27 Temmuz 2013, Cumartesi 17:07:44

TÜRK GENCİ MERKEL'İN UÇAĞINI MAHVETTİ!

Almanya’nın Köln/Bonn Havalimanı’nın askeri bölümünde park halinde bekleyen Başbakan Angela Merkel’in uçağını bir kişi iki saat boyunca işgal etti. Uçağı kullanılamaz hale getiren şahsın Volkan T. isimli Türk asıllı bir Alman vatandaşı olduğu ortaya çıktı.
  • vay be ne yiğitler var şu dünyada:)
  • merkel arada bir biniyormuş. neden merkel'in uçağı diye manşet atıyorsunuz ki çok saçma.
  • İşsizlik ve enflasyonun olmadığı almanya doğu almanya'ydı o da yıkılalı çok oldu hocam. Belki merkel doğu almanya tarafından geldiği için heralde öyle bi nostalji yaşadın:)almanya'da ki işsizlik ve enflasyon oranlarına bir bak istersen. Öyle "hiç yok" gibi değiller. hayır zaten bilgin yok belli birde kendi ülkene laf sokmak için bir çaban var yer arıyosun ilk bulduğun fırsatada atlayınca komik oluyor.
  • elne saglık
  • Pardon AMA 800 litreyi sallarken hic mantikli dusundunmu
  • Havaalanında düğün derken? Biz fotoğraf bile çekemiyoruz. Neyseki google maps var, arada havaalanını kuş bakışı seyrediyoruz.
  • Aslını araştırmak lazım. Türkleri karalamak Almanyada bir çeşit alışkanlık galiba.
  • tabii ki suc ile ovunulmez ama arkadas trabzonluymus ve cok iyi yapmis bizi batirmaya calisan almanlara
  • Her yerden çıkıyoruz be :)
  • O aslında öve öve bitirilemeyen ve gereğinden fazla abartılan alman sivil ve askeri havacılığın bir türk genci tarafından ne halde olduğunu gösterilmiştir. Bir THY'de pilot alımlarında Lufthansa'nın kullanmış olduğu DLR sınavının aslında ne tür bir artısı olduğu hala anlaşılmış değil.Alman olupta astronot olan kim var bilmiyorum ama alman hava kuvvetlerinin 1.nolu uçağına gir,eğlen , artık neler yaptığı bilinmez ama uçağı mundar ettiği kesin ve THY'nin özendiği alman havacılık kriterlerinin durumunu gösterir. Almanlar birayı çok sever ve kişi başına yıllık tüketim 800 litredir ve örnek almamız gerekir.Her neyse yazılacak çok şey var da okuyan az kişi var..

Bild Gazetesi’ne göre olay, perşembe akşamı saat 20.00 sularında yaşandı. A319CJ tipi Airbus uçağa saldırganın nasıl girdiği açıklık kazanmadı. Ancak havalimanında yapılan bir düğüne davetli olmadığı halde davetli gibi gelip uçağa ulaştığı sanılıyor.

Kokpite girip, şalter ve düğmelerle oynayan 24 yaşındaki Volkan T. elektrik sistemi kapalı olduğu için motorları çalıştıramadı. Ancak bu arada, uydu üzerinden uçağın nerede olduğuna dair kuleye sinyal yollayan “ELT” düğmesine bastı.

İç çamaşırına kadar soyunan, yangın söndürme köpüğünü etrafa sıkan gencin, uçağı haftalarca kullanılamayacak hale getirdiği söyleniyor.

Kölnischen Rundschau Gazetesi’ne göre, Volkan T., iki saat boyunca kendini uçağın kokpitine kapadı, kapıyı ancak federal polis açabildi.

Gözaltına alınan adamın hiçbir şey hatırlamadığını söylediği bildiriliyor. Savcılık, işgalciyi, hava taşımacılığına tehlikeli saldırı, devlet malına zarar ve huzuru bozmakla suçladı.  Alman Hava Kuvvetleri’nin envanterinde olan iki Airbus A319CP model uçak, siyasilerin orta menzilli uçuşlarında kullanılıyor. Zaman zaman Merkel de bu uçağa biniyor.

TÜRK GENCİ MERKEL'İN UÇAĞINI MAHVETTİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

gurur duydum ~ 11 yıl önce
vay be ne yiğitler var şu dünyada:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mantıklı insan ~ 11 yıl önce
merkel arada bir biniyormuş. neden merkel'in uçağı diye manşet atıyorsunuz ki çok saçma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VAY CANINA'ya ~ 11 yıl önce
İşsizlik ve enflasyonun olmadığı almanya doğu almanya'ydı o da yıkılalı çok oldu hocam. Belki merkel doğu almanya tarafından geldiği için heralde öyle bi nostalji yaşadın:)almanya'da ki işsizlik ve enflasyon oranlarına bir bak istersen. Öyle "hiç yok" gibi değiller. hayır zaten bilgin yok belli birde kendi ülkene laf sokmak için bir çaban var yer arıyosun ilk bulduğun fırsatada atlayınca komik oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sağol ~ 11 yıl önce
İmla hatalarını bir yana bırakırsak, Almanya'nın da en ileri sanayii ve ekonomi devi olduğunu ve bizden çok çok daha ileride olduğu gerçeğini de göz önüne katarsak; Almanların bile israf ekonomisinden kaçtığını vurgulamak için yazdığım yorumu, siz bana cevap ( ! ) yazarak beni güldürdüğünüz için teşekkür ederim. Arada sırada da olsa sizler tarafından yapılan mizah, kötü de olsa işe yarıyor.
Bilgisiziz biz ~ 11 yıl önce
Almanya'da issizlik %6,5 - 7 civari enflasyon da %1,5 civarindadir ki bu rakamlar dünyanin icinde bulundugu ekonomik konjonktürü düsündügünde müthis rakamlar. Inan en bilgisiz insanlar baskalarini bilgisizlikla suclayanlardir.
ottomanlı ~ 11 yıl önce
elne saglık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lufthansaya cevap ~ 11 yıl önce
Pardon AMA 800 litreyi sallarken hic mantikli dusundunmu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap'a cevap ~ 11 yıl önce
800 litre Bavyera bira şenliklerinde verilen rakamdır.Almanca biliyorsan araştırabilir doğruluğunu teyid edebilirsin.
yanıt ~ 11 yıl önce
almanyada kisi başı bira tüketimi 28 galondur. kaynak: npr.org soraya nelson february 2013
US galon mu ? ~ 11 yıl önce
28 galon US mi Imperial mi ? Her neyse bizden fazla tükettikleri kesin.Neden bu olumlu yanlarını da örnek almıyoruz ?Hem alman hem kabuklu !!
DÜĞÜN ~ 11 yıl önce
Havaalanında düğün derken? Biz fotoğraf bile çekemiyoruz. Neyseki google maps var, arada havaalanını kuş bakışı seyrediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sr ~ 11 yıl önce
Aslını araştırmak lazım. Türkleri karalamak Almanyada bir çeşit alışkanlık galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sadece Almanya'da? ~ 11 yıl önce
"Vay canına" başlıklı yoruma bakılırsa, sadece Almanya'da değil, içimizdeki İrlandalılar arasında da...
ezik ~ 11 yıl önce
Ezik misiniz birader siz? Yani bir Türkün ucagin kokpitine girip orayi mahvetmesini sirf Türkleri karalamak icin Almanlar mi organize etti?
kim ezik acaba? ~ 11 yıl önce
nazi örgütünün cinayetlerini dönerci cinayeti diye örtmeye çalışan, mahkemedede bin tane dalavere çeviren almanlardan her şey beklenir. Ama siz zaten baştan kendinizi almanlardan aşağı görmeye şartlandığınız için her habere inanmaya devam edin.
... ~ 11 yıl önce
tabii ki suc ile ovunulmez ama arkadas trabzonluymus ve cok iyi yapmis bizi batirmaya calisan almanlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk insanı ~ 11 yıl önce
Her yerden çıkıyoruz be :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lufthansa.. ~ 11 yıl önce
O aslında öve öve bitirilemeyen ve gereğinden fazla abartılan alman sivil ve askeri havacılığın bir türk genci tarafından ne halde olduğunu gösterilmiştir. Bir THY'de pilot alımlarında Lufthansa'nın kullanmış olduğu DLR sınavının aslında ne tür bir artısı olduğu hala anlaşılmış değil.Alman olupta astronot olan kim var bilmiyorum ama alman hava kuvvetlerinin 1.nolu uçağına gir,eğlen , artık neler yaptığı bilinmez ama uçağı mundar ettiği kesin ve THY'nin özendiği alman havacılık kriterlerinin durumunu gösterir. Almanlar birayı çok sever ve kişi başına yıllık tüketim 800 litredir ve örnek almamız gerekir.Her neyse yazılacak çok şey var da okuyan az kişi var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000