02 Kasım 2013, Cumartesi 10:32:30

TÜRKİYE HAVADA İSRAİL'İ BOZGUNA UĞRATTI!

İsrail havayolu şirketlerinin Türkiye'ye sefer yapmamasına karşılık Türk şirketlerinin İsrail'e haftalık 112 sefer yapması İsrail'de büyük tartışmalara neden oldu.
  • Çok az yorum yapılmış. THY'ye çamur atılacak konu çıkmamış galiba:)
  • helal olsun thy ve özel havayolu şirketlerimize.
  • Israil niye bu kadar itici?
  • El Al bir gün mutlaka İstanbula Gelecek. Çünkü THY İsrailde Baya Önemli Bir Konum Yakaladı. Ve Yolcuların Nerdeyse Yarısı THY İle Uçuyor. Radar Sitesinden Görüyorum B777'ler A330'lar Gidip Geliyor. El Al Dayanamayacak. Hoş Gerçi Burada Bir Arkadaşımında Dediği Gibi El Al İstanbul Hattında THY'ye Rakip Bile Olamaz Tıpkı Çek Havayolları, SAS, Finnair, United Gibi. Yürü THY Yolun Açık Olsun Gururumuzsun..
  • el al istanbulda ataütrk havalimanında veya Antalya havlimanında Türk havaalanınlarında İsrailli silahlı güvenlik görevlisi bulundurmak istiyor.dayatması budur. Türkiyede kesinlikle hayır diyor elbette hayır diyecek sen kimsin. delta, united havayolları bir talepte bulunmuyorlar da sen neden böyle talep ediyorsun. başka kapıya el al.. dolayısıyla da thy burada pastanın tümüne yakınını cebe indiriyor, pegasus atlas jet onur d uçuyor ve para kzanıyorlar..
  • Sırf o da değil THY İsrail pazarının El-Al'dan sonra en büyük oyuncusu. İsraillilerin en çok tercih ettiği 2. hava yolu. Lufthansa ve United'ın da önünde. Adamlar İStanbul pazarına girseler bile tutunmaları çok ama çok zor. Bu bizim başarımızdır bu başarıya da şapka çıkartılır.
  • Bizim Bursa'ya geliyorlar Yahudiler. Uçak yanından kuş bile uçurmuyorlar. Kendilerine ait silahlı güvenlik görevlileri var. Cargo kendi güvenlikleri ile taşınıyor. Bırak gelmesinler.
  • arkadas surayı siyaset meydanına cevirmeyin ya..
  • Biz ancak boyle avuturuz kendimizi sozde davosta basbakan posta koymustu israile ne oldu gemiyi basip gosterdilar bize posta koymayi(maalesef)bunlar bilerek Türk ler sevinip kendilerini avutsunlar diye yapiyor bizimkilerde bunlara az bile yaziyor devam devam...
  • bu paranoyaklara az bile

Times of İsrail haber sitesi, Türkiye'nin, İsrail'in güvenlik taleplerini karşılamayı reddettiği için İsrailli havayolu şirketlerinin Türkiye'ye uçamadığını, Türk havayolu şirketlerinin ise Tel Aviv'e haftalık 112 sefer yaptığını yazdı.

Haberde, "Türkiye, İsrail'i 112-0 mağlup etti" vurgusu yapıldı.

Öte yandan İsrail'in ulusal havayolu firması El Al'ın Ceo'su Eliezer Shkedi'nin de İsrail Başbakanı Netanyahu'ya "kızgın" bir mektup yazdığı öne sürüldü.

TÜRKİYE HAVADA İSRAİL'İ BOZGUNA UĞRATTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çok az yorum yapılmış. THY'ye çamur atılacak konu çıkmamış galiba:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eagle ~ 10 yıl önce
helal olsun thy ve özel havayolu şirketlerimize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Israil niye bu kadar itici?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
El Al ~ 10 yıl önce
El Al bir gün mutlaka İstanbula Gelecek. Çünkü THY İsrailde Baya Önemli Bir Konum Yakaladı. Ve Yolcuların Nerdeyse Yarısı THY İle Uçuyor. Radar Sitesinden Görüyorum B777'ler A330'lar Gidip Geliyor. El Al Dayanamayacak. Hoş Gerçi Burada Bir Arkadaşımında Dediği Gibi El Al İstanbul Hattında THY'ye Rakip Bile Olamaz Tıpkı Çek Havayolları, SAS, Finnair, United Gibi. Yürü THY Yolun Açık Olsun Gururumuzsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
el al istanbulda ataütrk havalimanında veya Antalya havlimanında Türk havaalanınlarında İsrailli silahlı güvenlik görevlisi bulundurmak istiyor.dayatması budur. Türkiyede kesinlikle hayır diyor elbette hayır diyecek sen kimsin. delta, united havayolları bir talepte bulunmuyorlar da sen neden böyle talep ediyorsun. başka kapıya el al.. dolayısıyla da thy burada pastanın tümüne yakınını cebe indiriyor, pegasus atlas jet onur d uçuyor ve para kzanıyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pazar Lideri ~ 10 yıl önce
Sırf o da değil THY İsrail pazarının El-Al'dan sonra en büyük oyuncusu. İsraillilerin en çok tercih ettiği 2. hava yolu. Lufthansa ve United'ın da önünde. Adamlar İStanbul pazarına girseler bile tutunmaları çok ama çok zor. Bu bizim başarımızdır bu başarıya da şapka çıkartılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
El AL ve IsrAir ~ 10 yıl önce
Bizim Bursa'ya geliyorlar Yahudiler. Uçak yanından kuş bile uçurmuyorlar. Kendilerine ait silahlı güvenlik görevlileri var. Cargo kendi güvenlikleri ile taşınıyor. Bırak gelmesinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pes! ~ 10 yıl önce
arkadas surayı siyaset meydanına cevirmeyin ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Biz ancak boyle avuturuz kendimizi sozde davosta basbakan posta koymustu israile ne oldu gemiyi basip gosterdilar bize posta koymayi(maalesef)bunlar bilerek Türk ler sevinip kendilerini avutsunlar diye yapiyor bizimkilerde bunlara az bile yaziyor devam devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne alaka ~ 10 yıl önce
Adamlar kendilerine özel muamele istedikleri ve kabul edilmediği için uçamıyorlar.Posta koymakla ne alakası var.Türklerin sevinmesi ile ne alakası var?
paranoya ~ 10 yıl önce
bu paranoyaklara az bile

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000