01 Şubat 2016, Pazartesi 13:06:41

Türk Yıldızları şehitlerimiz için uçacak

Türk Hava Kuvvetlerinin Akrobasi Timi Türk Yıldızları bu gün yapacakları sortiyi temmuz ayından bu yana şehit düşen 261 kahraman için uçacaklar.
  • TSK yı gerçeklerden uzaklaştırıp gösteri merkezine dönüştüren zihniyeti uygun bulmuyorum, bu arada kahraman pilotlarımıza başarılar dilerim.
  • Açılım diye yırtınan sorumsuz hükümetin üstünde uçsunlar. Ülkeyi bu hale ben mi getirdim. Akilleri de alsınlar yanlarına beraber uçsunlar.
  • şehitler ölmez vatan bölünmez,şehitler ölmez vatan bölünmez diye diye dilimizde tüy bitti. her gün şehit haberi almaktan ölmekten beter oluyorum arkadaş; siz neyin şovunu yapıyorsunuz. o kurban olduğumun memleketimin uçaklarına bomba koyun vurun şunları da keyfimiz yerine gelsin. bize yapacağınız en büyük gösteri budur.
  • Gösteri gösteri sonuç..???? Terör bittimi..!!!
  • Şakamı bu , silahlı kuvvetler doguda ne durumda bunlar hala sov pesinde Pes . Sonra aglıyorlar ucakları ucuracak pilot yok diye. Soloturk ayrı bi muamma muharip uçak ile şov yapmak . El insaf
  • Temmuz ayından beri şehit sayısı 261 rakamını çoktan geçti sadece bugün Sur' da 5 şehidimiz var. Ne yazıkki sayı günden güne artıyor. Uçsalar ne fayda uçmasalar ne fayda. Yazıklar olsun.
  • bırakın bu show hareketleri gidin vurun kandili ve rusya yı!!!
  • Türk yıldızları bizim gökyüzündeki kahramanlarımız gücümüzün temsilcileridir. Her konuya bu denli duyarlı yaklaşımları ve dünyada parmakla gösterilen bir takım olmalarıyla takdire şayan. Şehitlerimize Allah tan rahmet diliyorum. Nur içinde yatsınlar.
  • eee onlar için uçunda ne oluyo? Tayyip için uçuyosnzdr bnce

Türk Hava Kuvvetlerinin Akrobasi Timi Türk Yıldızları bu gün yapacakları sortiyi temmuz ayından bu yana şehit düşen 261 kahraman için uçacaklar.

Yeni sezon uçuş eğitimlerine aralıksız devam eden Türk Yıldızları sosyal medya hesapları üzerinden bu gün yapacakları uçuşlarını temmuz ayından bu güne operasyonlarda şehit düşen asker ve polisler için yapacaklarını duyurdular.

Türk Yıldızları’nın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada “Bugünkü sortimiz bulutların üzerinde olacak. Şehitlerimizin ruhlarının bizimle olduğunu düşünüp, onlara biraz daha yakın hissedeceğiz.” diyerek 261 kahraman şehidimizin isimlerini yazdılar.

Türk Yıldızları şehitlerimiz için uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Show ~ 8 yıl önce
TSK yı gerçeklerden uzaklaştırıp gösteri merkezine dönüştüren zihniyeti uygun bulmuyorum, bu arada kahraman pilotlarımıza başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Açılım ~ 8 yıl önce
Açılım diye yırtınan sorumsuz hükümetin üstünde uçsunlar. Ülkeyi bu hale ben mi getirdim. Akilleri de alsınlar yanlarına beraber uçsunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
spas-12 ~ 8 yıl önce
şehitler ölmez vatan bölünmez,şehitler ölmez vatan bölünmez diye diye dilimizde tüy bitti. her gün şehit haberi almaktan ölmekten beter oluyorum arkadaş; siz neyin şovunu yapıyorsunuz. o kurban olduğumun memleketimin uçaklarına bomba koyun vurun şunları da keyfimiz yerine gelsin. bize yapacağınız en büyük gösteri budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gösteri..! ~ 8 yıl önce
Gösteri gösteri sonuç..???? Terör bittimi..!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
Şakamı bu , silahlı kuvvetler doguda ne durumda bunlar hala sov pesinde Pes . Sonra aglıyorlar ucakları ucuracak pilot yok diye. Soloturk ayrı bi muamma muharip uçak ile şov yapmak . El insaf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Temmuz ayından beri şehit sayısı 261 rakamını çoktan geçti sadece bugün Sur' da 5 şehidimiz var. Ne yazıkki sayı günden güne artıyor. Uçsalar ne fayda uçmasalar ne fayda. Yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
show ~ 8 yıl önce
bırakın bu show hareketleri gidin vurun kandili ve rusya yı!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beyin ~ 8 yıl önce
Rusyayı?
Şampiyon ~ 8 yıl önce
Şimdi sakin ol ve elindeki kadehi yavaşça yere bırak
hobi ~ 8 yıl önce
sen sanki ya israil yada başka bir ülkenin ajanı gibisin ne ayaksın sen
Bravo ~ 8 yıl önce
Türk yıldızları bizim gökyüzündeki kahramanlarımız gücümüzün temsilcileridir. Her konuya bu denli duyarlı yaklaşımları ve dünyada parmakla gösterilen bir takım olmalarıyla takdire şayan. Şehitlerimize Allah tan rahmet diliyorum. Nur içinde yatsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 8 yıl önce
eee onlar için uçunda ne oluyo? Tayyip için uçuyosnzdr bnce

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000