07 Şubat 2021, Pazar 10:07:02

Turkish Cargo 'Yılın Hava Kargo Taşıyıcısı' seçildi

Turkish Cargo, Singapur merkezli Payload Asia’da ''Yılın Hava Kargo Taşıyıcısı'' seçildi
  • Bırak masalı da thy kargo'daki kripto fetocular ne olacak,alayının referansları,torpilleri belli ama hepsi hala koltuklarında oturuyor. Hani fetoyla mücadele ediliyordu, ne oldu?
  • Neye göre yılın taşımacılığı Avrupa'da bı belge varmı amerkadan bı belge varmı verdilermi anlamadım hadi diyelim öle işçiye neden parayı vermedin he
  • Loadmaster
  • Şaka mısınız paşam şakaysa kötü bir şaka biz çalışanlar emeğimizin karşılığı niye alamıyoruz.Yok şuydu buydu bize masal anlatıyorsunuz.
  • Kargoda multeci var amaaa
  • Algı herşey gerçek ise laga luga bunların gözünde, din iman para olmuş, ne işçi ne öğrenci ne de insan haklarını takıyorlar, kargoda gerçekten şampiyon olsan ne olmasan ne? Çalışanın nefret ettiği bir şirket yöneticisi olduktan sonra!!!!!
  • Yaw birakin bu isleri, butun kargoyu dunyaya biz (QR) yaptik. Kac ucagi var da yilin kargosu yapildi bunlar simdi..

Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklamada, zorluklara ve kısıtlara rağmen 2020 boyunca operasyonlarına ve iş süreçlerine 7/24 devam eden Turkish Cargo, Singapur merkezli Payload Asia’da ''Yılın Hava Kargo Taşıyıcısı'' seçildiği duyuruldu.

Turkish Cargo, Payload Asia Awards2020'de, 'Yılın Hava Kargo Taşıyıcısı' seçilerek, ''Overall Carrier Of Year'' ödülüne layık görüldü.

Küresel salgın nedeniyle dijital platform üzerinden 22 Ocak’ta gerçekleştirilen ödül törenine, 60'tan fazla sektör profesyoneli, havayolları temsilcileri, kargo taşıyıcıları, bilgi teknolojileri sağlayıcıları, ekspres operatör temsilcileri katıldı.

15 kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu etkinlikte kazananlar kalite, yenilik, verimlilik, hız, güvenilirlik ve vizyon gibi kriterler esas alınarak, tedarik zinciri uzmanları tarafından gerçekleşen oylama sonucunda belirlendi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY (Kargo) Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen, şunları kaydetti:

"Bu değerli ödül ve yıl boyunca almış olduğumuz global nitelikli ödüller, hizmet kalitemize, operasyonel mükemmelliğe, yenilikçi ve müşteri beklentilerini aşmaya yönelik standartlarımıza ve sürdürülebilir başarılarımıza işaret eden önemli bir kilometre taşıdır. Küresel anlamda en geniş uçuş ağına sahip olan markamız, kurduğu hava kargo köprüleri ile çok önemli taşımalar gerçekleştirmeye devam edecektir. Turkish Cargo kullandığı ve geliştirdiği yeni teknolojiler, inovatif yaklaşımlar ile daha etkin çözümler üretmekte ve zorlu pandemi sürecinde de başarısını sürdürmektedir."

Turkish Cargo 'Yılın Hava Kargo Taşıyıcısı' seçildi

Facebook Yorum

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Torpilli turhan ~ 3 yıl önce
Bırak masalı da thy kargo'daki kripto fetocular ne olacak,alayının referansları,torpilleri belli ama hepsi hala koltuklarında oturuyor. Hani fetoyla mücadele ediliyordu, ne oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neye göre ~ 3 yıl önce
Neye göre yılın taşımacılığı Avrupa'da bı belge varmı amerkadan bı belge varmı verdilermi anlamadım hadi diyelim öle işçiye neden parayı vermedin he

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Loadmaster ~ 3 yıl önce
Loadmaster

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğrucu ~ 3 yıl önce
Şaka mısınız paşam şakaysa kötü bir şaka biz çalışanlar emeğimizin karşılığı niye alamıyoruz.Yok şuydu buydu bize masal anlatıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu zamana ~ 3 yıl önce
Kadar aldıklarına say durum boyleyken sana tam maaş mı vericekti
X ~ 3 yıl önce
Kargoda multeci var amaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aziz ~ 3 yıl önce
Algı herşey gerçek ise laga luga bunların gözünde, din iman para olmuş, ne işçi ne öğrenci ne de insan haklarını takıyorlar, kargoda gerçekten şampiyon olsan ne olmasan ne? Çalışanın nefret ettiği bir şirket yöneticisi olduktan sonra!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Puhahahah ~ 3 yıl önce
Yaw birakin bu isleri, butun kargoyu dunyaya biz (QR) yaptik. Kac ucagi var da yilin kargosu yapildi bunlar simdi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 3 yıl önce
Doğrudur sen yaptın ve tam maaşını aldın. Onlar o ödülü ona göre vermedi. En az maliyete göre en iyi keriz silkeleyen hava yolu ödülünü aldı. Biz de her yere uçtuk deli gibi ama yüzde 60-70 kesikle. Bu adamlar hesapları dolarla yapıyor. Kargo ücretleri de dolarla. Akademi ücretleri de dolarla. Benim maaş gariban tl
Garip mi? ~ 3 yıl önce
Piyasanın çok üstünde maaş alıyorsunuz, 2018 maaşına dönmenize rağmen yine iyi alıyorsunuz şükürler olsun de. Git başka şirketlere bak o zaman garip görürsün. Boş yorum yapmayın.
JETAR AIRWAYS ~ 3 yıl önce
katar kim yaa , toplam kac ucaginiz varda neyi tasiyosun ? 20 yillik sirket kalkmis 90 yillik sirketle kendini bir tutuyo :)))) sizin hintli pilotlarin dedigini anliyo mu acaba millet :)))
Yaa cok komiksin ~ 3 yıl önce
Qatarın yanından gecemeyiz biz hangi alemde yaşıyorsun sen cok guldum sana
Şirketimi seviyorum ~ 3 yıl önce
Tk bir aşktır ucmak bir aşktırr başarılarımızın devamı gelir inşallah
Jetar ~ 3 yıl önce
90 yillik sirketin yonetimine bak bir de 20 yilliginkine bak. Baska onerim yok sana. He bir de irkcilik yapma.
Hintliyi anliyor ama senin ingilizceni anlamiyorlar ~ 3 yıl önce
Malesef turklerin ingilizcesi cok kotu.
En azından ucabiliyorlar ~ 3 yıl önce
Sanki tk dakiler takır takır ingilizce konusabiliyor
Sen bir beğenmediğin ~ 3 yıl önce
Qatar ın mülakatlarına girsene yerse tabi bakalım o mükemmel ingilizcenle gecebilecek misin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000