18 Mart 2011, Cuma 17:13:39

TÜRK VATANDAŞLARININ TAHLİYE İSYANI!

Deprem sonrası insanların zor günler geçirdiği Japonya'dan tahliye edilmek isteyen Türk vatandaşları adeta isyan ediyor.
  • cahil olunurda bu kadar mı olunur arkadaş?? girin bir bilet fiyatlarına bakın, ebookers.net'e karşılaştırmalı olarak bir bakın o zaman anlayacaksınız kimin tribünlere oynadığını. Radyasyonlu Japonya'yı TR'ye tercih ederim diyen arkadaşa da kesinlikle katılıyorum. Bu kafayla ancak bu kadar oluyor, gidin Filistin' e PAkistan'a yardım yapın, nesıl olsa kayıt yok kuyut yok. Japanyo'ya gelince avantayı bulamayacağını bildiklerinden hiçbiri yanaşmaz, o kadar da m.al değiller.
  • ne ilgisi var yandaslikla bilet fiyatlari biraz abartilmis olabilir ama Japonyay giden kocaman bir ucaktan soz ediyoruz sadece kullandigi yakiti ve apronda kaldigi kirayi dusunseniz bile bu ucretin yarisindan fazla ediyor kisi basina bazi seyleri soylerken dusunmek lazim libya ve japonya ayni mesafede olan yerler degil
  • türk kızılayı dönmek isteyenlerin uçak bilet ücretini karşılıyor.dün haberlerde söylendi..
  • "Radyasyonlu Japon'yayi Turkiye'ye tercih ederim" diyen vatandasa tebrikler. Bu siteyi ziyaret edip, yorumlarinizla bizi aydinlattiginiz icin tesekkurler. Domo Arigato Mr. Robota....DOMO! Avrupa'nin bize dayatmak istedigi Nukleer oyunlara gelmiyecegiz. Radyasyona karsi birlik olmamiz lazim.
  • Libya arap ya. Onlar din kardeşi, Japonyadakiler gavur. Akla mantığa sığıyor mu ? Bu kadar mı yandaşlık olur ya...
  • Hocam sen Devlet isen ve Libyadaki tahliyeleri bedava yaptiysan o zaman Japonyadaki tahliyeleride Bedava yapman lazim. Libyadakiler parali olsa ve Japonyadan para istesen o zaman tamam. Ama THY nin bu yaptigi esitlik ilkesine ayri. EE tabi kolay degil o kadar yol ucak gondermek. Bu esit olmayan davranis kesinlikle kabul edilemez.
  • para alınmalı en azından yakıt ve masrafları çıkarmka ıcın alınmalı fazlası boyle durumlar ıcın tıcarı duruma gırer...ne olursa olsun bır tehlıke var ama bedava taşımakta olmaz bu sadece japonya ıcın degıl dıger yerle rıcınde olmalı yakıt ve ucagın masraflarını cıkarcak mınumum masraf alınmalı bu yeterlı yoksa vergıler yada dıger seyler ıcın kazanc almak ayıptır bole seyler haksızlıktır..
  • hangi durum olursa olsun, hangi firmamız olursa olsun olsun az bir ücret de olsa alınmalıdır.sonuçta bu paralar birilerinden çıkıyor. zor durumda olanları da anlıyorum ancak bazı şahıslar keyfi seyahati beleşe getirmek için çalışıyor. beleş yemek buldun ye,dayak buldun kaç hesabı
  • web sitesinde gidisli donuslu 730 eur ya bilet var..
  • Japonların dini İslam değil ya ondandır. Eşitlik böyle mi oluyor?

Türkiye vatandaşlarını tahliye için ücretleri belirledi: Japonya'dan Türkiye'ye gelmek 3,239 TL

Tunus, Mısır ve son olarak da Libya.

Türkiye, büyük devlet olduğunu gösterdi. İç karışıklık yaşayan, ciddi tehlike içeren tüm bu ülkelerde bulunan vatandaşlarını, yaptığı büyük operasyon ile tahliye etti.

Sivil uçaklar, askeri uçaklar, gemiler birbiri ardına seferber edildi ve Kuzey Afrika coğrafyasında, yaşamsal tehlike altındaki Türk vatandaşları kurtarıldı.

Ardından Japonya’da deprem, tsunami felaketleri geldi. Son olarak da, nükleer reaktördeki sızıntı nedeniyle, Japonya’da bulununların radyoaktif maddeye maruz kalmaları sözkonusu oldu; Zaten doğal felaketler nedeniyle yıkılmış ülkede bulunan Türk vatandaşları, bir de radyoaktif tehlikeyle karşı karşıya kaldı.

Tehlike o kadar büyük ki, Japonya’daki Türkiye Büyükelçiliği, ülkeki Türk vatandaşlarına ulaşarak, ayrıca bir de açıklama yaparak, Türklerin Japonya’dan ayrılmasını tavsiye etti.

Türkiye yine Kuzey Afrika’da yaptığını yaptı ve vatandaşları için hareket geçti. Ancak bir farkla; Japonya’dan tahliyelerin “ücretli” olacağı açıklandı.

THY ek sefer koydu. Japonya’da sıkışmış durumda kalan, Türkiye’ye dönmek isteyen Türk vatandaşlarına bu ek seferlerin tarihleri de bizzat Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan bir yazılı açıklama ile bildirildi. Üstelik tahliyenin  “tahliye ücretleri”, hatta vergileri bile Türkiye’nin bu resmi açıklamasına konuldu.

LİBYA’DAN KAÇMAK BEDAVA, JAPONYA’DAN KAÇMAK ÜCRETLİ
İşte, Dışişleri Bakanlığı’nın THY’yle birlikte Türk vatandaşlarını Türkiye’ye getirmek için koyduğu ücret tarifesi;

TOKYO-İSTANBUL
Yetişkin 152,330 Yen (130,000 + vergiler)- 3046 TL
Çocuk (2-11 yaş) 118,810 Yen-2376 TL
Bebek (0-1 yaş) 13,000 Yen-260 TL

TOKYO –TÜRKİYE DİĞER ŞEHİRLER (İki iç hat uçuş dâhil)
Yetişkin 161,970 Yen( 135,000 + vergiler)- 3239TL
Çocuk (2-11 yaş) 127,250 Yen-2545 TL
Bebek (0-1 yaş) 13,500 Yen-270TL

Kısacası, eğer Türk vatandaşı iseniz, Japonya’dan da kaçmak istiyorsanız, “ücretini ödemeniz” koşuluyla Türkiye’nin size sağlayacağı olanaklar şöyle;

20Mart /Pazar TK-5401  Tokyo’dan kalkış 13:45 İstanbul’a varış 22:50

VATANDAŞLAR İSYANDA

Japonya’dan Türkiye’deki gazetecilere ulaşan Türk vatandaşları “Bizim Libya’daki Türk vatandaşlarından neyimiz eksik” diye dert yanıyor.

(Hürriyet)

TÜRK VATANDAŞLARININ TAHLİYE İSYANI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
cahil olunurda bu kadar mı olunur arkadaş?? girin bir bilet fiyatlarına bakın, ebookers.net'e karşılaştırmalı olarak bir bakın o zaman anlayacaksınız kimin tribünlere oynadığını. Radyasyonlu Japonya'yı TR'ye tercih ederim diyen arkadaşa da kesinlikle katılıyorum. Bu kafayla ancak bu kadar oluyor, gidin Filistin' e PAkistan'a yardım yapın, nesıl olsa kayıt yok kuyut yok. Japanyo'ya gelince avantayı bulamayacağını bildiklerinden hiçbiri yanaşmaz, o kadar da m.al değiller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne ilgisi var yandaslikla bilet fiyatlari biraz abartilmis olabilir ama Japonyay giden kocaman bir ucaktan soz ediyoruz sadece kullandigi yakiti ve apronda kaldigi kirayi dusunseniz bile bu ucretin yarisindan fazla ediyor kisi basina bazi seyleri soylerken dusunmek lazim libya ve japonya ayni mesafede olan yerler degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
türk kızılayı dönmek isteyenlerin uçak bilet ücretini karşılıyor.dün haberlerde söylendi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"Radyasyonlu Japon'yayi Turkiye'ye tercih ederim" diyen vatandasa tebrikler. Bu siteyi ziyaret edip, yorumlarinizla bizi aydinlattiginiz icin tesekkurler. Domo Arigato Mr. Robota....DOMO! Avrupa'nin bize dayatmak istedigi Nukleer oyunlara gelmiyecegiz. Radyasyona karsi birlik olmamiz lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Libya arap ya. Onlar din kardeşi, Japonyadakiler gavur. Akla mantığa sığıyor mu ? Bu kadar mı yandaşlık olur ya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hocam sen Devlet isen ve Libyadaki tahliyeleri bedava yaptiysan o zaman Japonyadaki tahliyeleride Bedava yapman lazim. Libyadakiler parali olsa ve Japonyadan para istesen o zaman tamam. Ama THY nin bu yaptigi esitlik ilkesine ayri. EE tabi kolay degil o kadar yol ucak gondermek. Bu esit olmayan davranis kesinlikle kabul edilemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
para alınmalı en azından yakıt ve masrafları çıkarmka ıcın alınmalı fazlası boyle durumlar ıcın tıcarı duruma gırer...ne olursa olsun bır tehlıke var ama bedava taşımakta olmaz bu sadece japonya ıcın degıl dıger yerle rıcınde olmalı yakıt ve ucagın masraflarını cıkarcak mınumum masraf alınmalı bu yeterlı yoksa vergıler yada dıger seyler ıcın kazanc almak ayıptır bole seyler haksızlıktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hangi durum olursa olsun, hangi firmamız olursa olsun olsun az bir ücret de olsa alınmalıdır.sonuçta bu paralar birilerinden çıkıyor. zor durumda olanları da anlıyorum ancak bazı şahıslar keyfi seyahati beleşe getirmek için çalışıyor. beleş yemek buldun ye,dayak buldun kaç hesabı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
web sitesinde gidisli donuslu 730 eur ya bilet var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Japonların dini İslam değil ya ondandır. Eşitlik böyle mi oluyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000