25 Kasım 2013, Pazartesi 12:21:36

TÜRK ULAŞIM-SEN GAZİANTEP ŞUBE KONGRESİ YAPILDI…

Türk Ulaşım-Sen Gaziantep Şubesinin 5. Olağan Genel Kurulu Hollywod Düğün Salonunda yapıldı üyelerin ve davetlilerin yoğun katılımı ile yapıldı.
  • Hayırlı olsun kardeşim genç ve dinamik ekibinle sonsuz başarılar...
  • HAYİRLİ UGURLU OLSUN ALLAH UTANDİRMASİN SAYGİLAR
  • Allah hayırlı uğurlu etsin kardeşim. Sen ve ekibinin çok güzel başarılara imza atacağınıza inancım tamdır. Şimdiye kadar her durumda var gücünle çalıştığın ve her görevini başarıyla tamamladığın gibi bu görevde ve ilerdede başarılı oalacağına inancım tamdır ALLAH Utandırmasın Yolunuz açık olsun. Saygılarımla.
  • bu devirde kamu çalışanının işçinin emekçinin korkudan sendikalara üye olamadığı bir dönemde sendikacılığa genç bir kadroyla giriş yapmak ne yalan söyleyim deli cesareti. helal olsun tebrik ediyorum
  • Allah hayırlı uğurlu etsin kardeşim. Sen ve ekibinin çok güzel başarılara imza atacağınıza inancım tamdır. Bu bir başlangıç olsun ve gün gelir inşallah seni sendikanın başında da görürüz. Yolunuz açık olsun. Saygılarımla.
  • Hayirli olsun
  • YOLUNUZ AÇIK OLSUN, ALLAH UTANDIRMASIN KAMU ÇALIŞANININ MASADA SATILDIĞI BİR DÖNEMDE ZOR BİR GÖREVE TALİP OLMUŞSUNUZ ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...

Divan Başkanlığını Kamu-Sen Gaziantep temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Kemal KAZAK, Katip üyeliklerini Türk Büro-Sen Gaziantep Şube Başkanı Nusret Çakır ve Türk Eğitim-Sen Gaziantep Şube Sekreteri Mehmet DİNÇ’in yaptığı kongreye  Gaziantep, Kahramanmaraş, Hatay, Şanlıurfa, Adıyaman, Mardin illerinde üye ve konuklar katıldı. Bu illerde faaliyet gösteren Havaimanları(DHMİ) ve Demiryolları(TCDD) çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği seçim tek listeyle yapıldı ve Şube Başkanlığına Gaziantep Havalimanında Görev yapan, Şube Sosyal İşler Sekreteri Baler FİDAN seçildi.

Kongre açılış konuşması yapan Başkan Adem AKKUŞ ; “15 yıl aralıksız şerefle, gururla devam ettirdiği Türk Ulaşım Sen Gaziantep Şube başkanlığını bayrağını ,  bu hizmeti daha iyi yapacaklarına inandığım genç arkadaşlarıma teslim ediyorum. Koltuklar gelip geçidir önemli olan yürütülen hak mücadelesidir, biz bu mücadeleye genç arkadaşlarımızın yanında onlara destek olarak  devam edeceğiz, bu zamana kadar bana destek olan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, haklarını helal etmelerini istiyorum, yeni yönetim kurulumuzun her zaman yanında olacağız  başarılar diliyorum” dedi.

Yeni Başkan Baler FİDAN yaptığı konuşmada; “Görev aldığımız andan itibaren heyecanımızı  yitirmeden mücadeleye devam edeceğiz, malesef ülkemizde sendikacılık yozlaştırılmakta birilerinin güdümünde yapılması gerekiyormuş gibi bir izlenim oluşturulmakta ve geldiğimiz noktada sendikal harekete zarar veren yanlışlara karşı mücadele edeceğiz. Büyüklerimizin fikirlerinden istifade edip genç arkadaşlarımızın öngörülerine açık olacağız, bize güvenenleri utandırmayacağız, sendikamıza güvenen , inanan tüm üyelerimizin ve mesai arkadaşlarımızın haksızlığa uğramaması için  mücadele edeceğiz, onların sesi olcağız. İnşallah haksızlık adaletsizlik karşısında susan dilsiz şeytan olmayacağız” dedi.

Türk Ulaşım- Sen Genel  Başkanı Nazmi GÜZEL veda konuşması yaparak helallik istedi. “ Kamuda sendikal hareketin bu günlere gelmesi için çok mücadele verdik, emaneti genç arkadaşlara teslim ediyor  onlara güveniyoruz,  bize ihtiyaçları olduğunda yanlarında olacağımıza buradan söz veriyor yollarının açık olmasını diliyorum, bizde mücadelemizi başka kulvarlarda sürdürmeye devam edeceğiz hakkınızı helal edin” diye konuştu.

Kongrede Türk Ulaşım Sen Genel Başkanlığına aday olan Şerafettin DENİZ, Muhittin TOPAL ve Cihat KORAY’ da birer konuşma yaparak üyelere yapmak istediklerini anlatı destek istediler. Konuşmaların ardından eski yöneticilere ve Genel Başkan Nazmi GÜZEL’e hediyeler takdim edildi.

Yapılan oylama sonucu;

Başkan Baler FİDAN

Yönetim Kurulu

Mustafa SÖNMEZ

Murat YÜCEDAĞ

Ömer ÖZMEN

Mennan SARIYILDIZ

Mehmet Çalışkan

İbrahim ASLAN’dan oluşan Şube yönetimİ tüm oyları alarak görevi teslim aldı. Yönetim kurulunun diğer organları  disiplin denetleme ve üst kurul üyeleri belirlenerek güzel temennilerle kongre sona erdi.





TÜRK ULAŞIM-SEN GAZİANTEP ŞUBE KONGRESİ YAPILDI…

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Mustafa BÜLBÜL ~ 10 yıl önce
Hayırlı olsun kardeşim genç ve dinamik ekibinle sonsuz başarılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M fidan ~ 10 yıl önce
HAYİRLİ UGURLU OLSUN ALLAH UTANDİRMASİN SAYGİLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
osman mertoğlu ~ 10 yıl önce
Allah hayırlı uğurlu etsin kardeşim. Sen ve ekibinin çok güzel başarılara imza atacağınıza inancım tamdır. Şimdiye kadar her durumda var gücünle çalıştığın ve her görevini başarıyla tamamladığın gibi bu görevde ve ilerdede başarılı oalacağına inancım tamdır ALLAH Utandırmasın Yolunuz açık olsun. Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali fırat ~ 10 yıl önce
bu devirde kamu çalışanının işçinin emekçinin korkudan sendikalara üye olamadığı bir dönemde sendikacılığa genç bir kadroyla giriş yapmak ne yalan söyleyim deli cesareti. helal olsun tebrik ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamit Yıldız ~ 10 yıl önce
Allah hayırlı uğurlu etsin kardeşim. Sen ve ekibinin çok güzel başarılara imza atacağınıza inancım tamdır. Bu bir başlangıç olsun ve gün gelir inşallah seni sendikanın başında da görürüz. Yolunuz açık olsun. Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 10 yıl önce
Hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHMET ÖNDER ~ 10 yıl önce
YOLUNUZ AÇIK OLSUN, ALLAH UTANDIRMASIN KAMU ÇALIŞANININ MASADA SATILDIĞI BİR DÖNEMDE ZOR BİR GÖREVE TALİP OLMUŞSUNUZ ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000