29 Nisan 2018, Pazar 09:58:19

Türk Yıldızları Eurasia Airshow'u büyüledi

Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen Eurasia Airshow’un halk gününde Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları muhteşem bir gösteri sundu.
  • MİG29 vardı. Erken ayrılmışsınız.
  • Bu ucaklarin boyasini degistirme zamani gelmedi mi sizce? Yillardir ayni desen ve ayni boya...
  • Yine paralar bosa gitmis
  • waw begendim. sov da olmak vardi ya
  • Hangi dev ucaklar varmis ben goremedim.3 tip antonov vardi.biri kargo digeri askeri ucak.baska yok.ne F16 ne mig29 ne de baska tip.koymuslar jandarmanin bilmem kac yillik eski helikopterini, bir 1 adet A319, bir ozel jet vardi.geri kalan pervaneli.Abartma haberi istersen Airporthaber! Bir halt yoktu.kombine bilete yazik oldu.
  • Ücretsiz geçen çoktu. Trafik yaklaşık 2 kilometreyi buluyordu. Servis bulmak imkansıza yakındı. İkinci dışhatlar park alanıyla arada bir metrelik uyduruk bariyerler vardı. Muhtemelen planlı uçuşunu kaçıranlar olmuştur. İçerik umut veciydi ama organizasyon 'ne kadar çok gelen olursa o kadar iyi' olunca gelen gidenle baş edemediler.
  • Tebrik ve takdir ediyoruz.
  • Selam olsun Esra Komutan ve ekibine. Belki 100 kere izlemişimdir sizi ama hâlâ ağlayarak izliyorum. İyi ki varsınız, Allaha emanet olun.
  • Keşke bu pilotlardan biri ben olsam,o zaman Türkiye rahata kavuşur.
  • Sandık başında asker olsa ne yazar. hepsi bunların çakma lider denen asalağın adamı.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen Eurasia Airshow’un halk gününde Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları muhteşem bir gösteri sundu.

Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde açılan sivil ve askeri havacılık otoritelerinin yer aldığı Eurasia Airshow'da halk günü düzenlendi. İlginin yoğun olduğu fuarda ziyaretçiler yaklaşık 35 derece sıcak havaya rağmen dev uçakları görebilmek için birbirleriyle yarıştı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı fuarda ziyaretçiler hem uçak standlarını hem de statik sergileme alanındaki uçaklara ilgi gösterdi.

Alandaki birbirinden renkli uçak ve helikopterle ziyaretçiler gün boyu fotoğraf çekimi yaptı. Çeşitli gösteriler ise ilgiyle izlendi. Günün son gösterisini ise Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları yaptı. Yaklaşık 35 dakika uçan NF-5 tipi süpersonik 7 savaş uçağının gösterisi vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Gösterinin sonunda vatandaşlar, "Türk Yıldızları"nı dakikalarca alkışladı.









Türk Yıldızları Eurasia Airshow'u büyüledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

N. Arslan ~ 6 yıl önce
MİG29 vardı. Erken ayrılmışsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Calamity ~ 6 yıl önce
Bu ucaklarin boyasini degistirme zamani gelmedi mi sizce? Yillardir ayni desen ve ayni boya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ret kit ~ 6 yıl önce
Kafana takilan tek sey bu mu..
6 yil once ~ 6 yıl önce
6 yil once degisti.yas baya genc sanirim 6 7 falan
Rumuz ~ 6 yıl önce
Yine paralar bosa gitmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
g ~ 6 yıl önce
waw begendim. sov da olmak vardi ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Euro asia gezen ~ 6 yıl önce
Hangi dev ucaklar varmis ben goremedim.3 tip antonov vardi.biri kargo digeri askeri ucak.baska yok.ne F16 ne mig29 ne de baska tip.koymuslar jandarmanin bilmem kac yillik eski helikopterini, bir 1 adet A319, bir ozel jet vardi.geri kalan pervaneli.Abartma haberi istersen Airporthaber! Bir halt yoktu.kombine bilete yazik oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meka ~ 6 yıl önce
Ücretsiz geçen çoktu. Trafik yaklaşık 2 kilometreyi buluyordu. Servis bulmak imkansıza yakındı. İkinci dışhatlar park alanıyla arada bir metrelik uyduruk bariyerler vardı. Muhtemelen planlı uçuşunu kaçıranlar olmuştur. İçerik umut veciydi ama organizasyon 'ne kadar çok gelen olursa o kadar iyi' olunca gelen gidenle baş edemediler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akilli ~ 6 yıl önce
Tebrik ve takdir ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eurasia ~ 6 yıl önce
Eurasia2018 deki tek guzel olan şey onlardı zaren. Digerleri de iyidi ama vaatlerin hicbiri yerine gelmedi a380 yok sadece antonov ucagi açıldı. Birde thy nin b737-800 ü napalim biz 737 uçağını. Bomboş bir adı show olan ama showdan uzak olan bi organizasyon. Birde atalyada reklam panolarinda bir suru uçak resmi koyup BİNDİN Mİ yazmalari beni benden aldı
Selam olsun ~ 6 yıl önce
Selam olsun Esra Komutan ve ekibine. Belki 100 kere izlemişimdir sizi ama hâlâ ağlayarak izliyorum. İyi ki varsınız, Allaha emanet olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aleyküm selam ~ 6 yıl önce
Akrobatik bir ucus gösterisi hayranlik, ilgi ve memnuniyetle izlenir. 100 defa, hem de aglayarak izlemek nasil birsey dir.. Yukarida muhtesem bir gösteri, asagida aglayan insan.. neden.?
Pilot ~ 6 yıl önce
Keşke bu pilotlardan biri ben olsam,o zaman Türkiye rahata kavuşur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esra komutanin ekibimi? ~ 6 yıl önce
Ekibin komutani esra olmasin sadece
He kalbin sag tarafini ~ 6 yıl önce
Sen cizersin.gerci neye benzer gormek lazim.memeleket de huzur bulur sayende
serkan ~ 6 yıl önce
Sandık başında asker olsa ne yazar. hepsi bunların çakma lider denen asalağın adamı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000