06 Ekim 2018, Cumartesi 12:11:08

Turkish Cargo yırtıcıları bulutların üzerine çıkardı

Dünyanın 122 ülkesine hizmet sağlayan ve en hızlı büyüyen hava kargo markası olan Turkish Cargo, vahşi yaşamın en yırtıcı türleri olarak bilinen hayvanları bulutların üzerine taşıdı.
  • yazik keske getirmeselerdi ocim acidi
  • arkadaşlar, thy personel servis ağı hakkında bilgi verebilecek olan var mı? ik ya sordum her yere servis var deyip geçiştirdiler. mesela ataken mahallesi veya avcılarda servis güzergahları nasıl? ayrıca başka mahalle, semt ve ya site önerisi olan var mı kalmak için?(turkish cargo'dan teklif aldım)
  • Turkish Cargo çıtayı çok yükseltti.
  • İstanbulda ne yapacakmış. Hayvanları doğasında rahat bırakın.
  • aferim
  • Hayvanlar doğada güzeldir. Umarım tekrar doğal alanlarına salınırlar. Hayvanat bahçesi denilen hayvan işkencehanelerinde pis su ve çürümüş besinler yiyerek, daracık alanlarda eziyet içinde ölüp gitmezler. Bu tür yerlere bilet alarak destek olanlarda yapılan bu eziyetin ve vebalin ortağıdırlar.
  • Hayvanlara eziyet ve özgürlüklerini ellerinden almaktan başka bişey değil.
  • desenli unuforma istiyorum
  • Bu leoparlar ne kadar güzel canlılar ya seyretmeye doyamıyorum.

Dünyanın 122 ülkesine hizmet sağlayan ve en hızlı büyüyen hava kargo markası olan Turkish Cargo, vahşi yaşamın en yırtıcı türleri olarak bilinen hayvanları bulutların üzerine taşıdı. Özel kargo hizmeti kapsamında; 4 kaplan, 3 aslan, 3 çita, 2 vaşak ve 1 puma Prag’dan İstanbul’a güvenli bir şekilde ulaştırıldı.

Canlı hayvan taşımalarına en üst düzeyde özen göstererek gökyüzünde doğal yaşam alanına yakın koşullar oluşturan Turkish Cargo, Çekya’da bulunan Biopark ŠTÍT doğal yaşamı destekleme ve üreme merkezinden alınan canlı hayvanları, başarılı bir şekilde İstanbul’a taşıdı.

Yırtıcılara, uçuş süresince bakıcıları, görevli veterinerler ve IATA LAR (Canlı Hayvan Taşıma Yönetmeliği) sertifikalı Turkish Cargo personeli eşlik etti.

2017 yılında, yabani hayvanların yasadışı ticaretini engellemek ve bu konuda sektörel farkındalığı artırmak amacıyla `united for wildlife buckingham palace declaration (ufw)` bildirisini onaylayan Türk Hava Yolları, canlı hayvan taşıma süreçlerine ve hayvan haklarına verdiği önemi ortaya koymuştu.Turkish Cargo, dünyanın 122 ülkesindeki müşterilerine sunduğu canlı hayvan taşımacılığı hizmeti için; kabul, depolama ve sevk süreçlerinde IATA LAR yönetmeliğini referans alıyor ve yönetmelikte belirtilen dokümantasyon, kafesleme, etiketleme ve işaretleme kurallarını canlı hayvan taşıma sürecinde harfiyen uyguluyor.





Turkish Cargo yırtıcıları bulutların üzerine çıkardı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

eren ~ 6 yıl önce
yazik keske getirmeselerdi ocim acidi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turkish cargo ~ 6 yıl önce
arkadaşlar, thy personel servis ağı hakkında bilgi verebilecek olan var mı? ik ya sordum her yere servis var deyip geçiştirdiler. mesela ataken mahallesi veya avcılarda servis güzergahları nasıl? ayrıca başka mahalle, semt ve ya site önerisi olan var mı kalmak için?(turkish cargo'dan teklif aldım)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şoför Nebahat ~ 6 yıl önce
Pendik’ten Çatalca’ya kadar her yerden sizleri güvenle iş yerinize taşıyoruz. Bir eksik bir fazla elbette size de serviste bir koltuk düşer. Buyrun bekleriz
Tavsiye ~ 6 yıl önce
Merhaba. THY'nin servisleri Pendik'e kadar dahi var, o konuda rahat olabilirsin. Tutacağın evin önünden geçmese dahi, işe başladıktan sonra oraya durak eklenir talebin ile, için rahat olsun. İşe yakın olmasını istiyorsan da Halkalı - Atakent Mahallesi taraflarına bak derim. Ben de Atakent'te oturuyorum. İşe sabah yarım saatte gidiyoruz. Soyak, Dumankaya Miks, Tema gibi sitelere bakabilirsin, stüdyo daireler burada çok fazla. Başarılar.
First ~ 6 yıl önce
Turkish Cargo çıtayı çok yükseltti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğal ortam ~ 6 yıl önce
İstanbulda ne yapacakmış. Hayvanları doğasında rahat bırakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dede ~ 6 yıl önce
aferim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilinçli olmak ~ 6 yıl önce
Hayvanlar doğada güzeldir. Umarım tekrar doğal alanlarına salınırlar. Hayvanat bahçesi denilen hayvan işkencehanelerinde pis su ve çürümüş besinler yiyerek, daracık alanlarda eziyet içinde ölüp gitmezler. Bu tür yerlere bilet alarak destek olanlarda yapılan bu eziyetin ve vebalin ortağıdırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilinç ? ~ 6 yıl önce
tamam haklısın da her hayvanat bahçesinde kötü şartlar yok ayrıca insanlara özellikle de çocuklara hayvan sevgisini nasıl öğretelim,aşılayalım ? sadece tv'den ve kitaplardan mı ? aklınca milleti vebale ortak ediyorsun bu sorulara da cevap verirsen seviniriz.
Sütçü Beygiri ~ 6 yıl önce
İstanbul trafiğinde emniyet şeridini kullanan AYI’lar, sııra beklemek nedir bilmeyip insanların önüne geçerek kul hakkı yiyen ‘ÖKÜZ’ler, hala yolda yürüken sağa sola başgam atan ‘LAMA’lar faln var şehir merkezlerinde onları gösterin eğer sevebilirse zaten otomatik hayvanları da sevecek bir yetişkin olduğunda onlara basıl davranması gerektiğini bilecektir. “Olur mu öyle şey?” derseniz Afrik’da safariye götürün
En iyisi ~ 6 yıl önce
Sen bir erkek arkadaş bul.
Devran ~ 6 yıl önce
Hayvanlara eziyet ve özgürlüklerini ellerinden almaktan başka bişey değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leopar ~ 6 yıl önce
desenli unuforma istiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leopar ~ 6 yıl önce
Bu leoparlar ne kadar güzel canlılar ya seyretmeye doyamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MahmudKa ~ 6 yıl önce
her canlı kendi ortamında güzel, hayvanat bahcesinde degil.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000