27 Eylül 2015, Pazar 08:07:36

Türkiye Mina'ya uçak gönderiyor

Türk Hava Kuvvetlerine ait bir C-130 uçağının, Mina'daki izdihamda yaralanan Türk hacıların Türkiye'ye getirilmesi için yarın Cidde havaalanına hareket edeceği bildirildi.
  • Vah! benim buyuk devletim vah!...
  • Sadece gülüyorumm
  • İşte büyük devlet. Dünya'nın neresinde olursa olsun vatandaşını yalnız bırakmıyor, sahip çıkıyor...
  • Eskiden Mina'da yollar dardı izdiham çok olurdu sonra genişlettiler dedik artık rahatladı olmaz, yine oldu...

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Mekke'nin Mina bölgesinde hac ibadeti esnasında meydana gelen izdiham sonucunda içerisinde bazı Türk hacıların da yer aldığı pek çok kişinin vefat ettiği ve yaralandığı anımsatıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Söz konusu elim olayda yaralanan Türk hacıların Türkiye'ye intikalini sağlamak maksadıyla Türk Hava Kuvvetlerine ait bir adet C-130 uçağı, içerisinde Sağlık Bakanlığına ait 12 personelden oluşan bir ekip ile yarın saat 17.00'de Etimesgut'tan Cidde havaalanına hareket edecektir. Bu vesileyle, meydana gelen üzücü olayda hayatını kaybeden eden hacılarımıza Allah'tan rahmet ve kederli ailelerine başsağlığı; yaralanan hacılarımıza acil şifalar temenni ediyoruz."

Türkiye Mina'ya uçak gönderiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

buyuk devlet ~ 9 yıl önce
Vah! benim buyuk devletim vah!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 9 yıl önce
Eeee? C-5 Galaxy'mi gönderseydi?
Arabic ~ 9 yıl önce
Sadece gülüyorumm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bak sen ~ 9 yıl önce
Neye ve nedenle guluyon söyle de gözümüzün önüne getirelim. Devlet olmanın gereği bu değil mi? Gülecek ne var bunda edepsiz.
Dünya devi ~ 9 yıl önce
İşte büyük devlet. Dünya'nın neresinde olursa olsun vatandaşını yalnız bırakmıyor, sahip çıkıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M. ~ 9 yıl önce
Buyuk devlet nasil olunur soyleyeyim: askerin basina cuval gecirildiginde dunyayi dar eden, yurtdisinda bir vatandasinin burnu kanadiginda orayi inleten, halkina sahip cikan devlet "buyuk devlet" olur. Yoksa adamlar yitip gitmis, onlari istersen F-16'yla getir. Ne yazar, kac yazar? Bunun buyuk devlet olmakla zerre ilintisi yoktur.
DASDAF ~ 9 yıl önce
ASLAN PARCASI,ALTTAKI YORUMUN TUMUNE KATILIYORUM VE BUYUK DEVLET SEHIT VERMEYEREK ONLARIN AILESINE HAKARET ETMEYEREK VATANDASINA ZULUM ETMEYEREK. YIYICILERI ALT EDEREK KURUMLARDAN SUREREK OLUR. BURDA KALKMIŞSIN BUYUK DEVLET TANIMINI YAPIYORSUN . RÜZGARA KARŞI İŞEYEN ADAM TABİRİNİ UYGUN GÖRÜYORUM SANA VE 3 HAYIRLA UĞURLUYORUM
hfd ~ 9 yıl önce
sacmalama
Büyük ~ 9 yıl önce
Önüne gelenin fırça attığı, hiçbir dostu olmayan bir ülke mi büyük ? Yapmayın. Tüm komşularımızla kavgalıyız. Dış politika da şamar oğlanına döndük. Bu mu büyüklük.
Eskiden ~ 9 yıl önce
Eskiden Mina'da yollar dardı izdiham çok olurdu sonra genişlettiler dedik artık rahatladı olmaz, yine oldu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000