22 Ocak 2016, Cuma 08:08:50

Türk Yıldızları'ndan öğrencilere sürpriz

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi filosu Türk Yıldızları, karne heyecanı yaşayan öğrencilere bir sürpriz yaptı.
  • B737 pilotu Bengü ceketi omzuna alıp bir fotoğraf çekildi diye havacılık gururu, pilot ciddiyeti diye demedikleri kalmadı ama askeri pilotlar iyi tatiller konulu uçuşunda "hava kuvvetlerinin halka açılan yüzü onlar"
  • İsteyipte askeri pilot olamamış ve pilotluk yapıyorsa 35 derece yatış görmemiş zavallılar .. Sizler pilot değisiniz . Pilotlar onlardır .
  • Bunlarında başka reklam kaynağı kalmadı işte.
  • Bence bu tür kutlamalar sivilde yapılsa hoş olabilir belki ince bir davranıştır ama askeri bir grubun bu kutlamaları yapmaları biraz ağırlığıyla örtüşmüyor kaldı ki eğer sırf bu yazı için havalanılıyorsa ne güzel ülkem ben de benzin ve yeni lastik istiyorum iyi tatilleri patinaj ile yazarım.
  • Pilot asker kökenliymiş
  • Çok güzel ve anlamlı.
  • İyice şakrabanlığa vurdunuz.

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi filosu Türk Yıldızları, karne heyecanı yaşayan öğrencilere bir sürpriz yaptı. 

Bu sefer karne alacak öğrenciler için havalanan Türk Yıldızları kokpit içine yerleştirdikleri kamera ile ilginç bir gösteriye imza attılar.

Cama yapıştırılan kağıt uçak kendi etrafında takla manevrası yaparken açıldı. Açılan kağıtta "Tüm öğrencilere iyi tatiler" yazıyordu. Türk Yıldızları bu videolarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Türk Yıldızlarının bu paylaşımı büyük beğeni topladı.



 

Türk Yıldızları'ndan öğrencilere sürpriz

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Fly by Wire ~ 8 yıl önce
B737 pilotu Bengü ceketi omzuna alıp bir fotoğraf çekildi diye havacılık gururu, pilot ciddiyeti diye demedikleri kalmadı ama askeri pilotlar iyi tatiller konulu uçuşunda "hava kuvvetlerinin halka açılan yüzü onlar"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Talon ~ 8 yıl önce
İsteyipte askeri pilot olamamış ve pilotluk yapıyorsa 35 derece yatış görmemiş zavallılar .. Sizler pilot değisiniz . Pilotlar onlardır .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski asker ~ 8 yıl önce
Şu yorumun polemik yaratmaktan öte hiç bir işe yaramaz kardeşim.
blue angel ~ 8 yıl önce
Bunlarında başka reklam kaynağı kalmadı işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok ya ~ 8 yıl önce
Bence bu tür kutlamalar sivilde yapılsa hoş olabilir belki ince bir davranıştır ama askeri bir grubun bu kutlamaları yapmaları biraz ağırlığıyla örtüşmüyor kaldı ki eğer sırf bu yazı için havalanılıyorsa ne güzel ülkem ben de benzin ve yeni lastik istiyorum iyi tatilleri patinaj ile yazarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak etme.., ~ 8 yıl önce
Hemen her gün antrenmen yapıyorlar merak etmeyin. Bu uçuşlardan birinde yapmışlardır. Bir de ağırlıkla ne alakası var, sonuçta Hava Kuvvetlerinin halka açılan yüzü onlar. Ağırlıklarından bir şey kaybetmedikleri gibi, bu hareket onları sempatik yapar.
Zeki ~ 8 yıl önce
Pilot asker kökenliymiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence ~ 8 yıl önce
Çok güzel ve anlamlı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşi ~ 8 yıl önce
İyice şakrabanlığa vurdunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
TDK ~ 8 yıl önce
Kusmadan önce yazım bilgini geliştir, yoksa şakLaban olursun
:) ~ 8 yıl önce
kesin hewalsindir sen şimdi. zorunuza gidiyor tabii.
Volvo ~ 8 yıl önce
Önce Türkçe öğren; o kelime "şakrabanlık" değil, "şaklabanlık" olacak. İkincisi; sosyal medya ve halkla ilişkiler kapsamında yapılan gayet güzel bir hareket bu. Gir bak bakayım Blue Angel'ın veya Thunderbirds'in web sitesine veya Facebook'taki sayfalarına. Aman diyeyim onlara da "you hit too much şakrabanlık!" diye mesaj yazayım deme, IP numaran sayesinde ülkece bizi rezil edersin valla.
abisi ~ 8 yıl önce
sen pilot olunca yapmazsin bunu tamammi :) abisi karnen kötü galiba
Omg ~ 8 yıl önce
Çok iyi ya :))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000