21 Eylül 2018, Cuma 10:35:08

Türk Yıldızları'nın boğaz üzerindeki uçuşu böyle görüntülendi

İstanbul'da düzenlenen Teknofest 2018'e katılan Türk Yıldızlarının boğaz üzerinde yaptığı uçuş kokpitten böyle görüntülendi.
  • Her biri Mustafa Kemal ATATÜRK ün askeridir. Onun açtığı yolda azim ve kararlılıkla vatana ve millete hizmeti görev ve yaşam felsefesi olarak benimsemiş , sarsılmaz irade ve bağlılıkla Hava Kuvvetlerimizin gözüpek ve başarılarıyla pilotaj kabiliyetleriyle dosta güven düşmana korku veren tüm dünya da tanınan kahraman pilotlarını temsil etmektedirler.Yurdumuza yönelen ve yönelebilecek her türlü tehdit ve tehdit unsurunu anında reaksiyon göstererek yok eden , tüm Anadolu muzun üzerinde çelik kartal kanatlarıyla gece ve gündüz koruma perdesi oluşturmuş ,kara ve deniz unsurlarımızın bir telsiz mesajıyla yakın hava desteği , kartalın nefesini her daim teröristin ensesinde hissetmesini sağlayan Mustafa Kemal'in askerleri..
  • Gerçekten güzel. Fakat şu an için gereksiz birer harcama. Teknofest, sadece yerli üreticilerle yapılan tamamen milliyetçilik pompalama show'u.
  • Arabayla sıfor çizen şöförlerden frkları , bunlar uçak şöförü
  • Maşallah... Nazar değmesin... Allah yolunuzu açık etsin...
  • Her biri ATATÜRK ün askeri , gururumuz BNB.Özatay , BNB Yığcı ,BNB Koyunluoğlu ,YZB Adalı ,YZB Eser ,YZB Kocabaş

İstanbul'da düzenlenen Teknofest 2018'e katılan Türk Yıldızlarının boğaz üzerinde yaptığı uçuş kokpitten böyle görüntülendi.

İstanbul'u kanatları altına alan Türk Hava Kuvvetlerinin Akrobasi Timi Türk Yıldızları boğaz üzerinde yaptığı uçuş ile milyonların başını gökyüzüne çevirdi. Eşsiz bir manzara eşliğinde gerçekleşen uçuş Türk Yıldızlarının kokpit kamerasından da böyle görüntülendi. Türk Yıldızları bu eşsiz uçuş deneyimlerini sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

Eşsiz istanbul manzaraları eşliğinde Türk Yıldızlarının ülkemizi temsil eden kırmızı beyazlı uçakları ile yaptığı gösteri uçuşu kabinden farklı bir açı ile gözler önüne serildi. Türk Yıldızları bu görüntüleri "İstanbul kanatlarımızın altında! Dünyanın en güzel manzarası kokpitimizden böyleydi. Sizce sırada ne olabilir? Teknofest’te gözünüz gökyüzünde olsun!" diyerek bir sürprizin de haberini verdiler. 





Türk Yıldızları'nın boğaz üzerindeki uçuşu böyle görüntülendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

SCRAMBLE ~ 6 yıl önce
Her biri Mustafa Kemal ATATÜRK ün askeridir. Onun açtığı yolda azim ve kararlılıkla vatana ve millete hizmeti görev ve yaşam felsefesi olarak benimsemiş , sarsılmaz irade ve bağlılıkla Hava Kuvvetlerimizin gözüpek ve başarılarıyla pilotaj kabiliyetleriyle dosta güven düşmana korku veren tüm dünya da tanınan kahraman pilotlarını temsil etmektedirler.Yurdumuza yönelen ve yönelebilecek her türlü tehdit ve tehdit unsurunu anında reaksiyon göstererek yok eden , tüm Anadolu muzun üzerinde çelik kartal kanatlarıyla gece ve gündüz koruma perdesi oluşturmuş ,kara ve deniz unsurlarımızın bir telsiz mesajıyla yakın hava desteği , kartalın nefesini her daim teröristin ensesinde hissetmesini sağlayan Mustafa Kemal'in askerleri..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel ~ 6 yıl önce
Gerçekten güzel. Fakat şu an için gereksiz birer harcama. Teknofest, sadece yerli üreticilerle yapılan tamamen milliyetçilik pompalama show'u.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abartmayın ~ 6 yıl önce
Arabayla sıfor çizen şöförlerden frkları , bunlar uçak şöförü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAP ~ 6 yıl önce
Sen el arabanı kullanmaya devam et..
CAP2 ~ 6 yıl önce
Sen ne kullaniyosun, gel benimkini kullan
CAP2 'ye CEVAP ~ 6 yıl önce
Buradan Türk Hava Kuvvetleri ve pilotları dalga geçen cahil beyinler.Aklınız ve yeteneklerinizin akıl sır erdiremeyeceği konulara kafa yormayın siz.Basit şeylere odaklanın.Süpürgeden başka bir şey kullanamayan sizler bu tür konuları anlayamazsınız.Kapasiteniz yetmez..Hele hele Türk Yıldızları gibi bir takımı eleştirecek mevkiye siz ahir ömrünüzde ulaşamazsınız.
Nazar değmesin... ~ 6 yıl önce
Maşallah... Nazar değmesin... Allah yolunuzu açık etsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TÜRK YILDIZLARI ~ 6 yıl önce
Her biri ATATÜRK ün askeri , gururumuz BNB.Özatay , BNB Yığcı ,BNB Koyunluoğlu ,YZB Adalı ,YZB Eser ,YZB Kocabaş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
6lı mı 7li mi ? ~ 6 yıl önce
Bir isim daha eksik sanırım.
Türk Yıldızları ~ 6 yıl önce
Türk milletinin askerleridirler. Türk milleti şahıslardan üstündür. Şahıslar sadece milletin neferidirler.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000