10 Eylül 2021, Cuma 13:14:54

TÜRK SİVİL HAVACILIĞINDA FLAŞ GELİŞME

Tekirdağ Çorlu Atatürk Havalimanı’nda bulunan uçağın illegal yöntemlerle İran’a kaçırılması olayında rolü olduğu iddia edilen temsil gözetim şirketi FLY Service’in operasyon ruhsatı iptal edildi.
  • Serkan hadi bakalım kardeş hadi bıyıklarını toplarsın artık
  • ayip denen bir sey var, neyin ne oldugunu bilmeden atip tutmayin, bu sirketle 11 senedir calisiyoruz hic bir sorun yasamadik.bekleyip gorelim herkezin kendini savunma hakki vardir, yargisiz infaz olmaz .
  • maaşları asgari ücretten bankaya, kalanı elden alma dönemi de kapanmış oldu...
  • Nasılda kendini uluslararası havacı zannederdi. Ortalıkta kasıntı kasıntı gezinirdi. Buyrun bakalım. Buraya kadarmış
  • yamuk iş yapanın işinin düzgün gittiğini kim söyledi.Tarihi eser kaçakçılığı davası ,Bu uçak olayı,Bilet satışta yaşanılan 3-4 milyon euroluk tırtıklama olayı,Personelin maaşını usd deyip düşük kurdan ödeme ve bunun sayesinde her ay bir personelden 2-3 bin lirayı kesip cebe atma,bunlar daha ne ki bakın kaç tane davası var mahkemelerde.Genel Müdürü ,Anlaşmalar Müdürü yok,profesyonel çalışma sistemi olmayan bir şirket nasıl ayakta kalmış ,işte böyle
  • Bizim kimseden korkumuz yok derdi bir zamanlar lakin Hak vuku bulunca Devlet başa kuzgun leşe denir. SAYIN SARIGÖL
  • SHGM YİNE İŞ BİLMEZLİĞİNİ KOYDU ORTAYA PAT DİYE RUHSAT İPTALİ Mİ OLUR ONLARCA HAVAYOLU MADUR DURUMDA BIRAKILACAK , BİR SÜREÇ VERİLİR EN AZINDAN İŞLEMLERİN YAPILMASI ADINA ŞAŞIRMADIK SHGM NEYİ DOĞRU YAPIYOR Kİ ??
  • desenize maket ucak koleksiyonu artik bitti
  • Üzücü bir durum.
  • Siz daha uçaklara çıkmayıp ofisten hizmet veren sirkettiniz antalayda Mehmet efendi krallık ilan etmisti Allah büyük Allah Allah çok büyük

Tekirdağ Çorlu Atatürk Havalimanı’nda bulunan uçağın illegal yöntemlerle İran’a kaçırılması olayında rolü olduğu iddia edilen temsil gözetim şirketi FLY Service’in operasyon ruhsatı iptal edildi.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından alınan kararda, doğrudan gerekçe sunulmamasına karşın FLY Hava Kargo Servis Havacılık ve Turizm Hizmetleri Şirketi’nin DHMİ tarafından işletilen havalimanlarında çalışma ruhsatının iptali istendi.

9 Eylül 2021 tarihli karar ile FLY Service olarak bilinen şirketin Antalya, Gaziantep, Kayseri, Samsun Çarşamba ve İstanbul havalimanlarında geçerli olan uçuş operasyon hizmeti çalışma ruhsatı iptal edildi.

GÖZETİM VE YÖNETİM FAALİYETLERİ DEVAM EDİYOR

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; FLY Service'in 32 meydanda gözetim ve yönetim lisanslarının devam ettiği öğrenildi. Ayrıca söz konusu uçuş operasyon hizmeti ruhsatı iptaline ilişkin FLY Service tarafından hukuki başvuruların yapıldığı bilgisine ulaşıldı.

İŞTE RUHSAT İPTALİNE İLİŞKİN O BELGE:

TÜRK SİVİL HAVACILIĞINDA FLAŞ GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Komünist kardes ~ 3 yıl önce
Serkan hadi bakalım kardeş hadi bıyıklarını toplarsın artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
air bucharest ~ 3 yıl önce
ayip denen bir sey var, neyin ne oldugunu bilmeden atip tutmayin, bu sirketle 11 senedir calisiyoruz hic bir sorun yasamadik.bekleyip gorelim herkezin kendini savunma hakki vardir, yargisiz infaz olmaz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biri... ~ 3 yıl önce
maaşları asgari ücretten bankaya, kalanı elden alma dönemi de kapanmış oldu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güven ~ 3 yıl önce
Nasılda kendini uluslararası havacı zannederdi. Ortalıkta kasıntı kasıntı gezinirdi. Buyrun bakalım. Buraya kadarmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hv Ord Prof doç Dr ~ 3 yıl önce
yamuk iş yapanın işinin düzgün gittiğini kim söyledi.Tarihi eser kaçakçılığı davası ,Bu uçak olayı,Bilet satışta yaşanılan 3-4 milyon euroluk tırtıklama olayı,Personelin maaşını usd deyip düşük kurdan ödeme ve bunun sayesinde her ay bir personelden 2-3 bin lirayı kesip cebe atma,bunlar daha ne ki bakın kaç tane davası var mahkemelerde.Genel Müdürü ,Anlaşmalar Müdürü yok,profesyonel çalışma sistemi olmayan bir şirket nasıl ayakta kalmış ,işte böyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kardeşşşşş ~ 3 yıl önce
Bizim kimseden korkumuz yok derdi bir zamanlar lakin Hak vuku bulunca Devlet başa kuzgun leşe denir. SAYIN SARIGÖL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OPERASYON ~ 3 yıl önce
Operasyon departmanına para verme peşinde eski olan herkesi geri çağırıyor.Şuan ki demirbaşlardan kutlubay diye bilinen arkadaş bu olaylardan sonra ayrıldı. İçerde dönen herşeyin tam içinde olan ve sessiz kalanlar var Örnek muhasebeden sorumlu Serkan,Ufuk,Levent Bunun gayri resmi işlerini takip eden ise emekli polis olan Hasan isminde biri ve asıl pandoranın kutusu bu. Devlete yön gösterilmez ama bu sefer bir çok insan çıkıp konuşacak eskisi ve yenisi yapılanlar adına. Devlet hep 18 yaşındadır.
İŞ BİLMEZLİK ~ 3 yıl önce
SHGM YİNE İŞ BİLMEZLİĞİNİ KOYDU ORTAYA PAT DİYE RUHSAT İPTALİ Mİ OLUR ONLARCA HAVAYOLU MADUR DURUMDA BIRAKILACAK , BİR SÜREÇ VERİLİR EN AZINDAN İŞLEMLERİN YAPILMASI ADINA ŞAŞIRMADIK SHGM NEYİ DOĞRU YAPIYOR Kİ ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 3 yıl önce
Ülkede temsil gözetim firması mı yok kardeş hemen diğerlerine geçer devam ederler o iş o kadar zor değil
İş bilmez ~ 3 yıl önce
Nasıl iptal yapılır acaba. Yavaş yavaş mı. Sen önce Türkçe öğren ondan sonra kalk buralarda arkadaşını savun. Yandaşlık yapacağız diye her şeyi savunmak cahil işidir. Akıllı olun
ucak ~ 3 yıl önce
desenize maket ucak koleksiyonu artik bitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Busines jet ~ 3 yıl önce
Üzücü bir durum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalyadan ~ 3 yıl önce
Siz daha uçaklara çıkmayıp ofisten hizmet veren sirkettiniz antalayda Mehmet efendi krallık ilan etmisti Allah büyük Allah Allah çok büyük

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000