16 Mart 2018, Cuma 10:10:43

Türk Hava Yolları nabız yokluyor

Türk Hava Yolları, yeni havalimanına yakın bölgede konut talebi hakkında çalışanların nabzını yokladı. Anket düzenleyen THY, çalışanlara ‘Konut projesi ister misiniz?’ diye sordu. Projeye ait daire tipleri ve fiyat bilgileri de verildi.
  • Havak sen bu rakamlari nerden aliyorsun yada kimi kandiriyorsun.2+1 daire 698.000 TL o da minimum mus.3+1 770.000 TL.digerlerini yazmaya bile gerek yok.100 metrekare eve omrumu baglayacak halim yok.O paralara daha guzel seyler yaparim ben.
  • Bu fiyatlar normal piyasa fiyatının bile üstünde.. halbu ki daha ucuz olmalıydı...
  • Hemen alalım hemen üç beş tane nereye doğru d......ruz şakamısınız işçi memur nasıl alsın 400 binlik evi ev alınöası saçma bencede 80 metrekareye 10 yıl bağlı kalıyorsun saçma aşırı saçma hemde bu devşrde ev almak
  • Umariz bu proje gercek olur.
  • İki çocuğum var para biriktiremiyorum, evim yok arabam yok ama yinede 75 bin peşinat biriktiremiyorum, bu fiyatlara anca kaptanlar müdürler başkanlar alır bizde memurlar olarak uzaktan izleriz
  • THY personelini düşünerek bir anket yapmış bazıları hasetinden bazıları kıskançlığından bazıları da art niyetinden yorum yapıyorlar biraz vicdanlı olun el insaf havalimanı mevcut personel ikametgahları göz önüne alındığında uzak kalabiliyor bu hem çalışan için kolaylık hem Thy için personeli daha rahat koşulda görev yapabilmesi için Havacılıktan bahsediyoruz Kaptanın,kabinin, kulenin teknik in ve diyerlerinin görevlerinin hassas olduğunun siz farkında olamayabilirsiniz ama bunun farkında olupta çalışma yapanları alkışlamasanızda tukaka etmeyin kendinizle barışık olun haset insanı yer bitirir halis olun
  • Otu boku degistirdiklerinde yada aylık çıkardıkları gereksiz dergilerinden veya en salak saçma herseylerinden mail yolu ile bizlere ulaşıp haber eden thy bu proje veya anketten bize bahsetmiyor.FC ve FSC arkadaşlar iş bitmiştir bizlere zam yapmamak için gözümüzü bazı tatlı hayallerle boyuyorlar haberiniz olsun bizide en yakın zamanda silip atacaklar buralara gelmelerine sebep olan doco ve biz şefleri.Bu sebepten ötürü artık kimse daha fazla özveride bulunmasın ve hatta en yakın zamanda ucuşlarımıza gitmeyi keselim hep birlikte birlik olalım yoksa bizleri tuzağa düşürecekler bilginiz olsun.Bunların en iyi yaptığı şey insan ve değer kullanıp sonra bir hiç miş gibi sokağa çöpe atmak.Ve allahtan dilerim ki en yakın zamanda uçuracak yolcu bulamasınlarda bizlere çok ve reva gördükleri o pass biletleri yolculara sırf koltuk doldurmak icin bedava versinler.
  • 480 bin tl aylık 1000 tl kira ödeyerek 40 sene yapar. şimdi 100 m2 için 40 senelik kirayı neden peşin ödeyelim. ben ev alanları anlamıyorum. yatırımmış bilmem neymiş arkadaşım 100m2 için değer mi bu kadar para pulla uğraşmaya hayat dediğin 3 gün boşver ya ye iç dünyayı gez 100m2ye gömme parayı prim yapsa artsa nolcak ? böyle diye diye arttırdılar fiyatları. şaka gibi 400bine ev alıp kaça kiralamayı düşünüyorsun. herkes 30bin tl maaş alıyor sanki.
  • Cok yerinde bir karar bu meslege gonul verenler icin degerlendirmekde fayda var keske dememek icin.
  • Konuyu nasıl çalışanların maaşına getiriyorsunuz anlam veremiyorum.

Türk Hava Yolları, yeni havalimanına yakın bölgede konut talebi hakkında çalışanların nabzını yokladı.  Anket düzenleyen THY,  çalışanlara ‘Konut projesi ister misiniz?’ diye sordu. Projeye ait daire tipleri ve fiyat bilgileri de verildi.

Türk Hava Yolları, 29 Ekim’de açılacak yeni havalimanı için hazırlıklarını sürdürürken bir taraftan da o bölgede ortaya çıkacak konut sorunu için arayışa girdi. THY Personel Yönetim Başkanlığı, yeni havalimanına yakın bir bölgede sadece THY çalışanlarına özel konut projesine talep olup olmadığını anketle çalışanlara sordu.
Bugün sona erecek anket sonucuna göre, yeni havalimanı bölgesinde konut projesi için harekete geçilecek. THY’nin çalışanlara gönderdiği bilgilendirme ilanında, yeni havalimanı bölgesinde düşünülen projenin fiyat bilgisi de yer aldı.

2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle tanıtılan projenin görsellerinin de yer aldığı tanıtım broşüründe fiyatlar 289 bin TL ile 466 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.
Yüzde 25’i peşin olarak satın alınacak daireler için peşinat miktarları ise 74 bin TL ile 116 bin TL arasında değişiyor.

©AirportHaber.com














Türk Hava Yolları nabız yokluyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (61)

Eve firmadan gelen son fiyatlari paylasiyorum ~ 6 yıl önce
Havak sen bu rakamlari nerden aliyorsun yada kimi kandiriyorsun.2+1 daire 698.000 TL o da minimum mus.3+1 770.000 TL.digerlerini yazmaya bile gerek yok.100 metrekare eve omrumu baglayacak halim yok.O paralara daha guzel seyler yaparim ben.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok pahalı ~ 6 yıl önce
Bu fiyatlar normal piyasa fiyatının bile üstünde.. halbu ki daha ucuz olmalıydı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaçmaz bu fırsat !!! ~ 6 yıl önce
Hemen alalım hemen üç beş tane nereye doğru d......ruz şakamısınız işçi memur nasıl alsın 400 binlik evi ev alınöası saçma bencede 80 metrekareye 10 yıl bağlı kalıyorsun saçma aşırı saçma hemde bu devşrde ev almak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 6 yıl önce
Umariz bu proje gercek olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fakir ~ 6 yıl önce
İki çocuğum var para biriktiremiyorum, evim yok arabam yok ama yinede 75 bin peşinat biriktiremiyorum, bu fiyatlara anca kaptanlar müdürler başkanlar alır bizde memurlar olarak uzaktan izleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo emt ~ 6 yıl önce
THY personelini düşünerek bir anket yapmış bazıları hasetinden bazıları kıskançlığından bazıları da art niyetinden yorum yapıyorlar biraz vicdanlı olun el insaf havalimanı mevcut personel ikametgahları göz önüne alındığında uzak kalabiliyor bu hem çalışan için kolaylık hem Thy için personeli daha rahat koşulda görev yapabilmesi için Havacılıktan bahsediyoruz Kaptanın,kabinin, kulenin teknik in ve diyerlerinin görevlerinin hassas olduğunun siz farkında olamayabilirsiniz ama bunun farkında olupta çalışma yapanları alkışlamasanızda tukaka etmeyin kendinizle barışık olun haset insanı yer bitirir halis olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saf ~ 6 yıl önce
Neye yaricak 30 bin daire yapilmiyor oraya.ayrica fiyat 469 binden basliyor burdaki fiyatlar bile gercegi yansitmiyor
Fc ~ 6 yıl önce
Otu boku degistirdiklerinde yada aylık çıkardıkları gereksiz dergilerinden veya en salak saçma herseylerinden mail yolu ile bizlere ulaşıp haber eden thy bu proje veya anketten bize bahsetmiyor.FC ve FSC arkadaşlar iş bitmiştir bizlere zam yapmamak için gözümüzü bazı tatlı hayallerle boyuyorlar haberiniz olsun bizide en yakın zamanda silip atacaklar buralara gelmelerine sebep olan doco ve biz şefleri.Bu sebepten ötürü artık kimse daha fazla özveride bulunmasın ve hatta en yakın zamanda ucuşlarımıza gitmeyi keselim hep birlikte birlik olalım yoksa bizleri tuzağa düşürecekler bilginiz olsun.Bunların en iyi yaptığı şey insan ve değer kullanıp sonra bir hiç miş gibi sokağa çöpe atmak.Ve allahtan dilerim ki en yakın zamanda uçuracak yolcu bulamasınlarda bizlere çok ve reva gördükleri o pass biletleri yolculara sırf koltuk doldurmak icin bedava versinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ev almak mı? ~ 6 yıl önce
480 bin tl aylık 1000 tl kira ödeyerek 40 sene yapar. şimdi 100 m2 için 40 senelik kirayı neden peşin ödeyelim. ben ev alanları anlamıyorum. yatırımmış bilmem neymiş arkadaşım 100m2 için değer mi bu kadar para pulla uğraşmaya hayat dediğin 3 gün boşver ya ye iç dünyayı gez 100m2ye gömme parayı prim yapsa artsa nolcak ? böyle diye diye arttırdılar fiyatları. şaka gibi 400bine ev alıp kaça kiralamayı düşünüyorsun. herkes 30bin tl maaş alıyor sanki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fakir ~ 6 yıl önce
Aslansin
Mustafa ~ 6 yıl önce
Cok yerinde bir karar bu meslege gonul verenler icin degerlendirmekde fayda var keske dememek icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Steward ~ 6 yıl önce
Konuyu nasıl çalışanların maaşına getiriyorsunuz anlam veremiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000