12 Mart 2018, Pazartesi 12:43:30

Türkiye AirportHaber’den öğrendi

Türkiye’nin en güvenilir ve etkili havacılık haber sitesi Airporthaber, yaşanan son kazadan sonra da farkını ortaya koydu.
  • İLKELİ YAYINCILIK ANLAYIŞINIZ İÇİN Mİ BEKARLIĞA VEDA PARTİSİNDEN DÖNDÜKLERİNİ VURGULADINIZ. iSTEDİKLERİ YERE İSTEDİKLERİ SEBEPLE GİTMİŞ OLABİLİRLER.BUNU HABER YAPMAYA YA DA HABERİN İÇİNE BUNU SOKMAYA GEREK YOK.İNSANLARIN ÖZEL HAYATI ONLARI İLGİLENDİRİR.
  • Aferin kocuma. Aslanim benim herseyi basarir
  • Tamam haber yapiyorsunuzdur anladikta bukadar reklama ne gerek var? Koyun can derdinde kasap et...
  • Bende simdi ogrendim Allah yakinlarina sabir versin ani basinc dusmesinden oldugu konusuluyor. Pilotlardan biri hava kuvvetlerindenmis, cok uzucu cok yazik

Türkiye’nin en güvenilir ve etkili havacılık haber sitesi Airporthaber, yaşanan son kazadan sonra da farkını ortaya koydu.

İran’da bir Türk uçağının düştüğü bilgisi sonrası harekete geçen Airporthaber, uçağın kime ait olduğu bilgisini de tüm kamuoyuna ilk aktaran haber organı oldu.

Henüz kazanın üzerinden birkaç dakika geçmişken TC-TRB tescilli Bomberdier yapımı Challenger 604 tipi uçağın Başaran Holding’e ait olduğu bilgisini aktaran AirportHaber, uçakta bulunanların da Dubai’de bekarlığa veda partisinden döndüğünü, yolcu bilgilerini, uçuş ekibinin isimlerini ve uçaktakilere ait çekilen son fotoğrafları ilk olarak kamuoyuna aktardı. Birçok gazete ve televizyon AirportHaber’in verdiği bilgilerden yola çıkarak kazaya ait detayları okuyucu ve izleyicileriyle paylaştı.

Yine uçağın pilotunun tırmanış sırasında yeniden alçalma talep ettiğine dair bilgi de birçok yayın organı tarafından AirportHaber kaynaklı olarak aktarıldı.

Hızlı ve güvenilir habercilik anlayışıyla yayın yapan AirportHaber, havacılık haberciliğinde farkını bir kez daha ortaya koydu ve yerli yabancı birçok yayın organına referans olmayı başardı.

Türkiye AirportHaber’den öğrendi

Yorumlar

Bekarlığa Veda ~ 6 yıl önce
İLKELİ YAYINCILIK ANLAYIŞINIZ İÇİN Mİ BEKARLIĞA VEDA PARTİSİNDEN DÖNDÜKLERİNİ VURGULADINIZ. iSTEDİKLERİ YERE İSTEDİKLERİ SEBEPLE GİTMİŞ OLABİLİRLER.BUNU HABER YAPMAYA YA DA HABERİN İÇİNE BUNU SOKMAYA GEREK YOK.İNSANLARIN ÖZEL HAYATI ONLARI İLGİLENDİRİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garmound ~ 6 yıl önce
Aferin kocuma. Aslanim benim herseyi basarir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya yuh! ~ 6 yıl önce
Tamam haber yapiyorsunuzdur anladikta bukadar reklama ne gerek var? Koyun can derdinde kasap et...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah rahmet eylesin ~ 6 yıl önce
Bende simdi ogrendim Allah yakinlarina sabir versin ani basinc dusmesinden oldugu konusuluyor. Pilotlardan biri hava kuvvetlerindenmis, cok uzucu cok yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000