımları için boyanabilir. ANA da bir ara pokemon kahramanlarını koymuştu.Etihad ve Gulf air de f1 tanıtımı için boyamışlardı.güzel oluyor yani ne diyebilirim.

Türkiye’deki VIP salonlarının kullanımı konusunda zaman zaman tartışmalar yaşanır. Ama bu tartışmalar saman alevi gibidir. Etkisi birkaç gün sürer, sonra hiçbir şey olmamış gibi eski usule dönülür.

Bildiğiniz gibi, VIP salonlarını kullanabileceklerin listesi yönetmelikle belirlenmiş. Hala duruyor mu bilmiyorum ama Atatürk Havalimanı’ndaki salonun girişine de koskoca bir pano konulmuş, VIP’i kullanabileceklerin listesi tek tek yazılmıştı. Oldukça da uzun bir liste esasında… Bir başka ülkede bu kadar uzun VIP kullanıcı listesi olduğunu pek sanmıyorum.

Bu açıdan baktığınızda, Türkiye yasal haliyle bile aslında tam bir VIP cenneti… Bir defa VIP hakkına erişmek, ömür boyu o haktan faydalanmak için yeterli… O yüzden VIP salonlarında eski milletvekillerinden bürokratlara kadar herkesi görmeniz mümkün.

Airport TV Haber Müdürü Murat Herdem'in yazısının tamamı için TIKLAYIN

TÜRKİYE TAM BİR VIP CENNETİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
bence de çok ünlü kişiler bunlar.bizde de validen vekilden fazla vergi vere vere kalmadı.emeğimize yazık.bi sünnet düğünü bile yapmak için iki yıl biriktirmem lazım.çalışmakla ne yapabilirsek artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir ara onun Türkçe versiyonu vardı Çok Önemli Personel diye :))))) bence kendi dilimize dönmeliyiz.normal parasıyla binen halka çekirge sürüsü diyebilecek kadar zavallılaşmış bu Çok Önemli Personellere layık oldukları gibi seslenmeliyiz. Ç ok Ö nemli P ersonel ler diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gecen hafta ucak koruge yanasip da biz ekonomideki yolcular cikis kapisina gelince. Vip yolculardan biri hostese, su perdeyi kapayinda cekirge surusu hemen kapiya yonelmesin diye seslendigini duydum. Benim paramla bana tavir yapabilme luksunu kendilerinde goruyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Normal olarak Türkiye de Recep İvedik çok var her tarafta her şehirde. Onun için Recep İvedik filminin çok seviyorum ve hasılat rekoru kırıyor neden çünkü gerçekten evden çıktığınızda her tarafta recep ivedik var ayrıca herkesin kendisinde bir iki huy vardır. Vipde de Recep İvedikler hep olacaktır daima.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
star alliance barcelona manchester devamı gelir mutlaka...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uçak boyamalarını daha çok ANA,Japan A.,Qantas da görmüştüm.Boyamalar ayrı bir hava katıyor uçağa.Keşke bizim uçaklarda böyle ara ara boyansa.Mesela bir uçağımızı 2010 Dünya basketbol şampiyonası Türkiye de yapılacağı için boyanabilir.Yine formula1 tanıtımları için boyanabilir. ANA da bir ara pokemon kahramanlarını koymuştu.Etihad ve Gulf air de f1 tanıtımı için boyamışlardı.güzel oluyor yani ne diyebilirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000