04 Ağustos 2022, Perşembe 18:47:28

Turkish Do&Co'da personelin huzuru kaçtı

Türk Hava Yolları (THY) iştiraklerinden Turkish Do&Co'da bu gece itibariyle büyük huzursuzluğa sebep olacak bir gelişme yaşanacak.
  • Yasal olarak fazla çalışmanın üstüne çıktın mı parasını da versen adamı öttürürler anlaşılan o ki çok değişmesi gereken şeyler var bu firmada
  • Hadi arkadaşlar zaman birlik beraberlik zamanı.
  • Hadi arkadaşlar zaman birlik beraberlik zamanı.
  • Sanki çok vardı, Allah herkesin kalbine göre versin bizi düşünmeyen sadece para düşünen zihniyetin köleleriyiz
  • olarak bizde mağduruz, sesimiz duyulsun,en az zammı alarak havalimanında rekor kırdık, Birde iş bilmez,Şeflerle uğraşıyoruz, Bu devran bir gün döner, Yerden bitme MUHTEŞEM..
  • Memnuniyetsizlik daha da önemlisi "adaletsizlik" duygusu hat safhaya ulaşınca do&co mecburen yapar bu zammı. Tahminim önümüzdeki ayın maaşı için haber gelir. Daha önce de defalarca yaşandı bunlar. Ama bence asıl sorun, bu durumun fc'lere iyice kanıksatılmış olması. Her yıl zam döneminde son saate kadar açıklama yapılmaz, çoğu kez biz yatan maaştan hesaplardık yapılan zam oranını. (Bu yıl da, yöneticilerin "hepsinin" şuan tatilde olduğu için ulaşılmaz durumda olduğunu söylediler. Döndüklerin takdim edilecekmiş düşüncelerimiz) Do&Co borsada işlem gören, binlerce çalışan olan bir şirket gibi değil de esnaf lokantası anlayışı ile yönetiliyor. Hala büyük bir "aile şirketi" gibi. Tekrar belirteyim, A.O dışında da bütün iştirakler benzer oranlarda zam almışken Do&Co'da bu zammı verir geç olsa da. Ama çalışanının kafasını yaptığı iş, yeni servis meşgul edeceğine.. "bize de herkese yapıldığı gibi zam yapılır mı" sorusu meşgul ediyor mecburen. Ve bu uzun yıllar değişmeyecek gibi duruyor malasef.
  • Kim bunlar?
  • Sonra vay efendim isler yürümüyor, yetişmiyor diye ağlamayın bu saatten sonra kimseyi özveriyle calistiramazsiniz! Insanlarin borcu var geçinemiyor. zaten terfi vermiyorsunuz herkes yıllardan beri yerinde sayıyor. Bir avuç insan kaldi elinizde kalifiye, onu da memnun etmekten acizsiniz. Yok mu yaa bizim adam gibi yöneticilerimiz masaya yumruğunu vurup hakkimizi arayan! Hep yalan dolan insan oyalamaca... Fedakarlık yapin koordinator üstüne zam yapilmasin geri kalan tüm personele yapılsın. Asgari ücrete yakin maaslar aliyoruz. Bosuna mi okuduk o okullari, neden aldik o eğitimleri? Ne emeğimize saygı, ne deneyimimize ne de eğitimimize yazıklar olsun!
  • Omurgasız üst yöneticiler kardan pay aldıkça bu böyle devam eder :) maliyetleri kısıp milyonu aralıkta cebe indirecekler , hiçkimseye hakkımı helal etmiyorum.
  • Beyaz yakalılar olarak enflasyon farkının zammını istiyoruz.

Türk Hava Yolları (THY) iştiraklerinden Turkish Do&Co'da bu gece itibariyle büyük huzursuzluğa sebep olacak bir gelişme yaşanacak.

Turkish Do&co'da zamlı maaşlar bu geceden itibaren personel hesaplarına yatırılacak. AirportHaber'in edindiği bilgilere göre Turkish Do&Co'da çalışan beyaz yakalı personelene zam yapılmadı. 

Mavi yakalı personelin ise maaşlarını zamlı alacağı öğrenilirken bu durum ise şirket içerisinde büyük huzursuzluğa yol açtı. Diğer şirketlerin ara zam yapmasının ardından Turkish Do&Co'nun zam yapmaması personelin dikkatinden kaçmadı.

Turkish Do&Co'da personelin huzuru kaçtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (181)

Hüsmen dayı ~ 1 ay önce
Yasal olarak fazla çalışmanın üstüne çıktın mı parasını da versen adamı öttürürler anlaşılan o ki çok değişmesi gereken şeyler var bu firmada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Giorgi ~ 2 yıl önce
Hadi arkadaşlar zaman birlik beraberlik zamanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 2 yıl önce
Do&co maaşları ne kadar acaba?
Giorgi ~ 2 yıl önce
Hadi arkadaşlar zaman birlik beraberlik zamanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HUZUR MU? ~ 2 yıl önce
Sanki çok vardı, Allah herkesin kalbine göre versin bizi düşünmeyen sadece para düşünen zihniyetin köleleriyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YEN ~ 2 yıl önce
olarak bizde mağduruz, sesimiz duyulsun,en az zammı alarak havalimanında rekor kırdık, Birde iş bilmez,Şeflerle uğraşıyoruz, Bu devran bir gün döner, Yerden bitme MUHTEŞEM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adaletsizlik. ~ 2 yıl önce
Memnuniyetsizlik daha da önemlisi "adaletsizlik" duygusu hat safhaya ulaşınca do&co mecburen yapar bu zammı. Tahminim önümüzdeki ayın maaşı için haber gelir. Daha önce de defalarca yaşandı bunlar. Ama bence asıl sorun, bu durumun fc'lere iyice kanıksatılmış olması. Her yıl zam döneminde son saate kadar açıklama yapılmaz, çoğu kez biz yatan maaştan hesaplardık yapılan zam oranını. (Bu yıl da, yöneticilerin "hepsinin" şuan tatilde olduğu için ulaşılmaz durumda olduğunu söylediler. Döndüklerin takdim edilecekmiş düşüncelerimiz) Do&Co borsada işlem gören, binlerce çalışan olan bir şirket gibi değil de esnaf lokantası anlayışı ile yönetiliyor. Hala büyük bir "aile şirketi" gibi. Tekrar belirteyim, A.O dışında da bütün iştirakler benzer oranlarda zam almışken Do&Co'da bu zammı verir geç olsa da. Ama çalışanının kafasını yaptığı iş, yeni servis meşgul edeceğine.. "bize de herkese yapıldığı gibi zam yapılır mı" sorusu meşgul ediyor mecburen. Ve bu uzun yıllar değişmeyecek gibi duruyor malasef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KİM? ~ 2 yıl önce
Kim bunlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakasiz ~ 2 yıl önce
Sonra vay efendim isler yürümüyor, yetişmiyor diye ağlamayın bu saatten sonra kimseyi özveriyle calistiramazsiniz! Insanlarin borcu var geçinemiyor. zaten terfi vermiyorsunuz herkes yıllardan beri yerinde sayıyor. Bir avuç insan kaldi elinizde kalifiye, onu da memnun etmekten acizsiniz. Yok mu yaa bizim adam gibi yöneticilerimiz masaya yumruğunu vurup hakkimizi arayan! Hep yalan dolan insan oyalamaca... Fedakarlık yapin koordinator üstüne zam yapilmasin geri kalan tüm personele yapılsın. Asgari ücrete yakin maaslar aliyoruz. Bosuna mi okuduk o okullari, neden aldik o eğitimleri? Ne emeğimize saygı, ne deneyimimize ne de eğitimimize yazıklar olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beyaz yakalı ~ 2 yıl önce
Omurgasız üst yöneticiler kardan pay aldıkça bu böyle devam eder :) maliyetleri kısıp milyonu aralıkta cebe indirecekler , hiçkimseye hakkımı helal etmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakkımızdır ~ 2 yıl önce
Beyaz yakalılar olarak enflasyon farkının zammını istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000