28 Mart 2020, Cumartesi 15:18:17

Tüm uçuşlarda seyahat izin belgesi talep edilecek

Koronavirüs önlemleri kapsamında yurt dışı uçuşlarını durduran ve iç hatta 14 noktaya sefer yapacak olan Türk Hava Yolları (THY), bugün saat 17.00 itibariyle yolculardan seyahat izni belgesi talep edileceğini duyurdu.
  • TASARRUF ELÇİSİ YAZAN DEGERLI YORUMCUYA KATILIYORUM.GERCEK SORUN SÖYLEMİŞ AYNEN KATILIYORUM.BİRDE SEFLER HİÇ OPERASYONDA YOKLAR 08:00 17:00 CALISIYORLARDI BÖYLE İŞ OLURMU KARDESIM BU DURUM NEREYE KADAR KOVADA SU BİTTİ ARTIK BU BÖYLE OLMUYACAK INANIN HERSEY DEGISECEK GÖRECEKSINIZ.SATIS OFISLERINDE TASERON HIZMET ALINIYORDU TEMIZLIK İÇİN VE CAY YAPMALARI IÇİN ONLARA GEREK KALMADI ARTIK ÇUNKU UCAK YOK....HEM DEDIKO ARTIK OLMAZ...
  • Deniz bitti, sirkette ulkede ground oldu, yazik geldigimiz su hale, ahh tipitip anca karikatursun
  • Noterden 2 vesikalık onay belgeli,devlet hastanesinden uçabilir check up karaciğer ve akciğer karografşsş ,karakoldan temiz kagıdı istenecek
  • Neye göre kime göre? İç İşleri Bakanlığı genelgesinde sadece otobüs yolculuğundan bahsediyor. THY hem uçak içi HEPA filtre havalandırma reklamı yapıp hem de üstüne vazife olmayan bir tedbir uyduruyor.
  • Erzincana hala bilet satiliyor. Anlamadim. Madem iptal ediceksiniz neden yarina bilet satmaya devam ediyorsunuz?
  • KESİNTİ YAPILSA BİLE TK'DAKİ TÜM ŞEFLERİN MAAŞLARI BİR ÖNCEKİ ÜNVANLARINA ÇEVRİLMELİ, MÜDÜRLERİN MAAŞI ŞEF SEVİYESİNE İNDİRİLMELİ, DİL TAZMİNATLARI ASKIYA ALINMALI. YURT DIŞI PERSONEL YURT İÇİNE GÖRE MAAŞ ALMALI. BU GEMİ HEPİMİZİN. BU GÜNLERİ DE AŞACAĞIZ İNŞALLAH.
  • Çok geç...

Koronavirüs önlemleri kapsamında yurt dışı uçuşlarını durduran ve iç hatta 14 noktaya sefer yapacak olan Türk Hava Yolları (THY), bugün saat 17.00 itibariyle yolculardan seyahat izni belgesi talep edileceğini duyurdu. 

THY resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, "Yeni koronavirüs (COVID-19) küresel salgını sebebiyle uçuşlarımızda önemli düzenlemelere gidilmiştir. 27 Mart 2020 saat 23.59 (TSİ) itibarıyla tüm dış hat seferlerimiz 17 Nisan 2020 tarihine kadar durdurulmuştur. 29 Mart 2020 saat 00.01 (TSİ) itibarıyla iç hatlarda yalnızca Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Trabzon ve Van seferleri icra edilecek olup tüm diğer iç hat seferlerimiz 17 Nisan 2020 tarihine kadar durdurulmuştur" denildi.

Açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı:

"28 Mart 2020 saat 17:00 (TSİ) itibarıyla iç hat uçuşlarımızda tüm yolcularımızdan valiliklerden seyahat izni aldıklarına dair belge talep edilecek olup, gerekli izinlerin nasıl temin edileceği konusunda yönlendirmeler kısa sürede bilgilerinize sunulacaktır"

Tüm uçuşlarda seyahat izin belgesi talep edilecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

GEREKSIZ ~ 4 yıl önce
TASARRUF ELÇİSİ YAZAN DEGERLI YORUMCUYA KATILIYORUM.GERCEK SORUN SÖYLEMİŞ AYNEN KATILIYORUM.BİRDE SEFLER HİÇ OPERASYONDA YOKLAR 08:00 17:00 CALISIYORLARDI BÖYLE İŞ OLURMU KARDESIM BU DURUM NEREYE KADAR KOVADA SU BİTTİ ARTIK BU BÖYLE OLMUYACAK INANIN HERSEY DEGISECEK GÖRECEKSINIZ.SATIS OFISLERINDE TASERON HIZMET ALINIYORDU TEMIZLIK İÇİN VE CAY YAPMALARI IÇİN ONLARA GEREK KALMADI ARTIK ÇUNKU UCAK YOK....HEM DEDIKO ARTIK OLMAZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bitti ~ 4 yıl önce
Deniz bitti, sirkette ulkede ground oldu, yazik geldigimiz su hale, ahh tipitip anca karikatursun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belgeler ~ 4 yıl önce
Noterden 2 vesikalık onay belgeli,devlet hastanesinden uçabilir check up karaciğer ve akciğer karografşsş ,karakoldan temiz kagıdı istenecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 4 yıl önce
Muhtarlıktan ikametgah,sanayi bakanlığından ce belgesi,şöförler odasından psikoteknik kagıdı,patent dairesinden 1 fotokopi hepsi bu kadar
THY Yolcusu ~ 4 yıl önce
Neye göre kime göre? İç İşleri Bakanlığı genelgesinde sadece otobüs yolculuğundan bahsediyor. THY hem uçak içi HEPA filtre havalandırma reklamı yapıp hem de üstüne vazife olmayan bir tedbir uyduruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok doğru ~ 4 yıl önce
Bakanlığın bugün yayınladığı genelgenin adı bile sadece otobüs yolculuğuna yönelik: "Koronavirüs Tebdirleri Kapsamında Şehirlerarası Otobüs Yolcu Taşımacılığı İle İlgili Ek Genelge"
Erzincan ~ 4 yıl önce
Erzincana hala bilet satiliyor. Anlamadim. Madem iptal ediceksiniz neden yarina bilet satmaya devam ediyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TASARRUF ELÇİSİ ~ 4 yıl önce
KESİNTİ YAPILSA BİLE TK'DAKİ TÜM ŞEFLERİN MAAŞLARI BİR ÖNCEKİ ÜNVANLARINA ÇEVRİLMELİ, MÜDÜRLERİN MAAŞI ŞEF SEVİYESİNE İNDİRİLMELİ, DİL TAZMİNATLARI ASKIYA ALINMALI. YURT DIŞI PERSONEL YURT İÇİNE GÖRE MAAŞ ALMALI. BU GEMİ HEPİMİZİN. BU GÜNLERİ DE AŞACAĞIZ İNŞALLAH.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maalesef ~ 4 yıl önce
Çok geç...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000