30 Mart 2022, Çarşamba 15:23:09

Tur operatörleri THY'den blok koltuk almaya başladı

Rusya'nın önde gelen tur operatörlerinin Türk Hava Yolları'ndan blok koltuk satın almaya başladığı bildirildi.
  • Yuzbinlerce olacakti belkide alayini almislardir..belki de ansizin
  • Alımları bekliyoruz
  • THY ve Pegasus için acayip bir fırsat çıktı. Onurair ve atlas batmasaydı şu durumda baya artıya geçerlerdi. Yazık oldu.

Rusya'nın önde gelen tur operatörlerinin Türk Hava Yolları'ndan blok koltuk almaya başladığı bildirildi.

Turizmgüncel'de yer alan habere göre; Rusya'nın Ukrayna'ya düzenlediği askeri operasyon nedeniyle AB ve ABD tarafından bu ülkeye getirilen yaptırımlar, sivil havacılık sektörünü, özellikle yurt dışı uçuşları anlamında, kıpırdayamaz hale getirdi. Tur operatörleri ise sıkışmışlıktan kurtulabilmek için önlerine çıkan her fırsatı değerlendirmeye çalışıyor.

Pegas 29 Nisan - 31 Ekim arasında uçacak

Gelen son bilgilere göre, Coral Travel ve Pegas Touristik Türk Hava Yollarından blok koltuk satın aldı. Pegas THY uçuşlu turları 23 Mart itibariyle acentelerin satışına açtı. Moskova/Vnukovo - Antalya turları 29 Nisan - 31 Ekim tarihlerini kapsıyor.

Coral Moskova - Antalya uçuşlarına 30 Nisan'da başlayacak

Benzer şekilde Coral da acentelere gönderdiği mesajda, misafirlerin 10-16 Nisan ve 2-9 Mayıs tarihleri arasında Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri Türk Hava Yolları ile St Petersburg'dan Antalya'ya uçabileceğini belirtti. Tur operatörü, THY'den aldığı blok koltuklarla 30 Nisan'dan itibaren operasyonlara başlayacak.

Tur şirketlerine 400'er bin koltuk

Yaptırımlar nedeniyle kendi uçaklarını uçuramaz hale gelen Rus tur operatörlerinin Türk Hava Yolları'ndan blok koltukları eşit olarak (400'er bin) paylaşmayı planladığını belirten Rus turizm haber portalı TourDom, ANEX Tour'un da THY ile görüşmelere devam ettiğini ve onun da yakında turları satışa açacağını ileri sürdü.

Fiyatlar yüksek

Ancak uçuş alternatifinin az olması, fiyatların tavan yapmasına neden olmuş durumda. Öyle ki, Mayıs bayramı için 2 kişi 3 yıldızlı otelde bir haftalık tatilin başlangıç fiyatı 125 bin rubleden (1368 dolar) başlıyor. 5 yıldızlı her şey dahil otel seçeneği 140 bin rubleden (1600 dolar) başlarken, Belek'teki lüks oteller söz konusu olduğunda fiyat 300 bin rubleye (3 bin 400 dolar) kadar çıkıyor.

Tur operatörleri THY'den blok koltuk almaya başladı

Yorumlar

Sanctions ~ 2 yıl önce
Yuzbinlerce olacakti belkide alayini almislardir..belki de ansizin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alımları ~ 2 yıl önce
Alımları bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi fırsat ~ 2 yıl önce
THY ve Pegasus için acayip bir fırsat çıktı. Onurair ve atlas batmasaydı şu durumda baya artıya geçerlerdi. Yazık oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000