14 Temmuz 2018, Cumartesi 14:40:46

Türk Hava Yolları'nı karıştıran iddia

Türk Hava Yolları'nda Kabin Hizmetleri Başkanlığı'na bağlı İdari Müdür olarak görev yapan Tansel Kaptan'ın dövüldüğü iddiaları şirketi karıştırdı. İşte ayrıntılar...
  • Buradaki yazanların çoğu trol, biz Tansel Beyi severiz kabin ekipleri olarak saygı duyduğumuz bir insandır kendisi, sürekli ortalığı karıştırmak isteyenler utansın
  • Buradan da anlasiliyor ki kabin memuru maaslari max 2999 tl’ye cekilmelidir.
  • Yine kabincilerin ortaya attigi bir dedikodu. 10000 km arasinda hizla yayiliyor
  • Garip yakistirmalardan,kabin memurlarini olmadiklari biri gibi gostermekten, yönetim ile kmlarini karsi karsiya getirme çabalarından , soylemedikleri dusunmedikleri seyleri sanki onlar soyluyormuscasina onlara iftira atarak kafalarindan gecirdikleri dusunceleri kabin memurlarinin bedenlerinde hayata gecirerek hayalperest dusuncelerini onlar soyluyormuscasina ustlerine atarak kendilerine ekmek cikarmaya calisan insanlardan bikmamak yorulmamak mumkun degil. Buradan ekmek cikmaz fesat insanlara. Kabin memurlar inin çoğu isine şükreden yöneticilerine karsi gayet saygili insanlardır öncelikle biz bu zincirin halkalariyiz bu basarilarin hepsinde bu halkalarin emeği var .Allah sirketimize zeval vermesin onu daima hep yükseklere tasisin .
  • Arkadaş ağzı olan konuşuyor.... ne dedikoducu bir toplumuz bu Kadar mi boş zamanınız var gidin eşinizle çocuğunuzla ilgilenin... boş insan sürüsü yemin ederim suriyeliler sizden daha iyi!
  • Kabin olarak tansel kaptanın arkasındayız kendisi profosyenel ve sağduyulu bir isim kimse çarpıtmasın sektörden olmayanlarda yorum yapmasın ne çok meraklı kesim var kutuplaşmayı seven avcunuzu yalarsınız THY büyük bir aile eleştiriye açık ama yeri geldiği zaman kuruma zarar verildiğinde kenetlenmesini bilir yani kol kırılır yen içinde kalır zamanınızı başka yararlı işlere ayırın haset eden haset bulur
  • rezillik!
  • BELKİ DE GERCEKTIR KIM BILIR... GORMEDEN SAHDINDAN DUYMADAN BU TARZ LAFLARA GEREK YOK... GELDIGI ZAMAN SORULUR , ÇOK BASİT... BUGÜN NANKÖRLÜK YAPAN , ALDIĞI PARAYI AZ GÖRÜP, DÜN 1000 LIRA KIRADAYKEN BUGUN 2500 LIRA KIRAYA GECEN, ALTINA SOB MODEL ARABALAR ALIP SONRA PARAM YOK DIYE GEZINEN BU TARZ KABIN PERSONELLERININ , ŞU YORUMLARI VE DENZISLIKLERI SIZCE DE NORMAL DEGIL MI ?
  • Abi ben böyle dedikoducu iftiracı birbirini çekemeyen bir meslek grubu görmedim. uçağa bir kaç defa bindim pilotlara baktım hosteslere baktım ne güzel bir kariyerleri var dedim. Şu yazılanlara bakıyorum bu beğendiğim keşke bende bunlar gibi olsaydım dediğim insanlar mı yazıyor bunları yoksa hiç meslekle alakası olmayanlar mı yazıyor. İnşallah alakası olmayanlar yazıyordur. Meslek teki arkadaşlar yazmıyor diye umuyorum. Kim ne kadar maaş almayı hak ediyor sa hakkını alıyordur. Allah emeklerinizi boşa düşürmesin iniş takımlarıniza zeval vermesin hepinizi ailenize kavuştursun. Bu kariyerli mesleği ayaklar altına almayın lütfen.
  • Bize de temmuzda izin lutfen:((ekimde degil..

Türk Hava Yolları'nda Kabin Hizmetleri Başkanlığı'na bağlı İdari Müdür olarak görev yapan Tansel Kaptan'ın dövüldüğü iddiaları şirketi karıştırdı. İşte ayrıntılar...

Türk Hava Yolları'nda İdari Müdür (kabin) olarak görev yapan Tansel Kaptan'ın dövüldüğü ve bu nedenle işe gelmediği iddaları şirket içerisinde dilden dile dolaşıyor. Bir dönem Emine Kahraman'ın görevden alınmasıyla Kabin Hizmetleri Başkanlığı'na vekalet eden Kaptan hakkında ortaya atılan dedikodular üzerine AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; söz konusu iddianın gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre; Tansel Kaptan'ın 1 haftalığına izne çıktığı ve işe gelmemesinin böyle bir duruma yorulduğu öğrendildi. İddiayı ortaya kişi ya da kişilerin neyi amaçladığı ve neden böyle bir yola başvurduğu ise henüz bilinmiyor.

©AirportHaber.com

Türk Hava Yolları'nı karıştıran iddia

Yorumlar Tüm Yorumlar (78)

Qsteward ~ 6 yıl önce
Buradaki yazanların çoğu trol, biz Tansel Beyi severiz kabin ekipleri olarak saygı duyduğumuz bir insandır kendisi, sürekli ortalığı karıştırmak isteyenler utansın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahahah ~ 6 yıl önce
Tansel trolu seni kabin ekipleri cok sever mi he mi? Yav he he
Ya he he ~ 6 yıl önce
Hade ordan tırrek
Yok ya ~ 6 yıl önce
Kes lan fetö
ŞAKA ~ 6 yıl önce
Tansel bey İFTİRAYA uğramış ? tansel beyi disiplin kuruluna çıkarın
Senden baska ~ 6 yıl önce
Yoktur heralde.seveni
Alp ~ 6 yıl önce
Buradan da anlasiliyor ki kabin memuru maaslari max 2999 tl’ye cekilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Puhahaha ~ 6 yıl önce
Gene konuşan bir agiz
Yine ~ 6 yıl önce
Yine kabincilerin ortaya attigi bir dedikodu. 10000 km arasinda hizla yayiliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biz bir aileyiz ~ 6 yıl önce
Garip yakistirmalardan,kabin memurlarini olmadiklari biri gibi gostermekten, yönetim ile kmlarini karsi karsiya getirme çabalarından , soylemedikleri dusunmedikleri seyleri sanki onlar soyluyormuscasina onlara iftira atarak kafalarindan gecirdikleri dusunceleri kabin memurlarinin bedenlerinde hayata gecirerek hayalperest dusuncelerini onlar soyluyormuscasina ustlerine atarak kendilerine ekmek cikarmaya calisan insanlardan bikmamak yorulmamak mumkun degil. Buradan ekmek cikmaz fesat insanlara. Kabin memurlar inin çoğu isine şükreden yöneticilerine karsi gayet saygili insanlardır öncelikle biz bu zincirin halkalariyiz bu basarilarin hepsinde bu halkalarin emeği var .Allah sirketimize zeval vermesin onu daima hep yükseklere tasisin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Agiz ~ 6 yıl önce
Arkadaş ağzı olan konuşuyor.... ne dedikoducu bir toplumuz bu Kadar mi boş zamanınız var gidin eşinizle çocuğunuzla ilgilenin... boş insan sürüsü yemin ederim suriyeliler sizden daha iyi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM ~ 6 yıl önce
Kabin olarak tansel kaptanın arkasındayız kendisi profosyenel ve sağduyulu bir isim kimse çarpıtmasın sektörden olmayanlarda yorum yapmasın ne çok meraklı kesim var kutuplaşmayı seven avcunuzu yalarsınız THY büyük bir aile eleştiriye açık ama yeri geldiği zaman kuruma zarar verildiğinde kenetlenmesini bilir yani kol kırılır yen içinde kalır zamanınızı başka yararlı işlere ayırın haset eden haset bulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sicil ~ 6 yıl önce
Sicilini de yaz yoruma, yarın gel KHB'da başla
Keko ~ 6 yıl önce
Ne hayrını gördün de yok seviyorz yok arkasındayız. Bi falsonu görsün o zaman anlarsın kim kimin arkasında;)
:) ~ 6 yıl önce
rezillik!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 6 yıl önce
BELKİ DE GERCEKTIR KIM BILIR... GORMEDEN SAHDINDAN DUYMADAN BU TARZ LAFLARA GEREK YOK... GELDIGI ZAMAN SORULUR , ÇOK BASİT... BUGÜN NANKÖRLÜK YAPAN , ALDIĞI PARAYI AZ GÖRÜP, DÜN 1000 LIRA KIRADAYKEN BUGUN 2500 LIRA KIRAYA GECEN, ALTINA SOB MODEL ARABALAR ALIP SONRA PARAM YOK DIYE GEZINEN BU TARZ KABIN PERSONELLERININ , ŞU YORUMLARI VE DENZISLIKLERI SIZCE DE NORMAL DEGIL MI ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mu ha ha ~ 6 yıl önce
Eski bir çin atasözü vardır. Kedi-ciğer Hadi by
saygisizlik ~ 6 yıl önce
insanlarin yaptigi isi kucuk gorme , aldigi maasi surekli gundeme getiriyorsun. Sen ne is yapiyorsun, ne kadar maas aliyorsun.? kuculme, ahlakli davran isminide yaz, bakalim kimsin.?
Abaow ~ 6 yıl önce
Yaw ağlama bilader. Yaz hesap numaranı bu ayki sadakamızı gönderelim. Derdin para da para
Ben böyle görmedim (tır şoförü) ~ 6 yıl önce
Abi ben böyle dedikoducu iftiracı birbirini çekemeyen bir meslek grubu görmedim. uçağa bir kaç defa bindim pilotlara baktım hosteslere baktım ne güzel bir kariyerleri var dedim. Şu yazılanlara bakıyorum bu beğendiğim keşke bende bunlar gibi olsaydım dediğim insanlar mı yazıyor bunları yoksa hiç meslekle alakası olmayanlar mı yazıyor. İnşallah alakası olmayanlar yazıyordur. Meslek teki arkadaşlar yazmıyor diye umuyorum. Kim ne kadar maaş almayı hak ediyor sa hakkını alıyordur. Allah emeklerinizi boşa düşürmesin iniş takımlarıniza zeval vermesin hepinizi ailenize kavuştursun. Bu kariyerli mesleği ayaklar altına almayın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen yalancııı!!! ~ 6 yıl önce
Ya bir git ilkmiş tırcıymış oymuş buymuş şuymuş o olmuş bu olmuş böyle olmuş olmuş görmüş geçmiş gitmiş gidermiş “ TIRCIııı adammmn ol
KABIN ~ 6 yıl önce
Arkadasim ucus ekiplerini kimse cekemiyor aldigi maaslari ve buyuk iftira atiliyor uzerimize bizim alakasi olmayan insanlar heryerde Fitneci durumunda.
Kabin ~ 6 yıl önce
Kabinciler o maasi haketmiyor. Pilotlara her kurus helali haktir.
PROVOKE ~ 6 yıl önce
Yazılanların yüzde sekseni para için işlere çomak sokup insanları birbirine düşürmek için uydurma üretimdir.Havacılık yarını belli olmayan meslektir.Bu meslekte olanlar bu kadar seviyesiz olamazlar.Bu görünmeden yazanlar var.Yiğit kişi adını yazar.Adı soyadı yazılmayan hiçbirşeyide dikkate almaya gerek yok.
seren ~ 6 yıl önce
Bize de temmuzda izin lutfen:((ekimde degil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne güzel didin ~ 6 yıl önce
Biz de temmuzda izin istiyoruz
Heeeer ~ 6 yıl önce
Bi de temmuzda izin.istiyoruz ozelligi ne , bisekilde.yolunu.bulmadan once ucan bir stweard

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000