25 Mart 2010, Perşembe 11:21:51

TÜRK HOSTESLERİ AYAĞA KALDIRAN GÖRÜNTÜLER!

Yeni kurulacak özel havayolu şirketinin, baş hostes seçimi için internette düzenlediği yarışma büyük tepki çekiyor. Hostesleri seks objesi gibi gösteren yarışmaya tepkiler çığ gibi büyüyor.
  • Elbette haklı tepkiler olmuş kabin memurlarından ama haberin içeriği sanırım yanlış yönlendirdi herkesi... Bu web sayfası Unilever'e ait ve Rexona deodorant'ın yeni bir ürün lansmanı için yaptığı değişik bir çalışma.
  • bir deli bir kuyuya taş atmış...
  • gerçekten çok utanç verici....
  • lnyx jet isimli deodorantın böle videosu vardı yurtdışında kesin tr de de çıkıcak işte onun tanıtımı hemen atlamayın ya. bişi olduğu yok yeni havayolları fln yok. sakin..
  • bence bunların yaptıkları mülakat falan değil,durum farklı burda,yıllardır hosteslik yapıyorum,bir çok iş değiştirdim,hiç bir mülakat bu kadar utanç verici ve rezillik içinde geçmedi.bu hosteslere acıdım vallaaaa.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • arkadaşlar..aslında toplumun biz hosteslere bakış açısı belli.aramızda maalesef her meslekte olduğu gibi FELAKETler de var. Bu olay bütün bunların üstüne sadece tüy dikmiştir.Gerçekler acıdır.Bizler bir araya gelemediğimiz sürece; daha çok hakaretlere maruz kalacağımız kesin. herşeyden evvel önce kendimiz sonra beraber çalıştığımız İNSANlar bizim işimize saygı duyacak ki; TOPLUM da saygı duysun. ÖZETLE : GEÇMİŞLER OLSUN..
  • GÖRÜNTÜLER SAAT 10 DA YAYINLANMIŞ NEREDESİNİZ BU SİZE YAPILAN HAKARET
  • ne terbiyesizsiniz be ayıp be ayıp rezıl otesı bişey bu hangı havayolu bole memur alımı yapar..siz biliyo musunuz o kabın memurları kac bın feett te calısıyorlar ne zorluk ne sartlar altında tum k-m zaan altında bırakılmış şiddetle kınıyorum sizi bi kabın memuru olarak AYRICA BIYIKLI GOBEKLI DEMIS BI VATANDASIMIZ ONUN KARDESI KARISI AKRABASIDA HOSTES OLABILIRDI HİÇ HOS DEIL MULKATA GELEN ..... LERIN GECMIŞİNE BAKIN UTANDIM!!
  • yalan mı yani,baslıklı yazını içeriği yayınlanmamış ama tahmin edebiliyorum.ve eminim ki ya hosteslerden kuyruk acısı olan bir kadın,yada teşebbüs edip hep red yanıtı alan erkeklerden biridir.böyle terbiyesizlik,ahlaksızlık olamaz.bu insanlar cahil ötesi yurdum insanıdır.bizim insanımız cinsel açlık çektiği için değil hostesleri havada gördüğü dişi sineği bile potansiyel olarak görüyor.bu saçma video da o tip insanlar tarafından hazırlnamıştır.diliyorum ki böyle zihniyetteki insanlar gün olur uçakda,bir şekilde kabin memurlarına hayatlarını kurtarmaları için muhtaç olurlar;belki bir acil iniş,belki kalp krizi,belki nefes borusuna takılan bir yiyecek,yada uçak kaçırılması..

Airport TV’nin Türk Patent Enstitüsü’nden patentini aldığı ‘Türkiye Hostesini Arıyor’ adlı yarışma projesinin önümüzdeki dönemde yayına girmesi beklenirken, bugünlerde internet sitelerinde dolaşan bir yarışmanın tanıtımı, kabin memurlarını çıldırttı.

Uçuş Meleği Aranıyor adlı yarışmada son üçe kalan Audrey, Lauren ve Katy adlı hostes adayları tanıtım filminde adeta seks objesi gibi gösteriliyor.

Mini etekli hostes adaylarını mülakata alan jüri üyelerinin hosteslerle ilgili yaptıkları çirkin yorumlar ise oldukça dikkat çekici.

Seçilen üç hostesin Jet Havayolları’nda uçuş meleği amiri olacağının belirtildiği yarışmada, hostes adaylarına yolcu rolündeki cansız mankenlere suni teneffüs, masaj ve rahatlatma hareketleri yaptırılıyor, dans etmeleri isteniyor.

Mülakatlar, bir hostes seçiminden çok, manken ya da fotomodel seçimini andırıyor.

Hostes adayları gösterilerini tamamladıktan sonra jüri üyeleri, ‘ Peçete falan yok mu? Ohh, ter bastı ter. 69 ile uçanları falan filan geç bu kızlarla çatır çatır geleceğiz’ gibi çirkin yorumlar yapıyor.

Bu arada hosteslere Jet Havayolları’nda baş uçuş meleği olarak uçma şansı verileceği vaad edilirken Jet Havayolları Türkiye temsilcisi ise kendilerinin bu yarışmadan haberdar olmadığını açıkladı.
 
Türkiye Havayolları Kabin Memurları Derneği’nin ise hostesleri seks objesi gibi gösteren yarışmanın tanıtım filmine sert tepki gösterdi.

TASSA’dan bir yetkili, “Böyle çirkin görüntüler bütün hostesleri zan altında bırakıyor. Hostes seçimlerinde ne bu tür kıyafetler giyiliyor, ne de hostes adayından dans etmesi isteniyor. Bütün kabin memurlarının onurunu kıran bu yarışmayla ilgili gerekli bütün yasal haklarımızı kullanacağız” dedi.

 

 







©AirportHaber ÖZEL

 

TÜRK HOSTESLERİ AYAĞA KALDIRAN GÖRÜNTÜLER!

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Misafir ~ 14 yıl önce
Elbette haklı tepkiler olmuş kabin memurlarından ama haberin içeriği sanırım yanlış yönlendirdi herkesi... Bu web sayfası Unilever'e ait ve Rexona deodorant'ın yeni bir ürün lansmanı için yaptığı değişik bir çalışma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir deli bir kuyuya taş atmış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gerçekten çok utanç verici....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
lnyx jet isimli deodorantın böle videosu vardı yurtdışında kesin tr de de çıkıcak işte onun tanıtımı hemen atlamayın ya. bişi olduğu yok yeni havayolları fln yok. sakin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bence bunların yaptıkları mülakat falan değil,durum farklı burda,yıllardır hosteslik yapıyorum,bir çok iş değiştirdim,hiç bir mülakat bu kadar utanç verici ve rezillik içinde geçmedi.bu hosteslere acıdım vallaaaa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar..aslında toplumun biz hosteslere bakış açısı belli.aramızda maalesef her meslekte olduğu gibi FELAKETler de var. Bu olay bütün bunların üstüne sadece tüy dikmiştir.Gerçekler acıdır.Bizler bir araya gelemediğimiz sürece; daha çok hakaretlere maruz kalacağımız kesin. herşeyden evvel önce kendimiz sonra beraber çalıştığımız İNSANlar bizim işimize saygı duyacak ki; TOPLUM da saygı duysun. ÖZETLE : GEÇMİŞLER OLSUN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
GÖRÜNTÜLER SAAT 10 DA YAYINLANMIŞ NEREDESİNİZ BU SİZE YAPILAN HAKARET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne terbiyesizsiniz be ayıp be ayıp rezıl otesı bişey bu hangı havayolu bole memur alımı yapar..siz biliyo musunuz o kabın memurları kac bın feett te calısıyorlar ne zorluk ne sartlar altında tum k-m zaan altında bırakılmış şiddetle kınıyorum sizi bi kabın memuru olarak AYRICA BIYIKLI GOBEKLI DEMIS BI VATANDASIMIZ ONUN KARDESI KARISI AKRABASIDA HOSTES OLABILIRDI HİÇ HOS DEIL MULKATA GELEN ..... LERIN GECMIŞİNE BAKIN UTANDIM!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yalan mı yani,baslıklı yazını içeriği yayınlanmamış ama tahmin edebiliyorum.ve eminim ki ya hosteslerden kuyruk acısı olan bir kadın,yada teşebbüs edip hep red yanıtı alan erkeklerden biridir.böyle terbiyesizlik,ahlaksızlık olamaz.bu insanlar cahil ötesi yurdum insanıdır.bizim insanımız cinsel açlık çektiği için değil hostesleri havada gördüğü dişi sineği bile potansiyel olarak görüyor.bu saçma video da o tip insanlar tarafından hazırlnamıştır.diliyorum ki böyle zihniyetteki insanlar gün olur uçakda,bir şekilde kabin memurlarına hayatlarını kurtarmaları için muhtaç olurlar;belki bir acil iniş,belki kalp krizi,belki nefes borusuna takılan bir yiyecek,yada uçak kaçırılması..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000