20 Ocak 2018, Cumartesi 10:30:33

Türk Hava Yolları'ndan flaş hamle

Geçtiğimiz yılın son günlerinde Turkish Cargo filosuna ilk Boeing B777 Freighter tipi uçakları katarak büyük bir sükse yapan Türk Hava Yolları'nın kargo uçak filosunu büyütmek için yeni girişimlerde bulunduğu iddia edildi.
  • Arapların ikinci el 330 v.s uçakları yerine kapasitesi yüksek 747-800 neden neden almaz anlamak mümkün değil!! En güvenilir, non stop istediğin route ' a rahat lıkla taşıma yapabilen bir uçak kullanımı, yüklemesi rahat bir uçak .kimlerin menfaati var bilinmez??
  • Keske bu haber bu kakar erken yayinlanmasa idi, THY nin iyi bir deal yapmasini engelleyebilir
  • Yeni uçak herzaman iyidir arabın kullandığını biz ne yapalım 5 tane 2.el alacağına 3 tane sıfır al thy
  • Tgd de calişan bütün emekçi arkadaşlarım e devletten havaiş sendikasına üye olun başka çaramiz yokkkkkk
  • Para ve çıkar için ecdadımıza hırsız diyene de vatandaşımızı öldürene de hainleri koruyanlara da eyvallah der,ticaret,iş yaparız bundan da ne utanırız ne arlanırız !
  • Yahu bu adamlar bize hırsız demedi mi ? Biz bunlarla ve İsrail ile niye hala iş yapıyoruz,oralara niye uçuyoruz anlayamıyorum. Hayatta paradan daha önemli şeyler de var bizi yöneten sözde bir lokma bir hırkacılar bunu ne zaman öğrenecekler acaba ?
  • Kargo uçağı uçurmak yolcu uçağına göre çok tehlikeli (Bakınız Afganistan Bagram kazası). Kargo uçuşlarında bununla ilgili kargo uçuş tazminatı istiyoruz.
  • Mantıksız düşünmek ne kadar zararlıdır bilir misiniz ? Mantıklı yorum yapın. Nerde operasyonel bir uçak varsa ona bakılır. Boş yorum boşa nefestir.
  • Birleşik Arap emirlikleri bu işten yarar görecekse almak bizim kârımıza bile olsa almamamiz gerekir adamlar her köşe başında Türkiye'nin kuyusunu kazıyor.
  • Bu Birleşik Arap Emirlikleri kısa bir süre önce ülkemize Peygamber Efendimizin emanetleri yüzünden hakaret eden ülke değil mi?Bazıları ticaret bu diyecekler,ticaretiniz batsın sizin....

Geçtiğimiz yılın son günlerinde Turkish Cargo filosuna ilk Boeing B777 Freighter tipi uçakları katarak büyük bir sükse yapan Türk Hava Yolları'nın kargo uçak filosunu büyütmek için yeni girişimlerde bulunduğu iddia edildi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın geçtiğimiz hafta içerisinde Turkish Cargo ziyaretinde, "Kargo taşımacılığında hedefimiz dünyanın en iyi beş hava kargo şirketinden biri olmak, yeni havalimanımıza iki milyon tonluk bir yatırım yapıyoruz. O iki milyon tonluk kapasiteyi doldurma hedefindeyiz. Doldurduğumuz zaman ne olacak? İlk 5’e gelmiş olacağız ve dünyadaki 5 büyük hava kargodan birisi Türkiye’nin  Turkish Cargo’su olacak" ifadelerini kullanmıştı. Aycı'nın kargodaki büyüme hedeflerini açıklamasının ardından yeni bir gelişme yaşandı.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dhabi merkezli havayolu şirketi Etihad Airways'in filosunda bulunan 5 adet B777-200 LR ile alt markası olan Etihad Cargo adına uçan 5 adet A330-200F tipi uçaklarını yeniden yapılanma programının bir parçası olarak elden çıkarma kararı aldığı öğrenildi.

Etihad'ın bu adımından sonra uluslararası havacılık kulislerinde A330-200F tipi uçaklara Türk Hava Yolları'nın talip olduğu ve kargo filosunu büyütme çalışmaları kapsamında Turkish Cargo filosuna dahil edileceği iddiaları dolaşmaya başladı.

Bilindiği gibi Turkish Cargo filosunda hali hazırda 9 adet A330-200F tipi kargo uçağı bulunuyor. Kargo filosunda ise toplam 16 uçak bulunuyor.

Öte yandan Etihad'ın yeniden yapılanma programı çerçevesinde A330-200F tipi uçakların bu ay itibariyle uçuşlardan çekileceği, B777-200 LR tipi uçaklarında Mart ayından itibaren uçurulmayacağı belirtildi.

©AirportHaber.com ÖZEL

Türk Hava Yolları'ndan flaş hamle

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Oscar ~ 6 yıl önce
Arapların ikinci el 330 v.s uçakları yerine kapasitesi yüksek 747-800 neden neden almaz anlamak mümkün değil!! En güvenilir, non stop istediğin route ' a rahat lıkla taşıma yapabilen bir uçak kullanımı, yüklemesi rahat bir uçak .kimlerin menfaati var bilinmez??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haber ~ 6 yıl önce
Keske bu haber bu kakar erken yayinlanmasa idi, THY nin iyi bir deal yapmasini engelleyebilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
0 km ~ 6 yıl önce
Yeni uçak herzaman iyidir arabın kullandığını biz ne yapalım 5 tane 2.el alacağına 3 tane sıfır al thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs taşören ~ 6 yıl önce
Tgd de calişan bütün emekçi arkadaşlarım e devletten havaiş sendikasına üye olun başka çaramiz yokkkkkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazıklar olsun ~ 6 yıl önce
Para ve çıkar için ecdadımıza hırsız diyene de vatandaşımızı öldürene de hainleri koruyanlara da eyvallah der,ticaret,iş yaparız bundan da ne utanırız ne arlanırız !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuh bee ~ 6 yıl önce
Yahu bu adamlar bize hırsız demedi mi ? Biz bunlarla ve İsrail ile niye hala iş yapıyoruz,oralara niye uçuyoruz anlayamıyorum. Hayatta paradan daha önemli şeyler de var bizi yöneten sözde bir lokma bir hırkacılar bunu ne zaman öğrenecekler acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEHLİKELİ ~ 6 yıl önce
Kargo uçağı uçurmak yolcu uçağına göre çok tehlikeli (Bakınız Afganistan Bagram kazası). Kargo uçuşlarında bununla ilgili kargo uçuş tazminatı istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aferin ~ 6 yıl önce
Bunu rastgele bir internet sitesindeki rastgele bir haberin altına isimsiz yorum olarak yazmanız bizi harekete geçirdi. Derhal gerekli iyileştirmeler yapılacaktır. THY YÖNETİMİ
Isparta Cargo ~ 6 yıl önce
Mantıksız düşünmek ne kadar zararlıdır bilir misiniz ? Mantıklı yorum yapın. Nerde operasyonel bir uçak varsa ona bakılır. Boş yorum boşa nefestir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kar zarar ~ 6 yıl önce
Birleşik Arap emirlikleri bu işten yarar görecekse almak bizim kârımıza bile olsa almamamiz gerekir adamlar her köşe başında Türkiye'nin kuyusunu kazıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fkurt ~ 6 yıl önce
Bu Birleşik Arap Emirlikleri kısa bir süre önce ülkemize Peygamber Efendimizin emanetleri yüzünden hakaret eden ülke değil mi?Bazıları ticaret bu diyecekler,ticaretiniz batsın sizin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Din iman şeref =para ~ 6 yıl önce
Bunlar kendi insanımızı ve filistinlileri katleden israil'e de önce katil vs derler sonra para için davayı da geri çekerler, kipalıları saray'da da ağırlarlar onlardan tohum, iha vs de alırlar. Tıpkı aleyhimize ne varsa yapan, koruyan, besleyen almanya ve abd'ye ihale, iş saçıp arabalarına binmeleri gibi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000