15 Mayıs 2021, Cumartesi 12:10:12

Türkiye 15 ülke için PCR testi zorunluluğunu kaldırdı

Türkiye, koronavirüs önlemleri kapsamında daha önce yurt dışından gelen yolcular için zorunlu kıldığı PCR testi uygulamasını 15 ülke için bugünden itibaren resmen kaldırdı.
  • Ülkenin adı Türkiye ya ondan isminin karalanmasında aşağılanmasında sorun yok,Osmanlı diye tekrar çevirir yine sıfırdan başlarız diye düşünüyorlar heralde bu kadarı da pes,yok aşılıyım maskesi yok kafana göre ülkeye gir filan.
  • Arkadaş sen niye Avrupaya kaldırmıyorsun. Bukadar vatandaşın orada yaşıyor. He tabbi o gariplerin üstündende yine para kazanılaçak.
  • Virüs bu şekilde nasıl bitecek merak ediyorum yeterki turist gelsin mantığı ile bitmez zaten virüs ülkemize dışardan gelmedi mi?
  • Çin mi? İsrail mi? Pardon da şaka mısınız? Kurtuluş savaşında mücadele eden Ataların kemikleri sızlıyor. Para için herşey yapar hale geldiniz. Grip oldu korona, aşı zaten tuzlu su. Yaşanmaz hale geldi ülke. Hadi eyvallah.
  • Way be.
  • Amerika?
  • Neye misilleme yapacaksin Ben de hasta sayisi cok mu deye mi sende hastalik basin almis gidiyor be adam niye adamlar gelsin sen su an hindistana gidermisin gimezsin neden olum ve hastalik basini almis gidiyor aynisi sends vardir on da kimse gelmiyor
  • Bunları hepten kapatalım Ülkemizi. TEL TEL Dökülsün TEL-AVİV İnsan değil bunlar. Kapatalım İsrail'i Hem atar yap adama. hem PCR isteme. Hangi akıla göre taviz veriliyor, bu insan olmayanlara.
  • Adamlar bizim ülkeye uçuşları yasaklamış biz halen pcr testini kaldırıyoruz. Yani annemize falan küfretseler, adamlar ülkemize gelsin diye bedava sefer falan düzenlicez sanırım. Ne hallere geldik böyle yaaa...
  • Gel ne olursan ol istersen corona'lı fark etmez bize para lazım !

Türkiye, koronavirüs önlemleri kapsamında daha önce yurt dışından gelen yolcular için zorunlu kıldığı PCR testi uygulamasını 15 ülke için bugünden itibaren resmen kaldırdı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan kurallar kapsamında, Türkiye'ye gerçekleştirilecek seyahatler için bazı kuralların uygulandığı belirtilmişti.

Bu kurallarından birinin de PCR testi zorunluluğu olduğu belirtilen açıklamada, "30 Aralık 2020 itibariyle, Türkiye'ye gelen 6 yaş ve üzeri yolcuların (denizci, transit yolcu hariç) planlanan kalkış saatinden önceki 72 saat içerisinde numune vererek alacakları negatif PCR test (nükleik asit testi olmalıdır) belgelerini uçuştan önce ibraz etmeleri gerekmektedir. 15 Mayıs 2021 tarihinden itibaren Hong Kong, Çin, Tayvan, Vietnam, Avustralya, Yeni Zelanda, Singapur, Tayland, Güney Kore, İsrail, Japonya, Birleşik Krallık, Letonya, Lüksemburg, Ukrayna ve Estonya'dan Türkiye’ye gelen kişilerin Türkiye'ye girişlerinde PCR testi talep edilmeyecektir." ifadelerine yer verilmişti.

Alınan karar sonrasında bugünden itibaren bahsi geçen 15 ülkeden gelen yolculardan PCR test sonucu talep edilmeyecek.

Türkiye 15 ülke için PCR testi zorunluluğunu kaldırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Km2 ~ 3 yıl önce
Ülkenin adı Türkiye ya ondan isminin karalanmasında aşağılanmasında sorun yok,Osmanlı diye tekrar çevirir yine sıfırdan başlarız diye düşünüyorlar heralde bu kadarı da pes,yok aşılıyım maskesi yok kafana göre ülkeye gir filan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 3 yıl önce
Arkadaş sen niye Avrupaya kaldırmıyorsun. Bukadar vatandaşın orada yaşıyor. He tabbi o gariplerin üstündende yine para kazanılaçak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski çalışan ~ 3 yıl önce
Virüs bu şekilde nasıl bitecek merak ediyorum yeterki turist gelsin mantığı ile bitmez zaten virüs ülkemize dışardan gelmedi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wht the f? ~ 3 yıl önce
Çin mi? İsrail mi? Pardon da şaka mısınız? Kurtuluş savaşında mücadele eden Ataların kemikleri sızlıyor. Para için herşey yapar hale geldiniz. Grip oldu korona, aşı zaten tuzlu su. Yaşanmaz hale geldi ülke. Hadi eyvallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mike ~ 3 yıl önce
Way be.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakkı ~ 3 yıl önce
Amerika?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misto ~ 3 yıl önce
Neye misilleme yapacaksin Ben de hasta sayisi cok mu deye mi sende hastalik basin almis gidiyor be adam niye adamlar gelsin sen su an hindistana gidermisin gimezsin neden olum ve hastalik basini almis gidiyor aynisi sends vardir on da kimse gelmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAHAMLAR ? ~ 3 yıl önce
Bunları hepten kapatalım Ülkemizi. TEL TEL Dökülsün TEL-AVİV İnsan değil bunlar. Kapatalım İsrail'i Hem atar yap adama. hem PCR isteme. Hangi akıla göre taviz veriliyor, bu insan olmayanlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka gibi ~ 3 yıl önce
Adamlar bizim ülkeye uçuşları yasaklamış biz halen pcr testini kaldırıyoruz. Yani annemize falan küfretseler, adamlar ülkemize gelsin diye bedava sefer falan düzenlicez sanırım. Ne hallere geldik böyle yaaa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
test ~ 3 yıl önce
Gel ne olursan ol istersen corona'lı fark etmez bize para lazım !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000