10 Şubat 2016, Çarşamba 09:34:02

Türkiye iptali Rusları vurdu

Rusya'nın son üç ayda Ukrayna, Mısır ve Türkiye uçuşlarını tamamen durdurması veya azaltması, Rus havalimanlarına 77 milyon dolar zarar ettirdi.
  • kim daha cok zaarar eder bilmiyorum da her iki tarafin da kar etmeyecegi kesin, ben zarar gordukten sonra rusya'ya ne olmus kimin umrunda.
  • ama halkımıza her turlu kotu muameleyi reva gören, onu kazıklayan turizmciye iyi olacak bu ders. otellere gelen turist kadınları elinizden alacak korkusuyla erkek musteri almadınız be! reva size bu.
  • yok otel batsinmis yaa kardesim otel sahibi sanki iflas edecek simit satacak esas olan sektorde calisan insanlar ant gecimi nedir .ayt ucak inmezse ne olacak ant halki bitecek.banane otel sahibinden ben ekmegime bakarim allah ant halkin nin yardimcisi olsun.zor bir yil olacak
  • Iste bukadar! Biz moskovada namaz kilmayida biliriz! :P
  • Bizim zararımız 11 Milyar USD, Onlarınki 70 milyon USD. Şimdi kim büyük zararda, bu işler kimi vurmuş?
  • anex düşünsün. utair düşünsün. azur düşünsün. mavi gök düşünsün. serhat düşünsün. ilker düşünsün. tahir bey mi? düşünecek......
  • Özel Güvenlik için sorun yok, ne kadar sakin meydan o kadar rahat iş.
  • Sanki biz bu olaydan yara almadan çıkabildik....
  • Yıllarca turistler kendi ülkemizde bizden daha ucuza tatil yaptı 3 senede bir tatil yapabiliyorduk beter olun Antalya'daki oteller batınnnn
  • Türklerle olan sorunlarda, olan hep karşı tarafa olur zaten. Bize birşey olmaz. Keriz ruslar yine zarar ettiler, biz kesin 40 milyon falan kardayızdır.Bunların hatunları ile olan munasebetlerde HIV felan olan ve ya çıkan hep ruslardır.Türke birşey olmaz.

Rusya'nın son üç ayda Ukrayna, Mısır ve Türkiye uçuşlarını tamamen durdurması veya azaltması, Rus havalimanlarına 77 milyon dolar zarar ettirdi.

Rusya resmi haber ajansı Tass'a göre, Moskova Domodedovo Havalimanı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Denis Nuzhdin, Rusya'nın söz konusu ülkelere yönelik uçuş politikasının hava limanlarına bedelinin 77 milyon dolar olduğunu söyledi.

Nuzhdin, bu kaybın yarısının, bir Rus savaş uçağının 24 Kasım 2015'te Türkiye'nin hava sahasını ihlalinin ardından iki ülke arasında yaşanan kriz sonucu Rusya'nın geçen yılın aralık ayında Türkiye'ye charter uçuşlarını durdurmasından kaynaklandığını belirtti.

Rusya, Kasım 2015'te Mısır'ın Şarm El Şeyh kentinden St. Peterburg'a gitmek üzere havalanan ve 224 kişiyi taşıyan Rus yolcu uçağının, uçağa yerleştirilen bombanın patlatılarak düşürülmesinin ardından Rusya-Mısır arası tüm uçuşları durdurma kararı almıştı. Ukrayna ve Rusya geçen yılın ekim ayında tüm hava bağlantılarını durdurmuştu.

Türkiye iptali Rusları vurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

cekindirlist ~ 8 yıl önce
kim daha cok zaarar eder bilmiyorum da her iki tarafin da kar etmeyecegi kesin, ben zarar gordukten sonra rusya'ya ne olmus kimin umrunda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus'u boşverin ~ 8 yıl önce
ama halkımıza her turlu kotu muameleyi reva gören, onu kazıklayan turizmciye iyi olacak bu ders. otellere gelen turist kadınları elinizden alacak korkusuyla erkek musteri almadınız be! reva size bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kriz ~ 8 yıl önce
Bir kriz ciksinda senin gibilerin burnu surtunsun ...
))) ~ 8 yıl önce
Avrupalilar,Amerikalilar gelmicek ustune bide Ruslar eklendi .... turkiyenin sonu hic iyi gozukmuyor ... turkiyenin turizm disinda yabanci para kazandiran hic bir sektoru yok.
kazık ~ 8 yıl önce
Doğu blokunun açıldığı 90'lı yıllarda ülkemize gelen romen,polak,rus,yugoslav turistleri kazıklayan,ticaret diye parası ödenmiş siparişleri,kolilere gazete kağıdı doldurarak gönderen,kadınlarını nataşa diyerek sokaklarda tecavüz eden ve insanları sömüren şimdilerde ağlayan kapalıçarşı esnafına acımadığım gibi aynı sömürüyü yapan turizmcilere de zerre acımıyorum.Daha da beter olun.Ülke ekonomisi düşünüyor ve herkesi etkileyeceğini düşünüp peşinen beni nankör,vatanhaini ilan edecekler hiç zahmet etmesin.Önce esnaf ve hepimiz kendimizi düzeltelim,suçlanacak birileri varsa turiste kazığı sokup ayağını kesenlerdir.
halk ~ 8 yıl önce
başımızdakilerden kurtulmak icin kriz gibi bir bedeli ödemeye hazırız biz. Antalya hangi partiye oy verdiyse ona hesap sorsun.
ayt ~ 8 yıl önce
yok otel batsinmis yaa kardesim otel sahibi sanki iflas edecek simit satacak esas olan sektorde calisan insanlar ant gecimi nedir .ayt ucak inmezse ne olacak ant halki bitecek.banane otel sahibinden ben ekmegime bakarim allah ant halkin nin yardimcisi olsun.zor bir yil olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bukadar ~ 8 yıl önce
Iste bukadar! Biz moskovada namaz kilmayida biliriz! :P

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 8 yıl önce
zaten emevi dediğimizde kriptolu konuşmuştuk esas namaz yerimiz moskova, okçular ileri!!!
Güldürmeyin ~ 8 yıl önce
Bizim zararımız 11 Milyar USD, Onlarınki 70 milyon USD. Şimdi kim büyük zararda, bu işler kimi vurmuş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vedat ~ 8 yıl önce
Millet bunu anlamıyor , hemen İsrailli oldular bile ! Bence 11 den fazla en az 15 mil $ var kayıp
sefil bilo ~ 8 yıl önce
anex düşünsün. utair düşünsün. azur düşünsün. mavi gök düşünsün. serhat düşünsün. ilker düşünsün. tahir bey mi? düşünecek......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özel Güvenlik ~ 8 yıl önce
Özel Güvenlik için sorun yok, ne kadar sakin meydan o kadar rahat iş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güvensiz ~ 8 yıl önce
Ne kadar az yolcu o kadar az güvenlik elemanı.. Uyandırayım..
... ~ 8 yıl önce
Sanki biz bu olaydan yara almadan çıkabildik....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MIGHTY ~ 8 yıl önce
Yıllarca turistler kendi ülkemizde bizden daha ucuza tatil yaptı 3 senede bir tatil yapabiliyorduk beter olun Antalya'daki oteller batınnnn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
No comment ~ 8 yıl önce
O otellerden geçimini sağlayan insanlar ne olacak....beyinsiz
ANTALYA ~ 8 yıl önce
Atatürkün Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir dediğini biliyormusun O dünyaca ünlü lüks oteller bizim gelir kaynağımız. Madem Batsın diyorsun gelirimiz azalır devlet zor durumda kalır sende paranı alamazsın sefil kalırsın . Antalyayı çekmiyorsun herhalde
Hadi ya ~ 8 yıl önce
Hepiniz aynı gemidesiniz.. Yıllarca bu milleti kazıklayanlara çanak tuttunuz.. 3 kuruşluk hizmeti 50kuruşa sattınız.. Yok öyle ekmek çalışan muhabbeti.. hakkettiniz herkes ben nerde yanlış yaptım diye sorucak
Zavallı Ruslar ~ 8 yıl önce
Türklerle olan sorunlarda, olan hep karşı tarafa olur zaten. Bize birşey olmaz. Keriz ruslar yine zarar ettiler, biz kesin 40 milyon falan kardayızdır.Bunların hatunları ile olan munasebetlerde HIV felan olan ve ya çıkan hep ruslardır.Türke birşey olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000