26 Haziran 2017, Pazartesi 09:41:03

Turkish Cargo uçağı Brezilya'ya indi

Turkish Cargo'nun Brezilya'ya ilk tarifeli kargo seferini yapan Gediz uçağı, Sao Paulo kentindeki Uluslararası Guarulhos Havaalanı'na indi.
  • Açılması iyi oldu bu ay içinde Brezilyaya uçak ile 2 makina sevkiyatımız vardı tam :) Direk göndermek çok avantajlı olacak :)
  • thy cargo da da ciddi şekilde kendisine yer edinmektedir..karşilikli talep olduğuna göre neden olmasin brezilya ve yeni cargo hatlari açilsin tabiki..rakip havayollarinin dunyanin en uzak ve ücra şehirlerine gittiklerine göre thy neden gitmesin..galiba son sipariş verilen fabrika çikişli 5 tane 777 lerden 2- 3 tanesini vargo uçaği seçeneğine çevirdi diye biliyorum thy nin gorecez..sözleşmesi biten uçaklarin filodan çikarilmasi kadar doğal bir durum olamaz..nasilsa uzun dönem araç kiralama sonucunda araci 1 yil veya 2 veya 3 yil sonra iade ederseniz daha kullanmayacağim demektir ve o kadar..gelişen durumlara göre uçak ihtiyaci olursa hemen bulunur..
  • Good Thy good very good
  • kargo'daki kripto fetocular ne olacak? yurtiçi ve yurtdışındaki uzman,şef,müdürler ve başkan yardımcıları hala yerlerindeler !
  • Gururumuz THY
  • Bu hatta uçan 777 lerin Her seferde 35 ton kargo kapasitesi var haftalık 200 ton üstü bir kapasitenin ne kadarını dolduruyorlar acaba ? Uçak altı kapasitenin load faktörü hala yok, çok anlamsız. Çift inişli bir seferde 41 ton kar eder mi ?
  • Maşallah kaptanlarda artistlik tam, ingilizce gak! Yurt dışında restoranda yemek ısmarlamaktan aciz adamlar şakır şakır Brezilya'ya uçuyorlar. Sağolsun F/O lar!
  • Kiskanirim seni ben... Kiskanirim herkesten...
  • Merhabalar İyi Bayramlar THY zaten bu hatta B777 ile yolcu ve kargo taşımaktadır. Bazı hatlarda B777 ile uçulması tesadüfi değildir. Ciddi oranda kargo kapasitesinden dolayı uçak planlanması yapılmaktadır. Tip olarak A330 Cargo uçaklarımız olduğu için A330 ile yapılabilmektedir.B777 Cargo uçağı siparişimiz olsaydı çok çok iyi olacaktı. B777 Tip uçak alım anlaşmasında neden 2 yada 4 adet olarak Cargo tipi düşünülmedi düşünülmüyor ACABA. Bu arada THY anlaşması biten uçakları filodan çıkarmakla çok yerinde bir hamleyle maliyetten kurtulmuş oluyor. Saygılarımla,
  • Bu kargo kadar yatan elemanin ve is bilmeyen yoneticinin oldugu bir birim daha yoktur. Disaridan genel mudur yardimcisi getirmisler. Adamin hala dunyadan haberi yok. Altindaki vasifsiz ve basiretsiz yoneticiler H.A ve S.D adami kandiriyor, oda tum bilgiler onlardan aldigindan hala olaydan bi haber sekilde ortada dolasiyor. Hava kargo pazari patlama yaptida bunlarin isbilmezligi ve foyasi ortaya cikmiyor allhatan.

Turkish Cargo'nun Brezilya'ya ilk tarifeli kargo seferini yapan Gediz uçağı, Sao Paulo kentindeki Uluslararası Guarulhos Havaalanı'na indi.

Türk Hava Yolları (THY) Brezilya Kargo Müdürü Gökalp Garipbaş ve THY Brezilya İstasyon Müdürü Cüneyt Topuz, uçağı havalimanı yetkilileri ile selamladı.

41 tonluk yüküyle inen uçağı Brezilyalılar su takı ile karşıladı.

Turkish Cargo, İstanbul - Sao Paulo seferiyle hizmet ağına Brezilya'yı da eklemiş oldu.



Turkish Cargo uçağı Brezilya'ya indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Bir Mühendis ~ 7 yıl önce
Açılması iyi oldu bu ay içinde Brezilyaya uçak ile 2 makina sevkiyatımız vardı tam :) Direk göndermek çok avantajlı olacak :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
thy cargo da da ciddi şekilde kendisine yer edinmektedir..karşilikli talep olduğuna göre neden olmasin brezilya ve yeni cargo hatlari açilsin tabiki..rakip havayollarinin dunyanin en uzak ve ücra şehirlerine gittiklerine göre thy neden gitmesin..galiba son sipariş verilen fabrika çikişli 5 tane 777 lerden 2- 3 tanesini vargo uçaği seçeneğine çevirdi diye biliyorum thy nin gorecez..sözleşmesi biten uçaklarin filodan çikarilmasi kadar doğal bir durum olamaz..nasilsa uzun dönem araç kiralama sonucunda araci 1 yil veya 2 veya 3 yil sonra iade ederseniz daha kullanmayacağim demektir ve o kadar..gelişen durumlara göre uçak ihtiyaci olursa hemen bulunur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Brazilian technic ~ 7 yıl önce
Good Thy good very good

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi de ~ 7 yıl önce
kargo'daki kripto fetocular ne olacak? yurtiçi ve yurtdışındaki uzman,şef,müdürler ve başkan yardımcıları hala yerlerindeler !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 7 yıl önce
Gururumuz THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xl ~ 7 yıl önce
Bu hatta uçan 777 lerin Her seferde 35 ton kargo kapasitesi var haftalık 200 ton üstü bir kapasitenin ne kadarını dolduruyorlar acaba ? Uçak altı kapasitenin load faktörü hala yok, çok anlamsız. Çift inişli bir seferde 41 ton kar eder mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxl ~ 7 yıl önce
eder ve etti
Kenan ~ 7 yıl önce
Maşallah kaptanlarda artistlik tam, ingilizce gak! Yurt dışında restoranda yemek ısmarlamaktan aciz adamlar şakır şakır Brezilya'ya uçuyorlar. Sağolsun F/O lar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alicia suars peres'e ~ 7 yıl önce
Kiskanirim seni ben... Kiskanirim herkesten...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330 ~ 7 yıl önce
Merhabalar İyi Bayramlar THY zaten bu hatta B777 ile yolcu ve kargo taşımaktadır. Bazı hatlarda B777 ile uçulması tesadüfi değildir. Ciddi oranda kargo kapasitesinden dolayı uçak planlanması yapılmaktadır. Tip olarak A330 Cargo uçaklarımız olduğu için A330 ile yapılabilmektedir.B777 Cargo uçağı siparişimiz olsaydı çok çok iyi olacaktı. B777 Tip uçak alım anlaşmasında neden 2 yada 4 adet olarak Cargo tipi düşünülmedi düşünülmüyor ACABA. Bu arada THY anlaşması biten uçakları filodan çıkarmakla çok yerinde bir hamleyle maliyetten kurtulmuş oluyor. Saygılarımla,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320fo ~ 7 yıl önce
2 77w siparişi 77f'ye çevrildi
Selim ~ 7 yıl önce
THY'nin siparislerine bakarsan yolcu ucagi olarak siparis edilmis ve yakinda deliver edilecek 2 ucagi, B777F cargo ucagina cevirmisler.
. ~ 7 yıl önce
Siparis var kardas sen canin sikma.
777 ~ 7 yıl önce
Çok yakın zamanda 2 adet 777 kargo geliyor. Yolcu olarak sipariş iptal edilip kargoya çevrildi.
Thy arpaligi kargo ~ 7 yıl önce
Bu kargo kadar yatan elemanin ve is bilmeyen yoneticinin oldugu bir birim daha yoktur. Disaridan genel mudur yardimcisi getirmisler. Adamin hala dunyadan haberi yok. Altindaki vasifsiz ve basiretsiz yoneticiler H.A ve S.D adami kandiriyor, oda tum bilgiler onlardan aldigindan hala olaydan bi haber sekilde ortada dolasiyor. Hava kargo pazari patlama yaptida bunlarin isbilmezligi ve foyasi ortaya cikmiyor allhatan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000