28 Ocak 2020, Salı 10:20:40

Turkish DO&CO'da işçi kıyımı!

Türk Hava Yolları ile Do&Co ortaklığındaki Turkish Do&Co'da, kısa dış hat uçuşlarında servis şefi uygulamasının kaldırılması ile 190 şefin işine son verildi.
  • 2 gün öncesine kadar şefim Businesstan şunu yiyebilir miyim bunu yiyebilir miyim diye yemek dileniyodun bu özgüven nerden geldi?!!
  • Nasıl oluyorsa THY cio su yokmuda önceden küçülmesi gerektiğini zarar ettini görmeden okadar insanı okadar eğitime sokup sonradanda işine son veriyor insanlarla dalga geçmeyin insan olun bence
  • ?
  • pensilvania dan. mı yazıosun?
  • thy'ye fetocuları dolduran,makamları akplilerle paylaştıran o ve hamdi denen şahıslar zamanında 10 binden fazla insan thy'den atıldı ne diyorsun sen? o ve hamdi değil şirket ülke tarihine kara harflerle geçtiler ve hala korunuyorlar ne hikmetse.
  • Bugünlerin geleceği belliydi zaten, riskli bir iş yapıp üç kuruşa uçup sağlığınızdan ödün veriyoruz. Bu sadece başlangıç gibi şirket daha da küçülecek ekonomi iyice sık boğaza girecek gibi. Umarım çalışıp ezilenlerin ahı yerde kalmaz. Birileri 1000 odalı sarayda yaşarken milletin çektiği bu durum içler açısı. Ülke adına olumlu giden hiç bişey yok. Aklı olan yurt dışına çıksın. Memur arkadaşlar sıra sizede gelecek gibi. Kaptanlar ve torpilli kişiler dışında hemen herkes atılabilir. Kalanlara emniyetli uçuşlar. Gidenlerde umarım daha iyi bir iş bulabilirler.
  • Çıkarın bütün çalışanları sizde rahatlayin onlarda rahatlsinlar, üzücü bir durum, siz böyle çıkartıyorsunuz LSG,SANCAK ne durumda acaba
  • Bu THY %100 ozel sirket olsa, devletten bir yardim, imtiyaz yada ayricalik almasa Amerikali sirketler gibi, 6 ay icinde batar.
  • İsmini yazarmısın bi kimsin
  • İşsiz doco kardeşlerimize 15.000 aldığımız maaşlardan ufak ufak yardım yapalım aç kalmasınlar onlar bizi doyurdu sıra bizde

Türk Hava Yolları ile Do&Co ortaklığındaki Turkish Do&Co'da, kısa dış hat uçuşlarında servis şefi uygulamasının kaldırılması ile 190 şefin işine son verildi.

Servis şeflerini bugün saat 10.00'da merkeze davet eden Turkish Do&Co, Türk Hava Yolları'nın aldığı karar doğrultusunda uçan şeflerle yollarını ayırmak zorunda kaldığını çalışanlara iletti.

THY'nin aldığı karar sonrası işten çıkarılmak zorunda kalınan uçan şefler büyük üzüntü yaşadı. THY'nin uzun hatlardaki flying chef uygulamasının ise devam edeceği öğrenildi. THY'nin birçok kalemde aldığı tasarruf tedbirleri kararı sonrası ikramlarda kısıtlamaya gidilmiş, kısa dış hatlarda rakı, cin ve vodka ikramları da kaldırılmıştı. 

Bu arada AirportHaber'in edindiği bilgiye göre, işten çıkarılan uçan servis şeflerine, ihtiyaç olması halinde işe alımlarda ilk olarak kendilerinin tercih edileceği bilgisi de verildi.

©AirportHaber.com

Turkish DO&CO'da işçi kıyımı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (270)

Sözüm Sana HayHay ~ 4 yıl önce
2 gün öncesine kadar şefim Businesstan şunu yiyebilir miyim bunu yiyebilir miyim diye yemek dileniyodun bu özgüven nerden geldi?!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özcan ~ 4 yıl önce
Nasıl oluyorsa THY cio su yokmuda önceden küçülmesi gerektiğini zarar ettini görmeden okadar insanı okadar eğitime sokup sonradanda işine son veriyor insanlarla dalga geçmeyin insan olun bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
niye ~ 4 yıl önce
?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hangi eyalet? ~ 4 yıl önce
pensilvania dan. mı yazıosun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy yazana ~ 4 yıl önce
thy'ye fetocuları dolduran,makamları akplilerle paylaştıran o ve hamdi denen şahıslar zamanında 10 binden fazla insan thy'den atıldı ne diyorsun sen? o ve hamdi değil şirket ülke tarihine kara harflerle geçtiler ve hala korunuyorlar ne hikmetse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FlyingChef ~ 4 yıl önce
Bugünlerin geleceği belliydi zaten, riskli bir iş yapıp üç kuruşa uçup sağlığınızdan ödün veriyoruz. Bu sadece başlangıç gibi şirket daha da küçülecek ekonomi iyice sık boğaza girecek gibi. Umarım çalışıp ezilenlerin ahı yerde kalmaz. Birileri 1000 odalı sarayda yaşarken milletin çektiği bu durum içler açısı. Ülke adına olumlu giden hiç bişey yok. Aklı olan yurt dışına çıksın. Memur arkadaşlar sıra sizede gelecek gibi. Kaptanlar ve torpilli kişiler dışında hemen herkes atılabilir. Kalanlara emniyetli uçuşlar. Gidenlerde umarım daha iyi bir iş bulabilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çıkarın bütün çalışanları ~ 4 yıl önce
Çıkarın bütün çalışanları sizde rahatlayin onlarda rahatlsinlar, üzücü bir durum, siz böyle çıkartıyorsunuz LSG,SANCAK ne durumda acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fesece ~ 4 yıl önce
Yeni ogrendim,cok uzuldum,hersey daha iyi olur dilerim bu 190kisi icin. Ama noldu tolga,batuhan,mehmet beyler? Kontrol sefiyim bana saygili olacaksin elini cebinden cikar konus diye yaptiginiz onca zulum, o kadar ego kasmaniz..noldu simdi?demekki neymis, insanlik sart!
Fesece'ye ~ 4 yıl önce
Insanların haķķını yeme, düzgün insanlardı, iyi ki onları tanımısım, herşeyimizi itinayla esneklikle çözdüler. Bende FSC'ceydim 2 güne kadar ama senin gibi düşünmüyorum neden mi? Çünkü nasıl konuşmasını, oturmasını kalkmasını bilmeyen bir insansın. Senin gibi kırıcılar yüzünden birlik olamayız biz. Yazık, zor günde destek olacağımıza birbirimize, oh olsun sende çektin diyorsun. Başkalarının üzüntülerinden mutlu olmamalısın dostum.
Ozel ~ 4 yıl önce
Bu THY %100 ozel sirket olsa, devletten bir yardim, imtiyaz yada ayricalik almasa Amerikali sirketler gibi, 6 ay icinde batar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xx ~ 4 yıl önce
Hemde gümbür gümbür...
Kağan ~ 4 yıl önce
İsmini yazarmısın bi kimsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk km olarak ~ 4 yıl önce
İşsiz doco kardeşlerimize 15.000 aldığımız maaşlardan ufak ufak yardım yapalım aç kalmasınlar onlar bizi doyurdu sıra bizde

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000