21 Haziran 2017, Çarşamba 10:14:55

Türk vatandaşı Kiev Havalimanı'nda sahte pasaportla yakalandı!

Ukrayna’da sahte pasaportla Kanada’ya gitmeye çalışan bir Türk vatandaşının gözaltına alındığı öğrenildi.
  • Onemli bir sey degil. Yerli Yahudi FETO elemani Kiev uzerinden Kanada ya kacarken yakalanmis. Sadece Turkiye ye iade edilince lutfen kicina kazik sokun ki bir daha kacamasin. Yuzde yuz 15 Temmuz darbeden aranan bir kisidir. Lutfen kazigi iyi yontunki sivri olsun kicina daha kolay sokulur. Tesekkur ederim.
  • bu işleri yapanlar, çoğunlukla vize işleri de yapan turizm acentaları sahipleri ve de çoğu insan kaçakçılığından ceza almış insanlar dolayısıyla bu tip sahte pasaportlar,vizeleri yaptıran,satan baş şüpheliler de onlar.
  • Cok surmez Ukrayna hukumeti birak nufus kagitli Ukraynaya girmeyi, vizeyi bile geri getirir. Gecenlerde Romanya sinirinda yakaladilar elemanlari.
  • Bize gelince didik didik arar pasaport kontrolünde burnumuzdan getirirler adamlar sahte pasaport ile elini kolunu sallayarak çıkarlar .çifte standart olan tek ulkeyiz

Ukrayna’da sahte pasaportla Kanada’ya gitmeye çalışan bir Türk vatandaşının gözaltına alındığı öğrenildi.

Ukrayna Devlet Sınır Birliği'nden yapılan açıklamaya göre, Kiev Havalimanı'nda İstanbul'dan gelen bir Türk vatandaşının pasaportu kontrol edildi. Açıklamada şöyle bilgi verildi: "İncelemeler sonucunda Sınır Birliği görevlileri pasaportta kısmen sahte hususların bulunduğunu tespit etti. Türkiye vatandaşının çantasında orjinal yurtdışı pasaportu da bulundu."

Açıklamaya göre, ifadesi alınan Türk vatandaşı, sahte pasaportunu 14 bin dolar karşılığında İstanbul'da aldığını ve Kiev üzerinden Kanada'ya gitmeyi planladığını iddia etti.

3 yıl Ukrayna'ya giriş yasağı getirilen Türk vatandaşının Türkiye'ye geri gönderileceği de ifade edildi.

Türk vatandaşı Kiev Havalimanı'nda sahte pasaportla yakalandı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Murta ~ 7 yıl önce
Onemli bir sey degil. Yerli Yahudi FETO elemani Kiev uzerinden Kanada ya kacarken yakalanmis. Sadece Turkiye ye iade edilince lutfen kicina kazik sokun ki bir daha kacamasin. Yuzde yuz 15 Temmuz darbeden aranan bir kisidir. Lutfen kazigi iyi yontunki sivri olsun kicina daha kolay sokulur. Tesekkur ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
canada ~ 7 yıl önce
bu işleri yapanlar, çoğunlukla vize işleri de yapan turizm acentaları sahipleri ve de çoğu insan kaçakçılığından ceza almış insanlar dolayısıyla bu tip sahte pasaportlar,vizeleri yaptıran,satan baş şüpheliler de onlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ukrayna ~ 7 yıl önce
Cok surmez Ukrayna hukumeti birak nufus kagitli Ukraynaya girmeyi, vizeyi bile geri getirir. Gecenlerde Romanya sinirinda yakaladilar elemanlari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetciyiz ~ 7 yıl önce
Bize gelince didik didik arar pasaport kontrolünde burnumuzdan getirirler adamlar sahte pasaport ile elini kolunu sallayarak çıkarlar .çifte standart olan tek ulkeyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 7 yıl önce
cok konusma cakma Türk
Gurbetçiye ~ 7 yıl önce
Dostum, adam burdan orjinal Türk pasaportu ile Kiev'e gitmiş. Kanada'ya gitmek için sahte Kanada pasaportu çıkarmış ve ordaki polisler tespit etmişler sahteciliği. Sizin pasaportlarınızı didik didik etmelerinin sebebi, maalesef Türklerin sahteciliğe başvurmaları. Keşke Türkler böyle şeyler yapmasa da yetkililer dökümanlarınıza detaylı bakmak durumunda kalmasa. Ayrıca yetkililere sadece işlerini yapıyorlar diye küfür eden gurbetçi kardeşler var. Bu aşağılık komplekslerinden kurtulmak lazım.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000