25 Mayıs 2020, Pazartesi 16:48:50

'Türkiye ile Rusya BE-200 için görüşüyor'

Beriyev Uçak Şirketi’nin yıllık raporuna göre Rusya ve Türkiye orman yangınlarını söndürmek için kullanılacak BE-200 amfibi uçaklarının sevkiyatına ilişkin görüşmelere devam ediyor ama henüz nihai bir karara varılamadı.
  • Osmanlıcılık oynuyorlar Osmanlıyı bitiren,askerlerimize saldıran,pkk'ya silah ve dünyada ilk kez resmi ofis ve kamp açma izni veren Rusya'dan uçak,füze bilmem ne alıyorlar. Almanya,Fransa,Hollanda,Abd, İngiltere vs aleyhimize ne varsa yapan,teröristlere ve hainlere destek veren ülkeler ama onlara da durmadan iş,ihale saçıyorlar, arabalarına binip,icatlarını kullanıyorlar sonra yerli ve milliyiz,şöyle büyüdük böyle geliştik,uçak,helikopter,moyor bilmem ne yapıyoruz diye sallıyorlar ne de olsa yiyen çok.
  • Ruslara asla güvenilmez.tarihsel düşmanımız.33 askerimizi de onlar şehit etmişti
  • Helicopter rus uçak rus ulan siz komunist mizinis yahu
  • Sen varı yok et ondan sonra bu dingil Rus uçaklarını almaya kalk S400 gibi hey gidi Atatürk uyan uyanda gör bu hayinleri
  • Orman yangınında bu uçağın etkili kullanımı yoruma açık olmasına rağmen THK ya haksızlık yapıldığına inanmıyorum konuyla ilgili takip ederseniz 6 adet sağlam ve faal uçakları maalesef yok faal tek uçağı uçurup biz hazırız imajı vermek tribünlere oynamaktır.Siz ihaleyi alıp paraları alakasız yerlere harcayıp gereken bakımları ve değişim zamanı gelen parçaları göz ardı ederseniz sonuç bu olur.İhaleden yüksek para alıp uçakları toparlayıp minumum gereklilikleri sağlayıp görevi yapalım zihniyeti yanlıştır.Devlet bu tür işleri kendi yapıp ihale vermeden halletmesi gerekir yetişmiş personel bulup VİP uçuşu yapacağına söndürme yapsa çok daha iyi olur.
  • Rusların hiç bir şeyine güvenilmez . No no no no
  • THK deki uçakları kullanmak varken bu zor durumda olmayan paramızı neden çarçur edip de gereksiz bir uçak alıyoruz
  • Rusya, askerlerimizi vurduğunda bu alım, iptal olmamış mıydı? Hazır milleti corona diye diğer tüm gelişmelerden uyutmuşken bunu da aradan çıkartalım diyenler mi var acaba?
  • Onlara s 400 verelim baska seyler alalim
  • Adamlarin patrislerini vurursan sana ucak verirlermi? Bizdemi sikinti var onlardami var anlamadim.

Beriyev Uçak Şirketi’nin yıllık raporuna göre Rusya ve Türkiye orman yangınlarını söndürmek için kullanılacak BE-200 amfibi uçaklarının sevkiyatına ilişkin görüşmelere devam ediyor ama henüz nihai bir karara varılamadı. 

Rus uçak üreticisi Beriyev Uçak Şirketi’nin yayınlanan yıllık raporunda "Şu anda Türk müşterilerle Türkiye’deki orman yangınlarını söndürmek için BE-200 uçaklarının olası sevkiyatına ilişkin görüşmeler sürüyor" ifadesi yer aldı.

Raporda konuyla ilgili nihai kararın Türk uzmanların uçağın tüm teknik özelliklerini inceleyip Türkiye coğrafyasına uygun olup olmadığını değerlendirmesinden sonra alınacağı kaydedildi.

Raporda Türk heyetin Taganrog’a gidip olası sevkiyat için ön görüşmeler yaptığı ve uçağın Eylül 2019’da İstanbul semalarında yangın söndürme manevraları gerçekleştirdiği hatırlatıldı. (Sputnik)

'Türkiye ile Rusya BE-200 için görüşüyor'

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

İktidar ~ 4 yıl önce
Osmanlıcılık oynuyorlar Osmanlıyı bitiren,askerlerimize saldıran,pkk'ya silah ve dünyada ilk kez resmi ofis ve kamp açma izni veren Rusya'dan uçak,füze bilmem ne alıyorlar. Almanya,Fransa,Hollanda,Abd, İngiltere vs aleyhimize ne varsa yapan,teröristlere ve hainlere destek veren ülkeler ama onlara da durmadan iş,ihale saçıyorlar, arabalarına binip,icatlarını kullanıyorlar sonra yerli ve milliyiz,şöyle büyüdük böyle geliştik,uçak,helikopter,moyor bilmem ne yapıyoruz diye sallıyorlar ne de olsa yiyen çok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nato ~ 4 yıl önce
Ruslara asla güvenilmez.tarihsel düşmanımız.33 askerimizi de onlar şehit etmişti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalama ~ 4 yıl önce
Rus baskani cagirir ayagina gider. Trump cagirir gider. Sonra ona buna cemkirir eyyy ler o bu. Kesin putin emir vermistir al diye
Tuncay dirier ~ 4 yıl önce
Hala abd nin ab nin seviciligini yapın ülke ilişkileri menfaatler doğrultusunda yapılır türkün türkten başka dostu yoktur . Tek pazar tek ticaret yıllardır abd nin ab nin kucağında kaybedilen yıllar.ilk önce abd ile 1949 yapilanFULBRİGHT antlaşmasından kurtulalimda eğitimimiz millilessin sonra rusmu abd mi cini konuşun bre salaklar .
Rus ~ 4 yıl önce
Helicopter rus uçak rus ulan siz komunist mizinis yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kominist ~ 4 yıl önce
Sen kurban ol koministe bu ulkenin asil koruyucusu sevenidir solcular. Senin salvarli seriatcilarin bu ulkeyi satarken Solcular 6. Filoyu denize Dokuyordu.
İnsan ~ 4 yıl önce
Hangi uçak Rus hangi helikopter Rus
son turk ~ 4 yıl önce
emperyalıst olmaktansa komınıs olmak aha iyiidir,emperyalıst amerıka pkk bır oldu
Thk ~ 4 yıl önce
Sen varı yok et ondan sonra bu dingil Rus uçaklarını almaya kalk S400 gibi hey gidi Atatürk uyan uyanda gör bu hayinleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatansever ~ 4 yıl önce
Ulan sen hangi devirde yaşıyorsun var olan neyi yok etmiş sizin gibiler bu Ülkede taş üstüne taş koymadılar şimdi yapılan üretilenleri görme ondan sonra da yok ettiler de el insaf siz uzayda mı yaşıyorsunuz
~ 4 yıl önce
Orman yangınında bu uçağın etkili kullanımı yoruma açık olmasına rağmen THK ya haksızlık yapıldığına inanmıyorum konuyla ilgili takip ederseniz 6 adet sağlam ve faal uçakları maalesef yok faal tek uçağı uçurup biz hazırız imajı vermek tribünlere oynamaktır.Siz ihaleyi alıp paraları alakasız yerlere harcayıp gereken bakımları ve değişim zamanı gelen parçaları göz ardı ederseniz sonuç bu olur.İhaleden yüksek para alıp uçakları toparlayıp minumum gereklilikleri sağlayıp görevi yapalım zihniyeti yanlıştır.Devlet bu tür işleri kendi yapıp ihale vermeden halletmesi gerekir yetişmiş personel bulup VİP uçuşu yapacağına söndürme yapsa çok daha iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nıyyyet nnıyyyeett ~ 4 yıl önce
Rusların hiç bir şeyine güvenilmez . No no no no

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK ~ 4 yıl önce
THK deki uçakları kullanmak varken bu zor durumda olmayan paramızı neden çarçur edip de gereksiz bir uçak alıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuşlar ~ 4 yıl önce
THK daki uçakların motorlarına kuşlar yuva yapmış. O yüzden uygun değil o uçaklar.
Cevap ~ 4 yıl önce
Tamamda THK 250 milyon borcu var,hani Ataturkun birakdigi THK,yani hainliginiz yetmedi devam edinmi Denilsin.
Özgür ~ 4 yıl önce
Rusya, askerlerimizi vurduğunda bu alım, iptal olmamış mıydı? Hazır milleti corona diye diğer tüm gelişmelerden uyutmuşken bunu da aradan çıkartalım diyenler mi var acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onlara ~ 4 yıl önce
Onlara s 400 verelim baska seyler alalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nah ~ 4 yıl önce
Adam kendi malını neden bizden alsın
Ego ~ 4 yıl önce
Adamlarin patrislerini vurursan sana ucak verirlermi? Bizdemi sikinti var onlardami var anlamadim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000