20 Ocak 2018, Cumartesi 17:20:12

Türk jetleri Afrin'deki hedefleri bombalıyor!

Diyarbakır'dan havalanan Türk savaş uçakları Afrin'de hedefleri vurmaya başladı. Terör örgütünün gözlem noktası bombalandı
  • Tgs personeli olarak gerekirse savaş jeti kullanmaya hazırıız reis emrretsin 83 afrin 84 nivyork 85 maskova
  • İşte böyle. Allah ülkemizin yardımcısı olsun.
  • vur joker vuuurrr
  • Gorev verilsin arff olarak hizmete haziriz
  • İyi yapıyoruz da çok geç kaldık. Bunları çok şımarttık. Oy için açılım ayağına terörist destekçileriyle meydanlarda halay çekip türkü söyleyenler, teröristlerin ayaklarına hakim yollayanlar, şehirler silah deposu haline getirilirken güvenlik güçlerine karışmayın diye emir verenler, Türk diye bir şey yoktur, milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyenler, kobani'ye selam yollayıp ülkemizi kana bulayan deaş'a bir avuç öfkeli genç diyenler, askerlerimiz kumpasla fetocu hainlerce yargılanırken ben bu davanın hakimiyim diyenler ne hikmetse bir anda yerli ve millici oldular.
  • Operasyon kaç gün önce duyuruldu Rusya ordusu bölgeden çekildi teröristler de durur mu? Zannetmiyorum. Boş kampları bombalıyorlar.
  • Allah yar ve yardımcınız olsun
  • Bileğinize kuvvet Koçlar.....
  • Pilotlarimiz bir kez daha destan yazacak. Bileginize kuvvet.....
  • Hayırlısı olsun

umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Afrin operasyonu sahada fiilen başladı" açıklamasının ardından bölgede hareketlilik yoğunlaştı.

Hatay'ın Reyhanlı ve Kırıkhan ilçeleri arasında sınır hattında uçak sesleri duyuluyor. Sınır hattını geçen Türk savaş uçakları Afrin'de terör örgütü PYD/PKK hedeflerini vurmaya başladı.

AA'nın 17.18'de son dakika olarak duyurduğu habere göre Türk savaş uçakları Afrin'de terör örgütü PYD/PKK'ya ait gözlem noktasını vurdu.

Özgür Suriye Ordusuna bağlı birliklerin bir kısmı, terör örgütü PYD/PKK'nın Afrin'de işgal ettiği alanlara girmeye başladı.

Türk jetleri Afrin'deki hedefleri bombalıyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Tgs ~ 6 yıl önce
Tgs personeli olarak gerekirse savaş jeti kullanmaya hazırıız reis emrretsin 83 afrin 84 nivyork 85 maskova

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Moskova hahaha şakacı çocuk
Türk 1071 ~ 6 yıl önce
İşte böyle. Allah ülkemizin yardımcısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reisçi ~ 6 yıl önce
vur joker vuuurrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gorev ~ 6 yıl önce
Gorev verilsin arff olarak hizmete haziriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saldırın ~ 6 yıl önce
İyi yapıyoruz da çok geç kaldık. Bunları çok şımarttık. Oy için açılım ayağına terörist destekçileriyle meydanlarda halay çekip türkü söyleyenler, teröristlerin ayaklarına hakim yollayanlar, şehirler silah deposu haline getirilirken güvenlik güçlerine karışmayın diye emir verenler, Türk diye bir şey yoktur, milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyenler, kobani'ye selam yollayıp ülkemizi kana bulayan deaş'a bir avuç öfkeli genç diyenler, askerlerimiz kumpasla fetocu hainlerce yargılanırken ben bu davanın hakimiyim diyenler ne hikmetse bir anda yerli ve millici oldular.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 6 yıl önce
Bu iyi niyetle yapilan bir HATAYDI. Bunu da iktidar kabul etti. Asil aci olan sey ise demirtasa selam olsun , devlet katil degil seri katil, ermeni soykirimi ve m. kemalin askerleri degiliz diyenlerin halen itibar goruyor olmasi. Kilicdaroglu bugun Almanya'da Allah ordumuza kuvvet versin diyince kendi partizanlari tarafindan yuhalandi. Tencere dibin kara sizinki bizden kara.
Pilot'a ~ 6 yıl önce
Bunların hepsi iyi niyetli hata mıydı yani ? Hata bir kere olur hadi bilemedin iki kere. Bu kadar çok hata yapanda iyi niyet olmaz, olamaz, ülke yönetemez. Koskoca devleti yönetenler boyuna hata yapamazlar. Oslo'da pkk ile görüşen şerefsizdir deyip sonra görüştük ne var bunda demek iyi niyetli hata mıdır? Askerlerimiz hainlerce yargılanırken bıyık altından elleri kovuşturup gülmek de iyi niyetli hata mı? Ya fetocuları abd destekli olmalarını bilmelerine rağmen palazlandırıp her kuruma sokmak sonra malum olaylar olunca da kandırıldık mevlam affetsin diyen sonra siyaset hayatımda ne kandırdım ne de kandırıldım diyene hala inanmak, savunmak doğru mudur? CHP değil iktidarın ne yaptığı önemli çünkü ülkeyi yönetenler onlar.
İyi niyetli hata ??? ~ 6 yıl önce
Türk diye bir şey yoktur demek iyi niyetli hataysa ve bunu söyleyen ülke yönetiyorsa vay halimize...
Yorum ~ 6 yıl önce
Operasyon kaç gün önce duyuruldu Rusya ordusu bölgeden çekildi teröristler de durur mu? Zannetmiyorum. Boş kampları bombalıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Andro ~ 6 yıl önce
Eee bostur diye bobmalamadanmi gidelim? Bakkala cay alamaymi gidiyosun? Neyin kafasi bu?
Sen rahat ol ~ 6 yıl önce
Bu operasyon muhtemelen kara harekatı için yapılan ön temizliktir çok bilmiş arkadaş. Afrin, yağmacı ve istilacı YPG li terörist pisliklerden kurtarılıp özgürlüğüne kavuşturulacak.
Boş ~ 6 yıl önce
Boşsa daha iyi ya işte? :) Kayıpsız şehitsiz gazisiz gider, yerleşirsin oralara :) Giden nereye gidiyorsa gitsin, senden uzağa gitsin de! Kafayı çalıştır biraz.
iyi ya ~ 6 yıl önce
kaciyorlarsa yemedi demek oluyo yiyosa sawasirlar ama yemez o kanciklarin adi kani. Mehmetcigimiz hepsinin Mehmet beyidir.
Zafer ~ 6 yıl önce
Allah yar ve yardımcınız olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk Milleti arkanızdaaaa..... ~ 6 yıl önce
Bileğinize kuvvet Koçlar.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PIlot ~ 6 yıl önce
Pilotlarimiz bir kez daha destan yazacak. Bileginize kuvvet.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah yardımcıları olsun ~ 6 yıl önce
Hayırlısı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000