24 Şubat 2009, Salı 15:00:20

TUI, Antalya'ya ek sefer koydu

TUI Avusturya, özellikle Nisan ayına yönelik olarak artan talep karşısında Graz ve Viyana’dan Antalya’ya 4-25 Nisan tarihleri arsında ek seferler koyduğunu açıkladı.

Paskalya tatilini kapsayan ek seferlerin TUI’nin Avusturya’daki markası Gulet’in Blue Collection ve Pegasos World Hotel satışları dahilinde olduğu bildirildi.  

TUI Avusturya Reklam, Pazarlama ve Satış Genel Müdürü Uwe Scmidt, Antalya’nın Paskalya tatili için en çok sorulan destinasyon olduğunu ve Blu Collection oteli ile Avusturya pazarındaki cazibesinin daha da arttığını kaydetti.

Gulet’in Belek’teki Blu Collection tesisinde 17 Nisan uçuş tarihli bir haftalık ultra herşey dahil tatili kişi başına 539 avro, iki haftalık tatil ise kişi başı 749 avro.
Aynı çıkış tarihi ile İncekum’daki Planet Pegasos World otelindeki bir haftalık herşey dahil tatil ise kişi başı 489 avro, 11-25 Nisan tarihleri arsındaki iki haftalık tatilin fiyatı ise 750 avro. 16 yaşına kadar olan çocuklardan ise 199 avro sabit ücret alınıyor. Tüm satışlarda 28 Şubat’a kadar erken rezervasyon indirimi uygulanıyor.


 

TUI, Antalya'ya ek sefer koydu

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000