20 Eylül 2021, Pazartesi 09:02:49

Türk Yıldızları Boğaz'da Boy Gösterecek

Milli Savunma Bakanlığı, TEKNOFEST öncesi İstanbul Boğazı semalarında Türkiye ve Azerbaycan hava kuvvetlerinin selamlama uçuşu yapacağını açıkladı.
  • Bademleri korkutmayın aman. Onlar tırsar böyle askeri uçaklardan falan
  • Merakımdan soruyorum; Bu tarz boğaz uçuşları yasal mı? Yani uluslararası havacılık kurallarında geçerliliği var mı? Zira yakın çevresinde üç aktif havalimanı olan bir noktada birden fazla araçla VFR uçuş yapmak pek güvenli değil gibi.
  • akepe sayesinde :-)

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından, 21-26 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan TEKNOFEST öncesi İstanbul Boğazı semalarında Türkiye ve Azerbaycan hava kuvvetlerinin selamlama uçuşu yapacağını açıkladı.

"11.00-11.30 arası gözünüz gökyüzünde olsun"

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"20 Eylül saat 11.00-11.30 arası İstanbul’da gözünüz gökyüzünde olsun. Teknofest öncesi Hava Kuvvetlerimize ait uçaklar ile Azerbaycan Hava Kuvvetlerine ait MIG-29 uçakları İstanbul Boğazı üzerinde selamlama uçuşu gerçekleştirecek."

Türk Yıldızları Boğaz'da Boy Gösterecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Bademler ~ 3 yıl önce
Bademleri korkutmayın aman. Onlar tırsar böyle askeri uçaklardan falan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 3 yıl önce
Merakımdan soruyorum; Bu tarz boğaz uçuşları yasal mı? Yani uluslararası havacılık kurallarında geçerliliği var mı? Zira yakın çevresinde üç aktif havalimanı olan bir noktada birden fazla araçla VFR uçuş yapmak pek güvenli değil gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
s. ~ 3 yıl önce
akepe sayesinde :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kula kulluk eden ~ 3 yıl önce
Hüülloooooğğğğğğğ
tgs ~ 3 yıl önce
cok yasa

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000