15 Eylül 2020, Salı 16:35:51

Tüm havalimanı personeline PCR testi yapıldı

KKTC Sağlık Bakanlığı, T&T Ercan Havalimanı’nda çalışan personele koronavirüs salgınına karşı PCR testi yaptı.
  • Önce ercan havalimanı gelen giden yolculara hangi önlemleri aldığını açıklasın. Mevzuata genelgeye uygun ne yapıyorlar acaba. Ben söyleyeyim. Kapıda kolonya, birde şerit bariyer. Sınra sen kalk ben havalimanı işletiyorum de. Pes valla. Bari hebrcilere bunları servis etme de rezil olma
  • Sayın müdür sizin övünerek anlattığınız önlemleri Türkiyede bakkalar alıyor. Uluslararası genelgelere uyuyor musunuz yoksa haberiniz bile yok mu? Sosyal konut şirketinin idare edeceği bir havalimanından fazla bir beklentimiz yok ama bari büyük havalimanlarını örnek alın. Destek alın. Know how alın. Cehaletle bu işin olmadığını gördünüz herhalde
  • O insanlari alanlara getiren hostes ve pilotlara niye yapmiyorlar.
  • ANTALYADA YAPAMIYORLAR ÇÜNKÜ YAPSALAR YARISINDAN FAZLASI YA TAŞIYICI YA DA ÇOKTAN ATLATMIŞ OLARAK ÇIKAR OLAN YİNE BİZE OLUR :))
  • Bizim burdaki havalimanlarına yokmu bizimki de canda ondan yani
  • Bende yurtdışına gidecegim bir hastaneye sordum pcr testi 550 tl dediler.
  • Ben hayatta yaptırmam,dunyadaki hiç bir kuvvetinde bana iradem dışında PCR testi yaptıracagını sanmıyorum....Gucu yetmez kimsenin.

KKTC Sağlık Bakanlığı, Dünya genelindeki Coronavirüs (COVID-19) salgını kapsamında Ercan Havalimanı çalışanlarına Covid-19 testi yaptı.

T&T Havalimanı İşletmeciliği’nden yapılan açıklamada, hem çalışanların hem de yolcuların sağlığını koruma amacıyla, personele test yaptırıldığı kaydedildi. Sağlık Bakanlığı işbirliği ile sağlık personeli tarafından yapılan testlerin tümünün negatif çıktığı bildirildi.

Sağlıklı ve güvenli hizmet önemli

T&T Havalimanı İşletmeciliği Genel Müdürü Serhat Özçelik, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, özellikle yolcular ve vatandaşla birebir muhatap olan havalimanı personeline, Sağlık Bakanlığı aracılığı ile kendi talepleri doğrultusunda test yaptırdığını kaydetti.

Özçelik, havalimanında daha sağlıklı ve güvenli hizmet vermek için koronavirüs testi yaptıran personelin test sonuçlarının negatif çıktığını belirtti.

COVID-19 önlemleri kapsamında T&T Ercan Havalimanı’na maskesiz girilmesinin yasak olduğunu ifade eden Özçelik, havalimanı girişlerinde termal kameralar ile herkesin ateşinin ölçüldüğünü ifade etti.

Özçelik şöyle devam etti:

“Havalimanının birçok noktasına COVID-19 ile ilgili uyarıcı levhalar ve otomatik el dezenfektan cihazları yerleştirdik. Yolcularımızız sosyal mesafesini koruması için zemine uyarıcı çizgiler konuldu. Havalimanımızda 7/24 düzenli ilaçlanıp dezenfeksiyon çalışmaları yapılmaktadır. Ayrıca, çalışanlarımıza maske, mesafe ve hijyen konusuna dikkatli davranmaları konusunda sürekli uyarılarda bulunuyoruz. İnşallah alınan tedbirlerle, yaygın hale gelen bu salgını hep birlikte kontrol altına alacağız. Bu süreçte büyük bir özveriyle çalışan sağlık personellerine ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim. İşletme olacak, halkımıza ve tüm yolcularımıza sağlıklı günler dileriz.” 





Tüm havalimanı personeline PCR testi yapıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Lecn ~ 4 yıl önce
Önce ercan havalimanı gelen giden yolculara hangi önlemleri aldığını açıklasın. Mevzuata genelgeye uygun ne yapıyorlar acaba. Ben söyleyeyim. Kapıda kolonya, birde şerit bariyer. Sınra sen kalk ben havalimanı işletiyorum de. Pes valla. Bari hebrcilere bunları servis etme de rezil olma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 4 yıl önce
Sayın müdür sizin övünerek anlattığınız önlemleri Türkiyede bakkalar alıyor. Uluslararası genelgelere uyuyor musunuz yoksa haberiniz bile yok mu? Sosyal konut şirketinin idare edeceği bir havalimanından fazla bir beklentimiz yok ama bari büyük havalimanlarını örnek alın. Destek alın. Know how alın. Cehaletle bu işin olmadığını gördünüz herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iyide ~ 4 yıl önce
O insanlari alanlara getiren hostes ve pilotlara niye yapmiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maraba ~ 4 yıl önce
ANTALYADA YAPAMIYORLAR ÇÜNKÜ YAPSALAR YARISINDAN FAZLASI YA TAŞIYICI YA DA ÇOKTAN ATLATMIŞ OLARAK ÇIKAR OLAN YİNE BİZE OLUR :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 4 yıl önce
Bizim burdaki havalimanlarına yokmu bizimki de canda ondan yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir vatandaş ~ 4 yıl önce
Bende yurtdışına gidecegim bir hastaneye sordum pcr testi 550 tl dediler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pcr ~ 4 yıl önce
Ben hayatta yaptırmam,dunyadaki hiç bir kuvvetinde bana iradem dışında PCR testi yaptıracagını sanmıyorum....Gucu yetmez kimsenin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000