16 Eylül 2013, Pazartesi 19:02:22

TÜRK SAVAŞ UÇAKLARI SURİYE HELİKOPTERİNİ DÜŞÜRDÜ

Hatay’ın Yayladağı ilçesinde Suriye’ye ait olduğu belirtilen bir helikopter düştü. Hükümet sözcüsü Bülent Arınç, helikopterin sınır ihlali yaptığı için Türk savaş uçakları tarafından vurulduğunu açıkladı.
  • helikopter için savaj jeti kalkıyor? ne oldu kürecik filan? adana amerikan üssü filan? predatorlar falan filan? uçak savar yok mu ülkemiz de? jetle helikopteri call of duty de bile vuramıyorum.demek adamlar jetle gelseler biz gelene kadar bombalayıp dönecekler? doğru mu? doğru...taaaa malatyadan geliyor jetler... bu amerikan üssü neye yarar peki? madem işe yaramıyor kapatsınlar yollasınlar onları.sadece kendi çıkarları için duramazlar orada...sonuç olarak biz koloni sömürge ülke değiliz savaşlardan galip çıktık...
  • Yerle bir olan gorunumu kurtarmak icin yapilan bir haber , arastirsalar civarda ucak bile yoktur. Amerikalilarin silahlariyla dusurmuslerdir ozgur suriye ordusu denilen katillerden tecavuzculerden toplama guruh.
  • Her allahuekber dendiğinde biri ölüyor artık oralarda o veya bu uçak veya helikopter onun bizim o ayrı biri ölüyor
  • bir de düşen helikopterden kurtulan pilotların başlarının nasıl el nusra tarafından ayrıldığını haberleştirin.
  • Rusya ve ABD Suriye konusunda anlaştılar.Ancak bunu görmemekte direnen bir Akp yönetimi var ve dünya barışını direk tehdit etmektedir.Yakın zamanda Akp yönetiminin Abd ve Rusya ayağına dolaşmaması için deliğe süpürmek için düğmeye basacaklarını düşünüyorum ve artık eşsultanı kimsenin de bu borçla kurtarabileceğini düşünmüyorum.
  • Herkes koro halinde iyi olmuş naraları atmakta.Düşen RF4Enin rövanşı alındı sevinci içerisinde bilgisiz halkım...Sorun bakalım MIT neden RF4E ile ilgili haberlere yasak getirdi neden otopsi isteyen rahmetli pilotların naaşlarına otopsi isteyen ailelerine dava açtı? Azıcık düşünün sorgulayın ve önemlisi sizden hangi bilgiler doğru karar vermenizi engellemek için saklanmaktadır?
  • Her şey Büyük İsrail için , her şey Büyük İsrail için...
  • Allah sonumuzu hayirli etsin. Adim adim savasa gidiyoruz. Yakinda hepimiz cocugumuzu colugumuz suriyenin pis sokaklarinda sehit oldu diye feryat edecegiz.Diger ulkelerde oturduklari yerden ahkam kesmeye devam edecekler.
  • "SINIR" IN NE ANLAMA GELDIGINI,KUTSIYETINI VE HASSASIYETINI BILMEYENLER BURAYA CHP AGZIYLA YORUM YAZMASIN LUTFEN !!!
  • Vuran F-4 cü kardeşlerimin ellerine saglık diyorum gecen yıl RF-4 ümüzü düşürenlerden birazda olsun intikamn alınmış oldu

Bakanları Kurulu toplantısı sonrasında gazetecilere açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Türk hava sahasını ihlal eden Suriye helikopterinin Malatya'dan kalkan Türk savaş uçakları tarafından düşürüldüğünü açıkladı.

Bugün sınıra yakın bölgede Suriye topraklarına düşen helikopterin sınır ihlali yaptığını ifade eden Arınç, bu nedenle Malatya'dan kalkan Türk uçaklarınca düşürüldüğünü söyledi. Arınç şöyle konuştu:

"Suriye'ye ait 1 adet Mİ 17 helikopteri, bugün saat 14.20'de Hatay Yayladağı Güveççi bölgesinde 2 kilometre Türkiye'de hudut ihlalinde bulunmuş. Hava savunma unsurları tarafından sürekli ikaz edilmiş. ihlalin devam etmesi üzerine Malatya'dan havalanan uçaklarımız tarafından saat 14.25'te füzeyle vurulması sonucu helikopterin Suriye topraklarına düştüğü tespit edilmiştir. Şu ana kadar mürettebatla ilgili herhangi bir bilgiye ulaşamadık, çünkü Suriye tarafına helikopter düştü. Sınır hattımızda 24 saat esasına göre hava keşif unsurlarımız uçuş yapmaktadır. Bildiğiniz gibi uçağımız düşürüldükten sonra özellikle Akçakale, Viranşehir bölgesine sürekli karşı tarafından taciz ateşleri yapıldığı için angajman kurallarımız değiştirilmiş ve yeni bir uygulama başlamıştı."

HELİKOPTERİN DÜŞÜŞ ANI AMATÖR KAMERADA

TÜRK SAVAŞ UÇAKLARI SURİYE HELİKOPTERİNİ DÜŞÜRDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

:)) ~ 11 yıl önce
helikopter için savaj jeti kalkıyor? ne oldu kürecik filan? adana amerikan üssü filan? predatorlar falan filan? uçak savar yok mu ülkemiz de? jetle helikopteri call of duty de bile vuramıyorum.demek adamlar jetle gelseler biz gelene kadar bombalayıp dönecekler? doğru mu? doğru...taaaa malatyadan geliyor jetler... bu amerikan üssü neye yarar peki? madem işe yaramıyor kapatsınlar yollasınlar onları.sadece kendi çıkarları için duramazlar orada...sonuç olarak biz koloni sömürge ülke değiliz savaşlardan galip çıktık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komiksin ~ 11 yıl önce
sen call of duty oynamaya devam et. uçakların malatyadan gelmesi mesaj amaçlı o uçakalar zaten havadaydı CAP yapıyorlardı. helikopterin irtifası stinger menzili dışındaydı,zaten bu kdar yüksekten uçmasının sebebi öso bölgesinde manpads tehlikesi olmalı. bizimkiler hatayda konuşlui-hawk lar ilede vurabilirdi ama angajman kuralları gereği görerek vurmuşlar. herşey kiştabına uygun doğru düzgün yapılmış sen kafanı yorma call of duty devammm...
F 4 e karsilik ? ~ 11 yıl önce
Yerle bir olan gorunumu kurtarmak icin yapilan bir haber , arastirsalar civarda ucak bile yoktur. Amerikalilarin silahlariyla dusurmuslerdir ozgur suriye ordusu denilen katillerden tecavuzculerden toplama guruh.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Her allahuekber dendiğinde biri ölüyor artık oralarda o veya bu uçak veya helikopter onun bizim o ayrı biri ölüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir THY yolcusu ~ 11 yıl önce
Esadcilar ve Siiler Allahu Ekber demiyor, Esad, Ya Huseyin, Ya Zeyneb diyor. Tabi onlar adam oldurmuyor senin zihniyetine gore? Savasirken Turk ordusu da Allah Allah diye savasmiyor mu yesinler senin mantigini
... ~ 11 yıl önce
bir de düşen helikopterden kurtulan pilotların başlarının nasıl el nusra tarafından ayrıldığını haberleştirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir THY yolcusu ~ 11 yıl önce
Pilotlari olduren Nusra degil, Ahfad-i Rasul isimli gruptur. Videonun sol ust kosesindeki Arapca logoya bakarsaniz anlarsiniz. Ama sizin Arapcaniz da yoktur. Herseyi Nusranin ustune yikmaniz Suriye konusundaki cehaletinizin boyutunu gosteriyor. Arastirma yapmak yerine kulaktan dolma bilgilerle bu kadar entellektuel olunuyor.
yolcudur abbas ~ 11 yıl önce
Sonuçta hepsi müslüman kanı içiyor mu içiyor ha x olmuş ha y bana ne.esas benim teröristim iyi diğeri kötüdür demek arapça bilmemekten daha büyük cehalettir ve bedevi kültüründen gelenlere mahsustur.Senin için zatı muhteremlere Öso yani Özgür sıçanlar ordusu diyelim madem arapça bilmiyormuşuz...
hey muaviye ~ 11 yıl önce
Adama bak ya milletin kafası canlı canlı ekmek bıçağı ile kesiliyor amcam hala yok o yapmadı bu yaptı derdinde.bir de millet arapça bilmiyor diye cahil mi oluyor muaviye efendi.valla da sizler deccalin ordusunuz bu kadar net.
sınır ~ 11 yıl önce
Sınır denetimi hem Türkiye'de hem Suriye'de El Nusra'ya aittir.Arapça öğreneceğine önce sen bunu ögrenseydin aydın yolcu (!).
TÜRKÇE ~ 11 yıl önce
adamlara kamp silah sarin gazı eğitim pasaport ver ama adamlar videoyu bile arapça çeksinler oldu mu bu şimdi.derhal bu işi düzeltin ve videoların tamamını cahil Türk halkının anlayacağı şekilde Türkçe mümkünse Türkçe dublajlı yoksa Türkçe altyazılı hazırlansın.Adam boğazlayan mümin(!) kardeşlerimiz de bu sene gelen vahiye göre kurban kesmesinler nasıl olsa bu vecibelerini şimdiden insanların kafalarını keserek yerine getirmiş durumdalar.Allah kabul etsin.
... ~ 11 yıl önce
Rusya ve ABD Suriye konusunda anlaştılar.Ancak bunu görmemekte direnen bir Akp yönetimi var ve dünya barışını direk tehdit etmektedir.Yakın zamanda Akp yönetiminin Abd ve Rusya ayağına dolaşmaması için deliğe süpürmek için düğmeye basacaklarını düşünüyorum ve artık eşsultanı kimsenin de bu borçla kurtarabileceğini düşünmüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SORUN BAKALIM ~ 11 yıl önce
Herkes koro halinde iyi olmuş naraları atmakta.Düşen RF4Enin rövanşı alındı sevinci içerisinde bilgisiz halkım...Sorun bakalım MIT neden RF4E ile ilgili haberlere yasak getirdi neden otopsi isteyen rahmetli pilotların naaşlarına otopsi isteyen ailelerine dava açtı? Azıcık düşünün sorgulayın ve önemlisi sizden hangi bilgiler doğru karar vermenizi engellemek için saklanmaktadır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
Her şey Büyük İsrail için , her şey Büyük İsrail için...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
son ~ 11 yıl önce
Allah sonumuzu hayirli etsin. Adim adim savasa gidiyoruz. Yakinda hepimiz cocugumuzu colugumuz suriyenin pis sokaklarinda sehit oldu diye feryat edecegiz.Diger ulkelerde oturduklari yerden ahkam kesmeye devam edecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SINIR ~ 11 yıl önce
"SINIR" IN NE ANLAMA GELDIGINI,KUTSIYETINI VE HASSASIYETINI BILMEYENLER BURAYA CHP AGZIYLA YORUM YAZMASIN LUTFEN !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
el-nusralı ~ 11 yıl önce
Şeytana adadığımız insan kanını akıtmak ve kafa kesmek için Türkiye'deki kamplarımızdan Suriye sınırından her gün giriş çıkış yapmamıza ve sarin gazı temin eden Tayyip başgana minnettarız.
Türk Akıncısı ~ 11 yıl önce
Vuran F-4 cü kardeşlerimin ellerine saglık diyorum gecen yıl RF-4 ümüzü düşürenlerden birazda olsun intikamn alınmış oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000