13 Ağustos 2013, Salı 09:20:02

TÜRK VATANDAŞINA HAVALİMANINDA MEYDAN DAYAĞI!

Almanya Duisburg'da yaşayan Trabzonlu Albayrak Ailesi, yolcu göndermek için gittikleri Köln-Bonn Havalimanı'nda Alman polisinin şiddetiyle karşılaştı.
  • Yolcu küfür etse dahi sesinizi çıkarmiycaksiniz diyolar tamamen basimizdakilerin gevşekligi yani. Yurtdışında güvenliğin yetkisi polisinkiyle aynı ama burda öyle değil burda kuralı yolcu koyuyor biz ona uyuyoruz. Yada kavga Doğuş kendi dedigini yaptırmaya çalışıyorsun. Yani benim kontuardaki yada bilet satıştaki arkadaslarim ında sıkıntısı bu yani ister kabul edin ister etmeyin kardeşim ben bir Türk um ama sunu soyleyeyimki Türk milleti çok cahil konusmasini etmesini bilmeyen bir milletiz malesef ağzından çıkanı kulağı duymayan bir milletiz. Hiç hatırlamam dış hat yolcusuyla bir kez dahi tartistigimi ve hepsi güler yüzlü bilinçli ve hepsi teşekkür ediyo giderken ülkelerine. Bizimkilerinde 10 kişide bir küfür yiyo sun kavga ediyorsun ama ne diyeyim değişmez ab ye girmediğimize hiç sasmamali adamlar haklı nasıl bizlemi ugrassinlar
  • Vallaha bazıları hakediyor sopayı insanı çileden çıkarıyorlar bende isim vermicem türkiyenin en büyük hava limanlarindan birinde güvenlik olarak çalışmaktayım. Ama şunu söyleyeyim her işin bi kanunu kuralı vardır ve güvenlik görevlisi yolcunun arındırılmış olarak geçişini sağlamak zorundadır sonuçta uçaktaki herkesin güvenliğin den sorumlusunuz ama bazı yolcular ısrarla direniyor neymiş bebek arabasından bebeğini çıkaramazmis bebeği uyuyomus o arabanın içinde uçağa birsey şoksa bitti... geri dönüşü yok.. ama anlamıyorlar işte biri kemer çıkarmak istemez biri saat çıkarmak istemez biri cüzdan koymak istemez ya kardeşim milyon kişiyle uğraşıyoruz zaten bide sen zorluk çıkarma işte bide ufaktan bi atış bak neler oluyo gidip yönetime kadar şikayet ediyorlar hepte söyledikleri yalan aynı guvenlik küfür etti ve olay mahkemeye uzuyor. Ve bu sorunu hep yaratan benim memleketimin insanı Türkler. Neden adamlar kural felan tinlamiyo güvenliğe kafa tutuyor basimizdaki lerde yolcu küfür etse dahi c
  • bizim polisimizi onlar kınardı demi ? acaba biz onların polislerine ne dememiz gerekir insan hakları sadece bize çalışır onlara çalışmaz böyle şeyler...!
  • HEY YOLCU ALMANYAYI BASININ TACI YAPIP TURKLUGUNU ASAGILIYANLAR DEMOKRASI AVARILERI SEN TURKIYEDEYIM GIBI IS ADAMI KILIGINDA ALMAN POLISININ KARSINDA TURK POLISI GIBI EGILECEGINIMI SANDIN VEYA SIYASILERE SENI SIKAYET EDERIM DIYE KORKUTACANIMI SANDIN ISTE ADAMIN KAFASINI KIRARLAR ULKENIN HERZAMAN DEGERINI UNUTMA SAKIN.DEMOKRASI SENI KORUSUN TAMAMMI.
  • bir tarihte iptal seferi sonrası bir yolcu ankara da istasyon nöbetçi müdürünün kolunu kırmıştı,adamın bir sorumluluğu da yoktu o olayda, yani olayın akışına göre... bilenler bilir;unutulmuştur da... kol kırılır yen içinde kalır ama kalmayacak... havalimanında skandalmış, siz daha skandal görmediniz...öyle değil mi ankara.... bekleyin.
  • Havaalanında çalışan herkes çok iyi bilir Türk yolcu proflini. Bırakın Türkiye Almanya muhabbetini Bir THY kontuarlara önüne bakın birde Lufthansa için açılan kontuarlara. Çünkü vatandaş biliyor Lufthansa ile uçuyorsan kural kuraldır ama THY ile uçuyorsan bağırıp çağırdığında tüm kurallar esner.Havalanında ki güvenlik ve polis zafiyetini anlatmaya bile gerek yok.Yolcu personelı darp eder ,Alkollu olup çevreye rahatsızlık verir polise başvurursun şikayetçi olan var mı der? Kamu alanında taşkın hareketlerde bulunan bir kişi için illa şikayetçi mi olmak lazım huzur bozuyor dersin umursamazlar..vsvsvs Abilere geçmiş olsun ama yanlış ülke seçmişler..
  • Bende İstanbulda bir havalimanında yolcu hizmetleri memuruyum. O beyfendi gibilerle hep karşılaşıyoruz. Hani anlatmışya kibarca sormuş personel ilgilenmemiş vs. geçelim bunları. Bizim kaç arkadaşımızın burnu kırıldı, gözü morardı, kafası yarıldı. Hakaret, küfür ve beddua yemek artık olağan oldu. Sebepte ya uçağını kaçırmıştır, ya ön koltuk veya cam kenarı koltuk yoktur yada bagaj fazlası vardır. Bunlar için personeli darp ederler hakaret ederler. Bilet parası verdi ya havayolu ve personeli satın alıp herşeyi yapacağını sanıyor. Türkiyede havalimanında güvenlik ve firmalar personeli korumuyor ama Almanyada koruyormuş gördük. Burada görevli memura saldırmak hakaret önemsizken demek orada aynı şekilde karşılık veriyorlar. Birde utanmadan demokrasi demiş.
  • Arkadaslar Almanlari melek yaptiniz basimiza. Ne yani hep türk vatandasimi suçlu oluyor söz konusu avrupa olunca. Polisler resmen ayrimcilik yapmis. Türkleri bu kadar küçümsemeyin. Artik dünya TR diyor.
  • dehsetle izliyorum
  • Yorumların çoğundan anlayabileceğimiz üzere cahil, eğitimsiz, kimle nasıl konuşacağını, nasıl hak idda edeceğini bilmeyen geneli iletişim özürlü, agresif, kaba bir toplumuz. Yıllarca yurt dışında da bir Türk olarak yaşadım, bu "Trabzonlu" arkadaş polise hakaret, küfür, terbiyesizlik yapmadıysa polis elini bile kaldırmaz..

Almanya'nın Duisburg kentinde oturan üç çocuk babası Trabzonlu Yaşar Albayrak (51), eşi Elmas Albayrak (44) ile oğulları Ediz Albayrak (24) ve sözlüsü Dilara Doğan’ı İstanbul’a yolcu etmek için gittikleri Köln-Bonn Havalimanı’nda Alman polisi tarafından bayılıncaya kadar dövüldü.

Başında açılan 3.5 santim derinliğinde yara ve koluna aldığı darbelerden dolayı hastaneye kaldırılan Albayrak yaşadıklarını şöyle anlattı: “Oğlum ve sözlüsünün biletleri için havalimanındaki görevli bir bayandan bilgi almak istedim. Görevli bizimle ilgilenmedi. Ben de ’Neden bize yardımcı olmuyorsunuz’ dedim, aramızda kısa süreli bir tartışma oldu. Kısa bir süre sonra polislerin geldiğini ve tartıştığımız bayanla konuştuklarını gördük. Ardından yanımıza gelen polisler, oğluma yönelip kimliğini istedi, bir yandan da kolundan tutup götürmeye çalışıyorlardı. Ben de ’Oğlum bir şey yapmadı, bayanla ben tartıştım’ demeye varmadan, benim de kolumdan çekiştirmeye başladılar. ’Ne yapıyorsunuz?’ derken, birden polisin copla bana saldırdığını gördüm, sonrasını hatırlamıyorum. Yere düşüp bayılmışım. Bunun neresi demokrasi. İş veren durumdayım ve bu memlekete bir sürü vergi veriyorum. Hakkımızı arayacağız.”

Elmas Albayrak ise “Bir anda polisler oğlum ve eşimin üstüne çullandıklarında şok oldum. Eşimin kafasına copla vurulduğunu gördüğümde çok korktum ve büyük çığlık attım. Tam bir kabus yaşadık. Uzun süre unutamayız o geceyi” dedi. (CNNTürk)

TÜRK VATANDAŞINA HAVALİMANINDA MEYDAN DAYAĞI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

x28 ~ 10 yıl önce
Yolcu küfür etse dahi sesinizi çıkarmiycaksiniz diyolar tamamen basimizdakilerin gevşekligi yani. Yurtdışında güvenliğin yetkisi polisinkiyle aynı ama burda öyle değil burda kuralı yolcu koyuyor biz ona uyuyoruz. Yada kavga Doğuş kendi dedigini yaptırmaya çalışıyorsun. Yani benim kontuardaki yada bilet satıştaki arkadaslarim ında sıkıntısı bu yani ister kabul edin ister etmeyin kardeşim ben bir Türk um ama sunu soyleyeyimki Türk milleti çok cahil konusmasini etmesini bilmeyen bir milletiz malesef ağzından çıkanı kulağı duymayan bir milletiz. Hiç hatırlamam dış hat yolcusuyla bir kez dahi tartistigimi ve hepsi güler yüzlü bilinçli ve hepsi teşekkür ediyo giderken ülkelerine. Bizimkilerinde 10 kişide bir küfür yiyo sun kavga ediyorsun ama ne diyeyim değişmez ab ye girmediğimize hiç sasmamali adamlar haklı nasıl bizlemi ugrassinlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x28 ~ 10 yıl önce
Vallaha bazıları hakediyor sopayı insanı çileden çıkarıyorlar bende isim vermicem türkiyenin en büyük hava limanlarindan birinde güvenlik olarak çalışmaktayım. Ama şunu söyleyeyim her işin bi kanunu kuralı vardır ve güvenlik görevlisi yolcunun arındırılmış olarak geçişini sağlamak zorundadır sonuçta uçaktaki herkesin güvenliğin den sorumlusunuz ama bazı yolcular ısrarla direniyor neymiş bebek arabasından bebeğini çıkaramazmis bebeği uyuyomus o arabanın içinde uçağa birsey şoksa bitti... geri dönüşü yok.. ama anlamıyorlar işte biri kemer çıkarmak istemez biri saat çıkarmak istemez biri cüzdan koymak istemez ya kardeşim milyon kişiyle uğraşıyoruz zaten bide sen zorluk çıkarma işte bide ufaktan bi atış bak neler oluyo gidip yönetime kadar şikayet ediyorlar hepte söyledikleri yalan aynı guvenlik küfür etti ve olay mahkemeye uzuyor. Ve bu sorunu hep yaratan benim memleketimin insanı Türkler. Neden adamlar kural felan tinlamiyo güvenliğe kafa tutuyor basimizdaki lerde yolcu küfür etse dahi c

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hak hukuk ~ 11 yıl önce
bizim polisimizi onlar kınardı demi ? acaba biz onların polislerine ne dememiz gerekir insan hakları sadece bize çalışır onlara çalışmaz böyle şeyler...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 11 yıl önce
HEY YOLCU ALMANYAYI BASININ TACI YAPIP TURKLUGUNU ASAGILIYANLAR DEMOKRASI AVARILERI SEN TURKIYEDEYIM GIBI IS ADAMI KILIGINDA ALMAN POLISININ KARSINDA TURK POLISI GIBI EGILECEGINIMI SANDIN VEYA SIYASILERE SENI SIKAYET EDERIM DIYE KORKUTACANIMI SANDIN ISTE ADAMIN KAFASINI KIRARLAR ULKENIN HERZAMAN DEGERINI UNUTMA SAKIN.DEMOKRASI SENI KORUSUN TAMAMMI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bunlar mı... ~ 11 yıl önce
bir tarihte iptal seferi sonrası bir yolcu ankara da istasyon nöbetçi müdürünün kolunu kırmıştı,adamın bir sorumluluğu da yoktu o olayda, yani olayın akışına göre... bilenler bilir;unutulmuştur da... kol kırılır yen içinde kalır ama kalmayacak... havalimanında skandalmış, siz daha skandal görmediniz...öyle değil mi ankara.... bekleyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
40yıldır uçuyorum ~ 11 yıl önce
Havaalanında çalışan herkes çok iyi bilir Türk yolcu proflini. Bırakın Türkiye Almanya muhabbetini Bir THY kontuarlara önüne bakın birde Lufthansa için açılan kontuarlara. Çünkü vatandaş biliyor Lufthansa ile uçuyorsan kural kuraldır ama THY ile uçuyorsan bağırıp çağırdığında tüm kurallar esner.Havalanında ki güvenlik ve polis zafiyetini anlatmaya bile gerek yok.Yolcu personelı darp eder ,Alkollu olup çevreye rahatsızlık verir polise başvurursun şikayetçi olan var mı der? Kamu alanında taşkın hareketlerde bulunan bir kişi için illa şikayetçi mi olmak lazım huzur bozuyor dersin umursamazlar..vsvsvs Abilere geçmiş olsun ama yanlış ülke seçmişler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiye değil ~ 11 yıl önce
Bende İstanbulda bir havalimanında yolcu hizmetleri memuruyum. O beyfendi gibilerle hep karşılaşıyoruz. Hani anlatmışya kibarca sormuş personel ilgilenmemiş vs. geçelim bunları. Bizim kaç arkadaşımızın burnu kırıldı, gözü morardı, kafası yarıldı. Hakaret, küfür ve beddua yemek artık olağan oldu. Sebepte ya uçağını kaçırmıştır, ya ön koltuk veya cam kenarı koltuk yoktur yada bagaj fazlası vardır. Bunlar için personeli darp ederler hakaret ederler. Bilet parası verdi ya havayolu ve personeli satın alıp herşeyi yapacağını sanıyor. Türkiyede havalimanında güvenlik ve firmalar personeli korumuyor ama Almanyada koruyormuş gördük. Burada görevli memura saldırmak hakaret önemsizken demek orada aynı şekilde karşılık veriyorlar. Birde utanmadan demokrasi demiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Arkadaslar Almanlari melek yaptiniz basimiza. Ne yani hep türk vatandasimi suçlu oluyor söz konusu avrupa olunca. Polisler resmen ayrimcilik yapmis. Türkleri bu kadar küçümsemeyin. Artik dünya TR diyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pardon ~ 11 yıl önce
Hangi dünya tr diyor anlamadım,tr ne demek birde. Unu açıklasan,kardeşim dünyada en nefret edilen ülke isarildi onu bile solladık artık en nefret edilen ülke ve insan türk insanı oldu,hiçbir yerde sevilmiyoruz ve istenmiyoruz çünü hiçbir yere ne uyum sağlıyabiiyorz nede insan gibi davranmasını biliyoruz.sen bi geç bu masallları bütün dünya tr diyormuş....
dehset ~ 11 yıl önce
dehsetle izliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 11 yıl önce
çaktırmadan izlemeye devam et dostum..
Cehalet ~ 11 yıl önce
Yorumların çoğundan anlayabileceğimiz üzere cahil, eğitimsiz, kimle nasıl konuşacağını, nasıl hak idda edeceğini bilmeyen geneli iletişim özürlü, agresif, kaba bir toplumuz. Yıllarca yurt dışında da bir Türk olarak yaşadım, bu "Trabzonlu" arkadaş polise hakaret, küfür, terbiyesizlik yapmadıysa polis elini bile kaldırmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akıllı ~ 11 yıl önce
Yahu ben recep tayıbın hemserısıyım deseydın bırsey olmazdı.turkıyede oyle derlerya

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000