02 Haziran 2022, Perşembe 16:37:35

Türkiye Litvanya'ya Bayraktar TB2 hediye etti

Litvanya Savunma Bakanı Arvydas Anusauskas, Baykar Teknoloji şirketinin Litvanya'ya bir Bayraktar TB2 SİHA hediye ettiğini duyurdu.
  • Ben istesem hediye etmezler
  • Bir ülke başka bir ülkeye neden böyle bir hediye verir? Karşılığında ne istedik ya da ne vaat ettiler? Abd ve Rusya kapışmasında ezilen biz olmayalım. Severiz,sevmeyiz ama Rusya bölgede en büyük güç ve ekonomik,sosyal,kültürel,ticari her manada biz onlara onların bize olduğundan daha fazla muhtacız ki bunu Rus uçağını düşürünce gayet güzel gördük. Geçen sene 34 askerimizi şehit etmelerine bile gık diyemedik,turistleri gelsin diye taklalar attık,ayaklarına gitmedik adam kalmadı, unutmayın. Yarın Rusya bize Polonya,Litvanya,Ukrayna'ya iha satışı,yardımlar vs hesabını sorarsa o zaman da bu ülkeyi yönetenler dostum Putin diyebilecekler mi?
  • Litvanya da neresi,dünyada öyle bir devlet mi var,varsa da bizimle alakası nedir?
  • Milletin malını millete sordunuz da mı ona buna peşkeş çektiniz? Bize ne bilmem ne ülkesinden de Ukrayna dan da, pandemi zamanında da milletin paralarını, ilaçlarını gereksiz yere lüzumsuz ülkelere dağıttınız. Gören de bizi hayır kurumu sanacak.
  • Onlarda bize verir 6 mil kıta sahanlığı uygularız artık
  • Sonumuz köti olur
  • Benim vergilerimi bana sormadan nasil harcarsiniz ? Bunun hesabini soracagim.
  • Bugün markete gittim 1lt süt alayim dedim bi baktım 21 tl olmuş,başkada birşey demiyorum
  • Aslında biz Türk halkı olarak ekmek,benzin, süt alarak ve ödeyerek verdik desek daha dogru olur…yani zamların bir nedeni var. Çok yaşa Ukrayna , çok öde Türk halkı!
  • Hani bana, hani bana !!

Litvanya Savunma Bakanı Arvydas Anusauskas, Baykar Teknoloji şirketinin Litvanya'ya bir Bayraktar TB2 SİHA hediye ettiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Anusauskas, Litvanya halkının satın alıp Ukrayna'ya göndermek için para topladığı Bayraktar TB2'nin Türkiye tarafından ücretsiz olarak temin edileceğini ifade etti.

Anusauskas, modern teçhizatlı Bayraktar TB2'nin temmuz ayına kadar teslimata hazır olacağını ve aracı Kiev'e gönderme niyetinde olduklarını da sözlerine ekledi.

Daha önce Baykar'ın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Litvanya halkının duyarlı kampanyasının başarıyla tamamlandığını Litvanya Savunma Bakanı Yardımcısı Vilius Semeska'dan öğrendik. Litvanya'ya 1 adet Bayraktar TB2 sağlayacağız. Toplanan bağışın tamamının Litvanya tarafından Ukrayna'ya insani yardım olarak gönderilmesini rica ediyoruz" denmişti.

Türkiye Litvanya'ya Bayraktar TB2 hediye etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Doğma büyüme Türk’üm ~ 2 yıl önce
Ben istesem hediye etmezler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçekler ~ 2 yıl önce
Bir ülke başka bir ülkeye neden böyle bir hediye verir? Karşılığında ne istedik ya da ne vaat ettiler? Abd ve Rusya kapışmasında ezilen biz olmayalım. Severiz,sevmeyiz ama Rusya bölgede en büyük güç ve ekonomik,sosyal,kültürel,ticari her manada biz onlara onların bize olduğundan daha fazla muhtacız ki bunu Rus uçağını düşürünce gayet güzel gördük. Geçen sene 34 askerimizi şehit etmelerine bile gık diyemedik,turistleri gelsin diye taklalar attık,ayaklarına gitmedik adam kalmadı, unutmayın. Yarın Rusya bize Polonya,Litvanya,Ukrayna'ya iha satışı,yardımlar vs hesabını sorarsa o zaman da bu ülkeyi yönetenler dostum Putin diyebilecekler mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BATTAL ~ 2 yıl önce
Litvanya da neresi,dünyada öyle bir devlet mi var,varsa da bizimle alakası nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dronemaster ~ 2 yıl önce
Başkenti vilnius Aç bak haritayı görürsün. Yalnız bu baykar canımı sıkıyor böyle bir teknoloji hediye edilir mi? Teknolojimizi satarken de hediye ederken de dikkat etmeliyiz. Tb-2 hala birçok ülkenin almak için sıraya girdiği bir teknoloji
DEMOKRAT ~ 2 yıl önce
Milletin malını millete sordunuz da mı ona buna peşkeş çektiniz? Bize ne bilmem ne ülkesinden de Ukrayna dan da, pandemi zamanında da milletin paralarını, ilaçlarını gereksiz yere lüzumsuz ülkelere dağıttınız. Gören de bizi hayır kurumu sanacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Embesil ~ 2 yıl önce
Üretici şirket hediye etti diyor devlet değil nerenizle okuyorsunuz yazıları. Kininizde boğulun.
Ne alaka ~ 2 yıl önce
Devlet mali mi, adam özel sektör. Kafan mi güzel kardeşim?
ne alaka'ya ~ 2 yıl önce
Adamın neresi özel sektör? Yurtdışından devlet kanalıyla motor,kamera gibi aksamları ithal edebiliyor ve de sarayın damadı! Thy de güya özel şirket ama öyle mi?
Ne alaka diyen arkadaş ~ 2 yıl önce
Tusaş,Tai,Thy de özel şirket gibi görünüyor ama aslında öyle mi peki? Sonuçta sahibi ve kayınpederin kim oldukları,aralarındaki ilişki,neyi,hangi şartlarda,nasıl ürettikleri de malum. Ve bir ülke adına bir özel şirket niye başka bir ülkeye böyle bir hediyeyi verir ki?
Demokrata ~ 2 yıl önce
Kafan mı güzel birader Bayraktar %100 özel şirket
baykar ~ 2 yıl önce
Tusaş ve thy ile bayraktarı aynı kefeye koyuyorsunuz, aralarındaki farkı bile bilmiyorsunuz demekki. Savunma sanayi firmaları devlet izni ile parça alır ve satar fakat finansal olarak devlet karşılamıyor ki. Ne vergisi, ne peşkeş çekmesi. Tüm dünyanın peşinde olduğu bir teknolojiyi üretenlere karşı yapabildiğiniz tek şey kin gütmek. Yok ithalmiş yok damatmış, 1 örneğini de siz yapsaydınız tüm devletin imkanlarıyla da alkışlamazsak biz yobaz olsaydık!!!
Yunan ~ 2 yıl önce
Onlarda bize verir 6 mil kıta sahanlığı uygularız artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rusyayı kızdırmayın ~ 2 yıl önce
Sonumuz köti olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Skandal ~ 2 yıl önce
Benim vergilerimi bana sormadan nasil harcarsiniz ? Bunun hesabini soracagim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 2 yıl önce
Telefonu akilli diye kendinide akilli sanan akil fukarasi bayraktar devlet malimi yorumu yazarken kesin tren’e bakiyordun
Vergi mi ~ 2 yıl önce
Tb2 devlet malı mi?
Baykar ~ 2 yıl önce
Özel sektör, senin benim param değil. 128 milyarın, müteahhitlere saçılan paranın, Atatürk havalimanının tahribinin peşine düş derim.
Skandal mı? ~ 2 yıl önce
Senin verginle %100 özel bir şirketin ne alakası var? Kaldıki ne vergi veriyorsun sen cidden merak ettim
Tojsvzb ~ 2 yıl önce
Farzetki tornacı dukkanjn var torbadan disk ürettim ve yan dükkana hediye ettin bu şahsa ait dükkandan çıkan disk kamu malını?
Vaybe ~ 2 yıl önce
Bugün markete gittim 1lt süt alayim dedim bi baktım 21 tl olmuş,başkada birşey demiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aslında şoyle ~ 2 yıl önce
Aslında biz Türk halkı olarak ekmek,benzin, süt alarak ve ödeyerek verdik desek daha dogru olur…yani zamların bir nedeni var. Çok yaşa Ukrayna , çok öde Türk halkı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aslında ya ~ 2 yıl önce
Araplara yıllarca ödüyorsun sesin cıkmadı
:) ~ 2 yıl önce
Birbirinizi tanıyor musunuz?
Fff ~ 2 yıl önce
Hani bana, hani bana !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000