08 Nisan 2021, Perşembe 19:30:02

Türk iş'ten iki bakanlığa THY çağrısı

Türk Hava Yolları'nda (THY) Covid-19 aşı uygulaması geçtiğimiz günlerde başladı ancak Hava İş Sendikası'nın Türk-İş Konfederasyonu Sağlık Baknalığı ve Dışişleri Bakanlığı'na bir yazı göndererek işçilere de uygulanması ve bazı ülkelerde operasyon zorluklarına dikkat çekti.
  • Hong Kong’a giden geri donemiyor, ama hala yati uygulamasi var. Bir ekip gorevli bir ekip pas olarak gidip gelebilir. Insanlar merakli degil orda karantinaya girmeye.
  • Kimler listeye dahil değil??
  • 100lerce çalışanın korona olduğu haftayı mı beklediniz?? DSÖ örgütü bile havacılık ve turizm sektörünün aşılanmadı konusunda duyurular yayınlamış ta ne zaman. Bizimkiler anca yapacak! Geçmiş olsun geçmiş, bitti o devir o iş. Seve seve doğal seleksiyona kaldık. Tarih hiç birinizi unutmayacak
  • Yalnız TK ekipleri alınmıyor karantinaya. 5 yıldızlı oteller gibi olmasa da geçici olarak katlanılması gereken bir durum. Eminim TK da görevli asker kökenlilerin gıkı bile çıkmıyordur. Çünkü onlar zor dönemin çalışmalarıdır. Mızmızlanmanın kimseye faydası yok.
  • dahil olmayan ekip son aylarda covid enfekte olup iyileşenler Yanlış bilmiyorsam son altı ay içinde hastalık geçirilmişse aşı yapılmıyor
  • ayrıca berna laçin’in basın kartı olduğu için kronik hastalığı olanlardan ve havacılardan daha önce aşı oldu. hakkı yani değil mi? bunun yanında thy ekiplerinin diğer şirketler yanında aşıyı en son olacağına kalıbımı basarım.
  • Surekli hukumete ve thy’ye yuklenen tk calisanlari simdi hukumetten asi istiyor :))

Türk Hava Yolları'nda (THY) Covid-19 aşı uygulaması geçtiğimiz günlerde başladı ancak Hava İş Sendikası'nın talebiyle Türk-İş Konfederasyonu Sağlık Baknalığı ve Dışişleri Bakanlığı'na bir yazı göndererek işçilere de uygulanması ve bazı ülkelerde operasyon zorluklarına dikkat çekti. 

Şu ana kadar Türk Hava Yolları'nda bir kısım uçuş ekibinin aşı listesinde yer almaması ve uçulan bazı ülkelerdeki şartların ağır olması uçuş ekipleri tarafından sıklıkla şikayet konusu oluyor. 

THY'de yaklaşık 50 kişilik bir ekibin Hong Kong'da uzun süre kısıtlı koşullarda karantinada tutulmaları Hava İş Sendikası'nın sık sık dile getirdiği konuların başında geliyor.

Konuya ilişkin Türk İş'ten iki bakanlığa gönderilen yazı şu şekilde;





İşte THY ekibinin Hong Kong'daki karantina alanı;





Türk iş'ten iki bakanlığa THY çağrısı

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

. ~ 3 yıl önce
Hong Kong’a giden geri donemiyor, ama hala yati uygulamasi var. Bir ekip gorevli bir ekip pas olarak gidip gelebilir. Insanlar merakli degil orda karantinaya girmeye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuş ekiplerinden ~ 3 yıl önce
Kimler listeye dahil değil??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya bırak ~ 3 yıl önce
100lerce çalışanın korona olduğu haftayı mı beklediniz?? DSÖ örgütü bile havacılık ve turizm sektörünün aşılanmadı konusunda duyurular yayınlamış ta ne zaman. Bizimkiler anca yapacak! Geçmiş olsun geçmiş, bitti o devir o iş. Seve seve doğal seleksiyona kaldık. Tarih hiç birinizi unutmayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cahillik abidesi ~ 3 yıl önce
şu dediklerin seninn ne kadar kıt bir insan olduğunu gosterir, git baska yerde kinini ofkeni kus
YALNIZ TK MI? ~ 3 yıl önce
Yalnız TK ekipleri alınmıyor karantinaya. 5 yıldızlı oteller gibi olmasa da geçici olarak katlanılması gereken bir durum. Eminim TK da görevli asker kökenlilerin gıkı bile çıkmıyordur. Çünkü onlar zor dönemin çalışmalarıdır. Mızmızlanmanın kimseye faydası yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mike ~ 3 yıl önce
Zorunda mi bu eziyeti çekmeye? Lanet olasi yere gitme kardeşim. 50 kişi neden bu eziyeti çeksin?
Asker ~ 3 yıl önce
Bu asker kokenlilerden ölen yok mu , bekliyoruz, helvalari sivillerden. Zor dönemde askerler uçsun.
Insan ~ 3 yıl önce
Olabilmeniz dilegiyle
Bir kısım ~ 3 yıl önce
dahil olmayan ekip son aylarda covid enfekte olup iyileşenler Yanlış bilmiyorsam son altı ay içinde hastalık geçirilmişse aşı yapılmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
futbolcular daha önemli ~ 3 yıl önce
ayrıca berna laçin’in basın kartı olduğu için kronik hastalığı olanlardan ve havacılardan daha önce aşı oldu. hakkı yani değil mi? bunun yanında thy ekiplerinin diğer şirketler yanında aşıyı en son olacağına kalıbımı basarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorma kardeş ~ 3 yıl önce
Air china ilk olarak uçuş ekiplerine 2020 Temmuz da aşı onaylanmadan el altından yapmış. Biz her zaman ki gibi Yaya
Asi ~ 3 yıl önce
Surekli hukumete ve thy’ye yuklenen tk calisanlari simdi hukumetten asi istiyor :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 3 yıl önce
Aşı istemek için senin gibi hükümete biat mı etmek gerekiyor, vatandaş olmak yeterli sebep değil mi?
la havlee ~ 3 yıl önce
senden mi istiyecek devletten isteyecek tabi!vergi verdigi,temel yasam haklarini saglamakla yukumlu olan devletten!!!
Cumhuriyet kavramı ~ 3 yıl önce
Devlet ve hükümeti birbirine karıştırdığınız için böyle düşünmeniz normal
Sen ne kadan da ~ 3 yıl önce
Ezik ve boşsun.
Sen sus ~ 3 yıl önce
Kimden isteyecektik Küçükçekmece belediyesinden mi avarel
Kimden isteyecektik ~ 3 yıl önce
Küçükçekmece belediyesinden mi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000