02 Mart 2021, Salı 15:42:35

Türkiye ile Pakistan ortak savaş uçağı üretebilir

Bloomberg, Türkiye ile Pakistan'ın ortak savaş uçağı ve füze üretmek için görüşmeler sürdürdüğünü yazdı
  • Pakistan önce aç milletini doyursun Türkiye de eğitim,adalet,işsizlik,alım gücü,zam,refah düzeyi sorunlarını halletsin sonra uçak mı uzay mekiği mi ne isterlerse onu yapsınlar.
  • Oylarin pesindeler uzaya heeeee yedikkkkkkkkkkkkk
  • ESKISEHIR TEI DE AYNI AILEDEN 4 KISI AYNI ANDA AMERIKA SEYEHATI YAPIYOR. SAVUNMA SANAYI BASKANLIGI UYUYIR MU
  • Adıda PAKTÜRK olsun
  • pakistan önce kanalizasyon yapsın ülkesine. türkiye de önce şu rte ve şürekasını sırtından atsın. sonra sıra gelirse yaparsınız
  • Pakistanla tuvalet kagidi uretimi konusunda gorussunler, haberin kaynagina bak zaten, iktidar borozani Aksam....
  • Kesinlikle yapılmalı.Zaten pakistanın yeni savaş uçağı ihtiyacı var,Türkiye'ninde aynı şekilde.Çin ile ortak yaptıkları jf17 ler var zaten yani bu konuda bizden daha tecrübeliler.
  • Tabanlarına hoş görünmek,koltuk,makam,çıkar için millete sözde yerli ve milli uçak falan yapıyoruz diyorlar ama Tusaş Alman şirketinden robot alıyor,elin adamından ham madde,teknoloji,sanayi,ekipman,mühendislik alıp burada parçaları birleştirip yapınca o uçak yerli ve milli mi oluyor?

Bloomberg, Türkiye ile Pakistan'ın ortak savaş uçağı ve füze üretmek için görüşmeler sürdürdüğünü yazdı. Söz konusu toplantılardan bir anlaşma çıkması durumunda Türkiye'nin Çin'in savaş teknolojisine erişim imkânı da sağlayacağı vurgulandı.

Aksam.com.tr'nin haberine göre, Türkiye ile Pakistanlı savunma ve askeri yetkililerin düzenli olarak üst düzey görüşmeler gerçekleştirmekte olduğu ve bu toplantılarda ortak savaş uçakları ve füzeler geliştirilmesinin müzakere edildiği belirtildi.

Savunma sanayisini özellikle son yıllarda olağanüstü boyutlarda geliştiren Türkiye ile hâlihazırda nükleer bir güç olan Pakistan'ın stratejik ortaklığının, Siper uzun menzilli füze savunma sistemi ve Milli Muharip Uçak TF-X'in geliştirilmesiyle sonuçlanabileceği ifade edildi.

Pakistan'ın Çin ile birlikte JF-17 savaş uçağını geliştirmekte olduğu ve Shaheen balistik füzeleri için Çin tasarımlarını kullandığı yazılan haberde, Türkiye'nin elde edeceği olası bir Çin askerî teknolojisinin, Türkiye ile ABD arasındaki S-400 gerilimini daha da yukarı tırmandırabileceği kaleme alındı.

Türkiye ile Pakistan ortak savaş uçağı üretebilir

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

öncelik ~ 3 yıl önce
Pakistan önce aç milletini doyursun Türkiye de eğitim,adalet,işsizlik,alım gücü,zam,refah düzeyi sorunlarını halletsin sonra uçak mı uzay mekiği mi ne isterlerse onu yapsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Secim yakin ~ 3 yıl önce
Oylarin pesindeler uzaya heeeee yedikkkkkkkkkkkkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SONGULER ~ 3 yıl önce
ESKISEHIR TEI DE AYNI AILEDEN 4 KISI AYNI ANDA AMERIKA SEYEHATI YAPIYOR. SAVUNMA SANAYI BASKANLIGI UYUYIR MU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haram ~ 3 yıl önce
Gerçektir ve iğrenç Haram olsun Biz de mal gibi TSK güçlendirme vakfına bağış yapıyoz
İsim babası ~ 3 yıl önce
Adıda PAKTÜRK olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tupa ~ 3 yıl önce
Turkpa da olabilir
hiç izan yok ~ 3 yıl önce
pakistan önce kanalizasyon yapsın ülkesine. türkiye de önce şu rte ve şürekasını sırtından atsın. sonra sıra gelirse yaparsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
puhahh ~ 3 yıl önce
Pakistanla tuvalet kagidi uretimi konusunda gorussunler, haberin kaynagina bak zaten, iktidar borozani Aksam....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olursa güzel olur ~ 3 yıl önce
Kesinlikle yapılmalı.Zaten pakistanın yeni savaş uçağı ihtiyacı var,Türkiye'ninde aynı şekilde.Çin ile ortak yaptıkları jf17 ler var zaten yani bu konuda bizden daha tecrübeliler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yersen ~ 3 yıl önce
Tabanlarına hoş görünmek,koltuk,makam,çıkar için millete sözde yerli ve milli uçak falan yapıyoruz diyorlar ama Tusaş Alman şirketinden robot alıyor,elin adamından ham madde,teknoloji,sanayi,ekipman,mühendislik alıp burada parçaları birleştirip yapınca o uçak yerli ve milli mi oluyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F-35 kaç parçası Amerika’nın? ~ 3 yıl önce
Diye sorarlar adama. 1000 parçasını Türk şirketler yapıyor o zaman f35 de Türk uçağı?
Bundan.. ~ 3 yıl önce
20 yıl önce uzaya mrsa astronot göndeeitorduk değilmi? Siz kendi tabanınızı önce çöp yıgınlarından kurtarın...
F35 kaç parça'ya ~ 3 yıl önce
Ben de sana sorayım, vergi muafiyeti ve ucuz işçilik nedeniyle teknolojilerini,parça,hammadde,mühendisliklerini Türk şirketlerine vererek iş veriyorlar,her şeyi patentiyle icat eden,yapan adamlar uçağın basit parçalarını mı yapamayacak? Ayrıca 3 kuruşa bize uçak parçaları yaptırıyorlar sonra bitmiş halde uçakları bize milyar dolara satıyorlar senin gibiler de hala neyin ne olduğunu anlayamıyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000