16 Eylül 2018, Pazar 11:38:30

Turkish Cargo'nun yeni rotası Mexico City

Turkish Cargo, Meksika’nın başkenti Mexico City’yi kargo uçuş ağına ekledi.
  • Meksika'ya birsey ihrac etmiyoruz peki oradan ne ithal ediyorduk hatirlayan var mi? Daha kolay ithalat icin kargo cok önemli tabi evet.
  • Tebrikler....
  • Bekliyoruz . Qatarin yanina park edersiniz.
  • PW motorlu cargo uçağı da nerden çıktı şimdi?
  • Yolcu içinde istiyoruz
  • Böyle bir hukumetin buyruğu altında bu kadar güzel başarılara imza atiliyorsa bu bir başarıdır arkadaşlar. Yoneticileri ve tüm çalışanları tebrik etmek gerek. Tebrikler milli gururumuz!
  • Kargo'daki uzman, şef, müdür vs kripto fetocular niye hala temizlenmiyor? Bunları kim, neden, nasıl koruyor?

Turkish Cargo, Meksika’nın başkenti Mexico City’yi kargo uçuş ağına ekledi.

Dünyanın 122 ülkesine hizmet sağlayan ve en hızlı büyüyen hava kargo markalarından biri olan Turkish Cargo, 3 Ekim tarihi itibarıyla Meksika’nın başkenti Mexico City’ye hava kargo seferleri başlatıyor. Mexico City, Turkish Cargo’nun kargo uçuşu yaptığı 85. uçuş noktası olacak.

Turkish Cargo’nun Latin Amerika’da sekizinci, Amerika Kıtası’nda ise on dokuzuncu uçuş noktası olacak olan Mexico City, bayrak taşıyıcı kargo şirketinin 5 farklı kıtadaki 300’den fazla noktayı kapsayan geniş uçuş ağı ile dünyaya bağlanacak. 

Boeing 777F tipi geniş gövde kargo uçakları ile icra edilecek seferler iki ayrı rotada gerçekleştirilecek. İlk rotada İstanbul’dan havalanacak kargo uçakları Madrid aktarmalı olarak Mexico City’ye ulaşacak. Mexico City sonrası uçaklar; Bogota, Curaçao ve Maastricht rotasını takip ederek İstanbul’a dönecek. İkinci rotada ise Madrid aktarmalı olarak Mexico City’ye ulaşacak uçaklar Houston üzerinden İstanbul’a dönecek.

Dünyanın en kalabalık nüfusa sahip onuncu ülkesi Meksika’nın en büyük şehri olan Mexico City ihraç ettiği; taze çiçekler, bozulabilir meyve ve sebzeler, teknolojik ürünler, otomobiller ile öne çıkıyor. Mexico City’nin başlıca ithalat kalemleri arasında ise; otomobil, kimyasallar, petrokimya ürünleri, tekstil ürünleri, balık, ilaç, çiçek ve diğer bozulabilir ürünler bulunuyor.

Uçuş ağına eklediği yeni destinasyonlar, mevcut altyapısı ve gerçekleştirdiği yatırımlarla sürdürülebilir bir büyüme sağlayan Turkish Cargo; ticaret ağıyla Latin Amerika ülkeleri arasında önemli bir ticari köprü vazifesi gören Mexico City ile birlikte; hem Latin Amerika’da hem de Amerika Kıtası’ndaki arzını artırmayı hedefliyor.

Turkish Cargo'nun yeni rotası Mexico City

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Kainat Lideriniz ~ 6 yıl önce
Meksika'ya birsey ihrac etmiyoruz peki oradan ne ithal ediyorduk hatirlayan var mi? Daha kolay ithalat icin kargo cok önemli tabi evet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Transit ~ 6 yıl önce
Transit kargo diye bir tanım var. Araştırmanızı öneririm !
Kargo ~ 6 yıl önce
Tebrikler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qatar ~ 6 yıl önce
Bekliyoruz . Qatarin yanina park edersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PW ~ 6 yıl önce
PW motorlu cargo uçağı da nerden çıktı şimdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 6 yıl önce
Yolcu içinde istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Valla mı ~ 6 yıl önce
Yolcu içinde olmaz zor sığar koskoca uçak
Tebrikler ~ 6 yıl önce
Böyle bir hukumetin buyruğu altında bu kadar güzel başarılara imza atiliyorsa bu bir başarıdır arkadaşlar. Yoneticileri ve tüm çalışanları tebrik etmek gerek. Tebrikler milli gururumuz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laf olsun ~ 6 yıl önce
Laf olsun diye yorum yazacağına bu hükümetten önce thy de kaç uçak vardı, yıllık olarak Türkiye de kaç kişi havayolunu kullanıyordu bir araştır istersen!
Tkkargo ~ 6 yıl önce
Kargo'daki uzman, şef, müdür vs kripto fetocular niye hala temizlenmiyor? Bunları kim, neden, nasıl koruyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ertan ~ 6 yıl önce
İsimlerini açıkla hemen temizlesinler
Tarık ~ 6 yıl önce
adam niye başkasının işini yapsın birader ? senin korkman gereken kim biliyor musun ? tk da çalışıp bi ayağı amerikada olan greencard sahipleri. iyi araştır bulursun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000