17 Mayıs 2011, Salı 10:55:50

TUI 10 BİN EK KOLTUK KOYDU

2011 yaz sezonu için artan talep üzerine, Avrupa seyahat pazarının en büyük grubu TUI, uçak koltuk kapasitesine 10 bin koltuk ekledi. TUI, ek koltukları, yaz sezonunda 14 Alman havaalanından Türkiye, Mayorka, Fuerteventura, Yunanistan ve Bulgaristan’a yapacağı seferlerde kullanacak...
  • hollanda ve alman ve israil tur operatörleri neden bulgaristan sahillerini tercih ederler anlamadım gitti.halbuki karadeniz iklimi soğuk iklime sahip bir ülke.madem deniz kum güneş biz karadeniz bögesi olarak kapasitemizi genişletip tanıtım yapmıyoruz?

2011 yaz sezonunda artan talep, Avrupa pazar lideri TUI’yi aralarında Türkiye’nin de bulunduğu farklı destinasyonlar için 10 bin ek koltuk koymaya yöneltti. Yaz sezonunda 14 Alman havaalanından Türkiye, Mayorka, Fuerteventura, Yunanistan ve Bulgaristan’a yapılacak seferlerde kullanılacağı bildirilen ek koltukların konulmasında Almanya’nın nüfus bakımından en yoğun olan üç eyaletinde okul tatilinin bu yıl aynı dönemde başlamasının da etkili olduğu belirtiliyor.

Özellikle bugünlerde yaz sezonuna olan talepte daha da artış olduğuna işaret eden TUI Almanya Orta ve Uzak Mesafeli Destiansyonlar Sorumlusu Oliver Dörschuck, “Bu yıl özellikle ailelerin geçen yıla oranla daha fazla seyahat ettiklerini görüyoruz” dedi.

TUI 10 BİN EK KOLTUK KOYDU

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
hollanda ve alman ve israil tur operatörleri neden bulgaristan sahillerini tercih ederler anlamadım gitti.halbuki karadeniz iklimi soğuk iklime sahip bir ülke.madem deniz kum güneş biz karadeniz bögesi olarak kapasitemizi genişletip tanıtım yapmıyoruz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000