17 Eylül 2021, Cuma 20:33:48

Türkiye kırmızı listeden çıkıyor

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA Airport'un Ceo'su Kadri Samsunlu Türkiye'nin kırmızı listeden çıkacağını söyledi.
  • tipe bak!! tk yı personeli batırdınız. Yuhhh olsun. cross 25 gust 35 K Gel yiyorsa uç, bklm
  • Bunlarla uğraşacağına. Terminalin içi Hasta yolcu ve Personel dolu. Aşı yok. PCR yok neyin peşindesin. Bunların takibini yapmıyormusun?
  • Nereye çıkıyor? Ülkemde uygulanan hiçbir aşıyı kabul etmiyor. Gene test ile 10 günlük karantina var. Ne iş için gidilebilir ne baska bişi için. Kendi vatandaşı girip çıkar anca.
  • Şu iga açıldığından beri Türk sivil havacılığı darbe üstüne darbe gördü. Ne cenabet bir limanmış burası ya. Tevekkeli değil bütün profesörler uzmanlar buraya meydan yapılmaz demişti. Bakarsınıx 2023 den sonra kılıçdaroğlu burayıda kapatır
  • Bu arkadaşla ne alakası var..dışişlerindenmi kendisi
  • Samsunlu gerçekten bu işten anlamıyor ve avunuyor yetmiyor avutuyorda güvenlik çalışanları olarak zor durumdayız söz verildi zamanında ikramiye için ama corona nedeniyle tamamen rafa kalktı ikramiye 3 senedir rapor almadan çalıştım eşim ile beraber evimi bile Arnavutköy bölgesine taşındım ama artık hiç ümitim yok.
  • Adamlar Biontech dahil Türkiye’de olduğumuz aşıları kabul etmiyor, ne olursan ol 10 gün karantina süreci geçireceksin neyin sevinci bu? AB, ABD ve BK içinde olmuşsan kabul ediyor aşıyı sadece, sen de sevin gündem değiştir.
  • Havaciligin H sinden anlamayan damdan düşme ceo olan Kadri, iga'da çalışanları canından bezdirdin. Biraz iş öğren
  • İyi de hani gelişmiş,zenginleşmiş, şahlanmıştık,kimseye ihtiyacımız yoktu,dünya bizi kıskanıyor, çekiniyor,gıpta ediyordu,niye şimdi İngiltere bizi listeden çıkarıyor diye şükür sevindirici bir gelişme diyorsun?
  • 22 eylülde kirmizi listeden çıksa nolur, 23 eylülde tekrar girer,oyuna gelmeyin

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA Airport'un Ceo'su Kadri Samsunlu Türkiye'nin kırmızı listeden çıkacağını söyledi.

İGA Airport Ceo'su Samsunlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Türkiye 22 Eylül sabah 04:00 itibariyle İngiltere Covid riskine bağlı trafik ışığı sisteminde kırmızı listeden çıkıyor. Şükür. Sevindirici bir gelişme."

Türkiye kırmızı listeden çıkıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

dsptch094 ~ 3 yıl önce
tipe bak!! tk yı personeli batırdınız. Yuhhh olsun. cross 25 gust 35 K Gel yiyorsa uç, bklm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KADRİ SAMSUNLU ~ 3 yıl önce
Bunlarla uğraşacağına. Terminalin içi Hasta yolcu ve Personel dolu. Aşı yok. PCR yok neyin peşindesin. Bunların takibini yapmıyormusun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Awful ~ 3 yıl önce
Nereye çıkıyor? Ülkemde uygulanan hiçbir aşıyı kabul etmiyor. Gene test ile 10 günlük karantina var. Ne iş için gidilebilir ne baska bişi için. Kendi vatandaşı girip çıkar anca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 3 yıl önce
Şu iga açıldığından beri Türk sivil havacılığı darbe üstüne darbe gördü. Ne cenabet bir limanmış burası ya. Tevekkeli değil bütün profesörler uzmanlar buraya meydan yapılmaz demişti. Bakarsınıx 2023 den sonra kılıçdaroğlu burayıda kapatır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
112 Ap0 ~ 3 yıl önce
Bu arkadaşla ne alakası var..dışişlerindenmi kendisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serzeniş ~ 3 yıl önce
Samsunlu gerçekten bu işten anlamıyor ve avunuyor yetmiyor avutuyorda güvenlik çalışanları olarak zor durumdayız söz verildi zamanında ikramiye için ama corona nedeniyle tamamen rafa kalktı ikramiye 3 senedir rapor almadan çalıştım eşim ile beraber evimi bile Arnavutköy bölgesine taşındım ama artık hiç ümitim yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 3 yıl önce
Adamlar Biontech dahil Türkiye’de olduğumuz aşıları kabul etmiyor, ne olursan ol 10 gün karantina süreci geçireceksin neyin sevinci bu? AB, ABD ve BK içinde olmuşsan kabul ediyor aşıyı sadece, sen de sevin gündem değiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaci ~ 3 yıl önce
Havaciligin H sinden anlamayan damdan düşme ceo olan Kadri, iga'da çalışanları canından bezdirdin. Biraz iş öğren

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyy kadri ~ 3 yıl önce
İyi de hani gelişmiş,zenginleşmiş, şahlanmıştık,kimseye ihtiyacımız yoktu,dünya bizi kıskanıyor, çekiniyor,gıpta ediyordu,niye şimdi İngiltere bizi listeden çıkarıyor diye şükür sevindirici bir gelişme diyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalancı ~ 3 yıl önce
Tipik akepeli!
Kadri samsunlu havzali hatta çarşambali termeli ~ 3 yıl önce
22 eylülde kirmizi listeden çıksa nolur, 23 eylülde tekrar girer,oyuna gelmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000