30 Ağustos 2018, Perşembe 09:24:35

Türk şirketleri Rusya'da zirveye çıktı

Rusya’da havayolu ulaşımında her geçen gün gelişen Türk hava firmaları, Rusya’da en çok yolcu taşıyan yabancı firmalar arasında liderliğe yükseldi.
  • Her şey iyi güzel de milleti işten çıkarmasalardı üstüne bir sürü yolcu rezil rüsva edildi. Neyse kolay gelsin.
  • Yakışır
  • THY de tum filosunu Rusya charter ucuslarina verse Rusya’da ucmayan adam kalmaz ;)
  • evet bal tutan parmağını yalarmış dedikleri bu olsa gerek. atlas daha 5 ay önce kazan kaynatıyordu şiğmdi şah landı neden acaba?? turizm bakanının bi faydası olmuş olabilirmi? malüm yakın zamanda turizm bakanı olarak atanan iş adamının atlasla bir ilişkisi mi var acaba? bunları haber yapsanız da ortalık şenlense iyi olmaz mı?
  • ats ve atlasglobal, işten çıkarmalar ve hat kapatmalarla sallanıyorken bu tarz haberleri görmek şaşırtıcı.
  • Adamlar antalya hattini tamamen kapatacak nerdeyse. Rusyada zirve olsa ne...
  • Züğürt tesellisi mi?
  • En uzucusu thy cok pahali burda toplaniyor dertlesiyoruz atlas daha iyi bilet fiyatlari inanin bu piyasa cok iyi ben burda deri tekstil ile ugrasiyorum devamli yolculuk tabiiki en ucuzu ile rus pek kullanmam cok mecbur olmadikca not rus insani bakin gercek rus is yapilir kafkas karisik aman sakin ha

Rusya’da havayolu ulaşımında her geçen gün gelişen Türk hava firmaları, Rusya’da en çok yolcu taşıyan yabancı firmalar arasında liderliğe yükseldi.

Rusya havacılık raporu tarafından açıklanan rakamlara göre Rusya’nın en çok yolcu taşıyan yerli havayolu şirketi yine Aeroflot oldu. Rus Aerolflot, ağustos ayında piyasaya sunduğu haftalık 213 bin koltukla listenin ilk sırasında yer alırken, onu 47 bin koltukla S7 Airlines ve 26 bin 100 koltukla Ural Airlines takip etti. Atlasglobal, haftalık 17 bin koltukla listenin dördüncü sırasında yer aldı.

Rusya havacılık raporuna göre, Ağustos ayında Rusya'da piyasaya sunduğu haftalık koltuk sayısını geçen yılın aynı ayına kıyasla yüzde 70 oranında arttıran Atlasglobal, tüm hava yolları arasında dördüncü, yabancı bayraklı hava yolları arasında ise ilk sırada yer aldı.

Türk Hava Yolları, 13 bin koltukla 8. sırasında yer alırken, bir diğer Türk bayraklı taşıyıcı Onur Air ise 10 bin 670 koltukla 9. sırada yer aldı.

Türk şirketleri Rusya'da zirveye çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Kriz ~ 6 yıl önce
Her şey iyi güzel de milleti işten çıkarmasalardı üstüne bir sürü yolcu rezil rüsva edildi. Neyse kolay gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas ~ 6 yıl önce
Yakışır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hat kapatır ~ 6 yıl önce
Yakında hattı kapatır ve yolcuları mağdur eder. Enflasyon ortamında bilet paralarını faizsiz kredi olarak işletir. Geçen kış ahlaki işler yapmadı Atlas. Uçmamak lazım.
Atlas ~ 6 yıl önce
THY de tum filosunu Rusya charter ucuslarina verse Rusya’da ucmayan adam kalmaz ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 6 yıl önce
verseymis o zaman. bir seyi de takdir edin
turizm bakanı ~ 6 yıl önce
evet bal tutan parmağını yalarmış dedikleri bu olsa gerek. atlas daha 5 ay önce kazan kaynatıyordu şiğmdi şah landı neden acaba?? turizm bakanının bi faydası olmuş olabilirmi? malüm yakın zamanda turizm bakanı olarak atanan iş adamının atlasla bir ilişkisi mi var acaba? bunları haber yapsanız da ortalık şenlense iyi olmaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne atmissin bee ~ 6 yıl önce
atlas nisanda basladi rusya operasyonuna.ne bakanindan bahsediyorsun.atarken duzgun atin.hanginiz nisan ayinda turizm bakaninin kim olacagini biliyordunuz.sirket batsa kina yakacaksiniz.o kadar insan ekmek parasi icin calisiyor.biraz vicdanli olun yorum yaparken.
Aman da aman ~ 6 yıl önce
Bir yerden bir bağlantı kurmuşsunuz tebrikler. Tur operatörleriyle anlasmalar çok önce yapıldı, zaten hiç bir tur operatörü bakana yakın diye daha fazla ücret ödemez. Sen bakana yakın diye daha pahalıya uçar mısın Atlasla. USD 4.tl iken , kriz gelmeden birseyler yapılmış TL gelirinden döviz gelirine geçmişler de kendilerini kurtarmışlar, ülkeye para akıtmışlar demiyorsun da bunu mu diyorsun. Arkasında hazine olmayan şirketlerin idaresi ve gelecek öngörüleri böyle bir ülkede kolay değil. Tebrikler sadece.
Bakan ~ 6 yıl önce
Daha ucuza uçmazsın ama sana hat verirler, rakibi engellerler. Slot’ta problem çıkarırlar vs. Şu ana kadar olmadı ama olmaz diye bir şey yok.
havacılık ~ 6 yıl önce
atmışsın diyen arkadaş. filodaki hareketliliği lütfen iyi incele! secimden 1 ay öncesine kadar filo dan 320 çıkarmalar vardı secimden sonra filo yu daraltma durdu hatta genişleme çabaları başladı sezonda 320 aramaya başladılar tabiki bulamadılar ve 330 bulabildiler onuda wet lease yaptılar. ayrıcada ben turizme yöneliyorum diye sadece rusya ya ağırlık vermek şuanda mehcut ülke yönetiminin rusyayla arasının iyi olması da tesadüf deyil. sıkıyorsa git avrupa dan getır turisti. yoksa pegasusa rusya da verilmeyen slot lar varken rusya da bütün kapıları atlas a açtılar.
havacılık yazan arkadaş ~ 6 yıl önce
sende atmışsın, 2 adet 330 mayıs ayında , 1 adet 737 de haziran başında geldi.bilip bilmeden yorumlar yapmayın. yalnızca laf olsun diye yazılar yazıyorsunuz,batınca şirket KINANIZ hazır.
durumlar ~ 6 yıl önce
ats ve atlasglobal, işten çıkarmalar ve hat kapatmalarla sallanıyorken bu tarz haberleri görmek şaşırtıcı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru sozzz ~ 6 yıl önce
Yolculari perisan ettiler sto da avrupada simdi super havayolu. Calisanlarinin danismanlarin f baglantisina bakilsin bir.
Henry ~ 6 yıl önce
Adamlar antalya hattini tamamen kapatacak nerdeyse. Rusyada zirve olsa ne...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
::: ~ 6 yıl önce
Züğürt tesellisi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moskovali turk ~ 6 yıl önce
En uzucusu thy cok pahali burda toplaniyor dertlesiyoruz atlas daha iyi bilet fiyatlari inanin bu piyasa cok iyi ben burda deri tekstil ile ugrasiyorum devamli yolculuk tabiiki en ucuzu ile rus pek kullanmam cok mecbur olmadikca not rus insani bakin gercek rus is yapilir kafkas karisik aman sakin ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tech ~ 6 yıl önce
Siz orada toplanıp türk firmaları icinmi dertleniyorsu uz :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000