19 Nisan 2022, Salı 09:04:46

TU-160 nükleer bomba ile mi uçtu?

Rusya arasındaki savaşta 54. gün devam ederken, Ukrayna sınır hattında görülen TU-160 bombardıman uçağı endişelerin artmasına neden oldu.

Rusya arasındaki savaşta 54. gün devam ederken, Birleşmiş Milletler tarafında açıklanan rapora göre ülkede en az 2 bin 72 sivil hayatını kaybetti, 2 bin 818 kişi yaralandı. Öte yandan 4 milyon 934 bin 415 kişi kişi ise komşu ülkelere geçmek zorunda kaldı.

MOSKOVA KRUVAZÖRÜN VURULMASI SONRASI TANSİYON ARTTI

Ukrayna'nın geçtiğimiz günlerde Neptün füzesiyle Karadeniz'de Rusya'ya ait "Moskova" adlı kruvazör gemisini vurarak batırmasının ardından iki ülke arasındaki tansiyon daha da arttı.

NÜKLEER BOMBARDIMAN UÇAĞI KORKU YARATTI

Bugün ortaya çıkan görüntülerde Batı Rusya'nın Kaluga gölgesi semalarında çok sayıda uçağın uçtuğu görüldü. Rusya ve Ukrayna sınırına yakın bölgede uçan dört savaş uçağı ve bir yakıt ikmal uçağı ile birlikte bir de nükleer bomba taşıma kabiliyeti olan TU-160 tipi bombardıman uçağının bulunması korkuya sebep oldu.

RUSYA'DAN AÇIKLAMA GELMEDİ

Nükleer uçağın uçuşuyla ilgili Rusya Savunma Bakanlığı henüz bir açıklamada bulunmadı. Rusya'nın son saldırıları son zamanlarda Kiev ve Lviv şehirlerinde yoğunlaşmıştı.

TU-160 nükleer bomba ile mi uçtu?

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000