06 Nisan 2022, Çarşamba 12:13:49

Turkish Cargo 1 yılda 335 milyon doz aşı taşıdı

Türk Hava Yolları'nın alt markası Turkish Cargo, 2021 yılında 61 ülkeye 335 milyon doz Covid-19 aşısı taşıdı.
  • Masallar palavralar geldin THY nin başına sen önce THY call centerdeki cahillere işini öğret vatandaşın pilotların kabinin paralarını öde boş konuşan müdür Başkan.THY uçuşu kendin yolcu yok diye iptal et sonra sonraki uçuşa yer ver ve yolcudan zorla zorla 2000 TL fark al kimsiniz lan siz. ..?cenazeye gidecek yolcudan fark al sen THY yi düzeltemezsin.aşıyı sen taşımadın o değerli pilotlar taşıdı.
  • Bu uçakları da hostesler uçuruyor sanırım ki purser amir ile bu uçakları uçuran pilot aynı maaşı alıyor
  • 5 m personeli alinteriyle çalışıyor TK personeli ise Acele ile Maas gününü bekliyor Fark bu Haklarımız eşit olmali
  • Aşılar kendi kendilerine taşındılar.
  • ama bu covid döneminde bir sürü varyant yeni mikroplar ülkeye uçaklarla geldi
  • Bırak masalı,misyonu,aşıları bedava mı taşıdınız da böbürleniyorsun? Ayrıca Thy kargo'daki kripto fetocular ne olacak,hepsinin geçmişi,thy'ye nasıl girip de uzman,şef,müdür vs oldukları belli,bunlar niye ve nasıl korunuyor? Hani fetoyla mücadele ediliyordu,ne oldu? Demek ki herşeyleri gibi bu da palavraymış !
  • O kadar cok is yaptiysaniz artik bizim maaslari da iade edin madem cok basarili is cikardiniz bunun kári nereye gidiyor?
  • Ee bunun bana faydasi ne? Asilar yurtdisinda baska noktalara tasinmis

Türk Hava Yolları'nın alt markası Turkish Cargo, 2021 yılında 61 ülkeye 335 milyon doz Covid-19 aşısı taşıdı. Aşıların dünyanın dört bir yanına ulaştırılması ve erişilebilir olmasını sağladıklarını belirten Türk Hava Yolları(THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, "Özellikle Afrika kıtasına uçan havayolu sayısının azlığı nedeniyle bu kıtadaki insanların aşıya erişimi noktasında Turkish Cargo çok değerli bir misyon üstlendi" dedi.

Pandemi sürecinde 2021'de dünyanın en hızlı büyüyen kargo taşıyıcısı olan Turkish Cargo, aşı taşımalarıyla önemli bir başarıya imza attı. THY'den yapılan açıklamada, aşıları, ilaçları ve medikal ürünleri ihtiyaç duyulan tüm sıcaklık aralığında muhafaza ederek taşıyabilen Turkish Cargo'nun hızlı ve güvenilir hizmetiyle sağlık ürünü taşımalarında en çok tercih edilen hava kargo markaları arasında yer aldığı belirtildi. Aşıların da dahil olduğu sağlık ürünlerini, 'TK Pharma' adını verdiği hizmetiyle dünyanın 132 ülkesine ulaştıran Turkish Cargo'nun sağlık ürünleri kategorisinde 2021 yılında yüzde 8 oranında küresel pazar payına ulaştığı kaydedildi.

BREZİLYA'YA 100 MİLYON DOZ AŞI TAŞINDI

Açıklamada, "Covid-19 aşılarını üretici ülkeden Türkiye'ye, Türkiye'den ise dünyanın dört bir yanına ulaştıran Turkish Cargo, 2021 yılında en fazla aşıyı Türkiye'ye taşıdı. İkinci sırayı 100 milyon doz ile Brezilya aldı. 1 Milyon dozdan daha fazla miktarda aşı taşınan ülkeler arasında Moritanya, Madagaskar, Ruanda ve Kongo gibi Afrika ülkeleri de bulunuyor. Taşınan aşıların üreticileri incelendiğinde ise ilk sıralarda 200 Milyon doz ile 'coronavac', 120 Milyon doz ile 'biontech', 12 Milyon doz ile 'astra Zeneca' ve 4 Milyon doz ile ise 'moderna' yer alıyor. Küresel hava kargo markası, ısı ve zaman hassasiyeti yüksek öneme sahip; ilaçlar, aşılar, biyoteknoloji ürünleri, teşhis numuneleri, hassas medikal cihazlar, organlar, dokular gibi sağlık açısından son derece önemli olan gönderilerin taşımasını IATA-CEIV Pharma Sertifikası kalite standartlarıyla gerçekleştiriyor" denildi.

BOLAT: "TURKISH CARGO AŞININ ERİŞİLEBİLİR OLMASINI SAĞLADI"

Açıklamada THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat'ın aşı taşımalarıyla ilgili görüşlerine de yer verildi. Bolat, "Bugün yeniden özgürce uçuyor ve sevdiklerimize güvenle sarılıyorsak bunda kahraman bilim insanlarının ürettiği aşılar ve o aşıları dünyanın dört bir yanına ulaştıran taşıyıcıların payı büyük. Turkish Cargo markamız 400'den fazla uluslararası destinasyon arasında koridor kurarak aşının erişilebilir olmasını sağladı. Özellikle Afrika kıtasına uçan havayolu sayısının azlığı nedeniyle bu kıtadaki insanların aşıya erişimi noktasında Turkish Cargo çok değerli bir misyon üstlendi. Sağlık ürünleri taşımalarındaki 30 yılı aşkın deneyimimizi yakın zamanda dünyanın en modern tesislerinden biri olan SMARTIST merkezimize taşıdık. Yeni merkezimiz ile hava kargo sektöründe hem ülkemiz hem de dünyamız için daha büyük sorumluluklar almaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Turkish Cargo 1 yılda 335 milyon doz aşı taşıdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Fenermoda ~ 2 yıl önce
Masallar palavralar geldin THY nin başına sen önce THY call centerdeki cahillere işini öğret vatandaşın pilotların kabinin paralarını öde boş konuşan müdür Başkan.THY uçuşu kendin yolcu yok diye iptal et sonra sonraki uçuşa yer ver ve yolcudan zorla zorla 2000 TL fark al kimsiniz lan siz. ..?cenazeye gidecek yolcudan fark al sen THY yi düzeltemezsin.aşıyı sen taşımadın o değerli pilotlar taşıdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cargo ~ 2 yıl önce
Bu uçakları da hostesler uçuruyor sanırım ki purser amir ile bu uçakları uçuran pilot aynı maaşı alıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
He aynen ~ 2 yıl önce
Zoruna. Mı gitti tam 13 saat
Başkanım biz çok calistikta parayı yiyenler kimler ~ 2 yıl önce
5 m personeli alinteriyle çalışıyor TK personeli ise Acele ile Maas gününü bekliyor Fark bu Haklarımız eşit olmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İmzaladığın ~ 2 yıl önce
Sözleşmeden dahamı az maaş alıyorsun? 20 deyip 5 mi veriyorlar?
Plt ~ 2 yıl önce
Aşılar kendi kendilerine taşındılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 2 yıl önce
ama bu covid döneminde bir sürü varyant yeni mikroplar ülkeye uçaklarla geldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet efendi ~ 2 yıl önce
Bırak masalı,misyonu,aşıları bedava mı taşıdınız da böbürleniyorsun? Ayrıca Thy kargo'daki kripto fetocular ne olacak,hepsinin geçmişi,thy'ye nasıl girip de uzman,şef,müdür vs oldukları belli,bunlar niye ve nasıl korunuyor? Hani fetoyla mücadele ediliyordu,ne oldu? Demek ki herşeyleri gibi bu da palavraymış !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 2 yıl önce
O kadar cok is yaptiysaniz artik bizim maaslari da iade edin madem cok basarili is cikardiniz bunun kári nereye gidiyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kargo ~ 2 yıl önce
Başkan daha dün geldi nedir bu kin anlayamadım adan ne dese bir karşılığı var bizde biraz insaf biraz fırsat verin
Fayda ~ 2 yıl önce
Ee bunun bana faydasi ne? Asilar yurtdisinda baska noktalara tasinmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000