03 Ocak 2011, Pazartesi 08:44:36

TU-154'LER YASAKLANDI!

Rusya Ulaştırma İdaresi Kurumu, TU-154 tipi uçakların bir süreliğine seferlerde kullanılmamasını istedi.
  • bir zamanlar ali senin greenair isminde bir sirketi vardi düsseldorf,tan istanbula ucmustuk.oturdugumuz koltuklar bile sallaniyorduk allah,a sükür korkudan istanbula nasil indigimizi bilmiyorum.
  • "hakikateni" yanlis yazmakla, bir kaza uzerine geyik yapmayi ayni kefeye koymak sizin niyetinizi ya da bir algilama sorununuzu ortaya koyuyor. Niyetiniz bozuksa bir psikolog, algilama sorununuz varsa bir doktor gormenizi oneririm. Son sozu sizin sozlerinizle bitiriyim cunku bir tek orasi dogru ve cok guzel! `kendi yaptigi sacma yorumlara ayni sekilde cevap almistir moscow lions`!
  • ...galiba Nataşa trafiği aksar diye korkuyorlar! Ural iyi, Tupolev şahane, Antonov efsane. Daha neler neler. Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı demiş atalarımız. Bunların yeni hallerini de gördük! Sinekler gibi düşüyorlar. Bu arada kimse dalga geçip geyik yapmıyor, eski teknolojiye mahkum bırakıp öldürdükleri insanlara üzülenlerin yorumları bunlar.
  • "Moskof kedisi" benzetmesi gerçekten de cuk oturmuş. Bunu diyeni eleştiren biraz daha bu siteyi ziyaret etmiş olsaydı herşeyi anlardı. Amaç zaten komik olmak değil. Kendi yaptığı saçma yorumlara aynı şekilde cevap almıştır moscow lions. Ayrıca da "hakkaten" değil "hakikaten" yazılır. Başkalarına akıl vermeden kendimizi kontrol etmeliyiz önce. Bu arada "moskof kedisi1 benzetmesi de cuk oturmuş
  • lutfen seviyeli bir siteye boyle seviyesiz yorumlar gondermeyin.hangi cagdayiz artik babalarinizdan duydugunuz o seviyesiz sozleri gelisi guzel her yerde kullanma ozgurlugu vermez.ustelik hicte yeri olmayan yerlerde.Saygilarimla.....
  • komünistler moskova'ya
  • Moscow Lions SKY'ın B734'lerini beğenmeyip, 40-50 lira daha fazla verip B738 & A321 ile uçarım diyordu en son...
  • moskof kedisi pisi pisi diyen kisi de en az moscow lions nikli sahis kadar bence sorunlu, ya siz ne garip insalarsaniz, komik mi oldugunu saniyorsunuz? bir kirim olmus yaralilar var oluler var, ve siz geyik yapiyosunuz. bu herkesin basina gelebilir, her ucak kirim gecirebilir. Biraz saygi lutfen, bu geyik yapilacak bir sey olmamali. bir de hakkaten komik degilsiniz.
  • "Moskof kedisi" yine çıkmamış sesin soluğun :) nerelerdesin yaw?? Pisi pisi :PP
  • Imalatina 1970 yillari civarinda baslanan Tupolev 154B serisinin kullanimina yasak getirildi.154M'ler icin simdilik bir yasaklama yok..
Rusya Ulaştırma İdaresi Kurumu, geçtiğimiz gün yaşanan TU-154 tipi yolcu uçağındaki yangın ve patlamanın nedeni belirleninceye kadar havayolları şirketlerinden bu tipteki uçakların seferlerinde kullanılmamasını istedi.

Kurumun talebi, Sibirya bölgesindeki Surgut kentinde dün kalkış için pistte ilerleyen yolcu uçağında çıkan yangın ve sonrasındaki patlamada 3 kişinin ölmesinin ardından geldi ancak bu talebin bağlayıcılığı olup olmadığı bilinmiyor.

Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangında 10'u ağır, 43 kiş i yaralanmıştı. Müfettişlerin, uçuş kayıtlarını bulduğu ve yakıt örneği aldığı kaydedildi.

Rus yapımı, orta menzilli, üç motorlu Tupolev Tu-154'ler, Rusya'da iç seferlerde en çok kullanılan uçaklardan biri.




TU-154'LER YASAKLANDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
bir zamanlar ali senin greenair isminde bir sirketi vardi düsseldorf,tan istanbula ucmustuk.oturdugumuz koltuklar bile sallaniyorduk allah,a sükür korkudan istanbula nasil indigimizi bilmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"hakikateni" yanlis yazmakla, bir kaza uzerine geyik yapmayi ayni kefeye koymak sizin niyetinizi ya da bir algilama sorununuzu ortaya koyuyor. Niyetiniz bozuksa bir psikolog, algilama sorununuz varsa bir doktor gormenizi oneririm. Son sozu sizin sozlerinizle bitiriyim cunku bir tek orasi dogru ve cok guzel! `kendi yaptigi sacma yorumlara ayni sekilde cevap almistir moscow lions`!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
...galiba Nataşa trafiği aksar diye korkuyorlar! Ural iyi, Tupolev şahane, Antonov efsane. Daha neler neler. Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı demiş atalarımız. Bunların yeni hallerini de gördük! Sinekler gibi düşüyorlar. Bu arada kimse dalga geçip geyik yapmıyor, eski teknolojiye mahkum bırakıp öldürdükleri insanlara üzülenlerin yorumları bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"Moskof kedisi" benzetmesi gerçekten de cuk oturmuş. Bunu diyeni eleştiren biraz daha bu siteyi ziyaret etmiş olsaydı herşeyi anlardı. Amaç zaten komik olmak değil. Kendi yaptığı saçma yorumlara aynı şekilde cevap almıştır moscow lions. Ayrıca da "hakkaten" değil "hakikaten" yazılır. Başkalarına akıl vermeden kendimizi kontrol etmeliyiz önce. Bu arada "moskof kedisi1 benzetmesi de cuk oturmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
lutfen seviyeli bir siteye boyle seviyesiz yorumlar gondermeyin.hangi cagdayiz artik babalarinizdan duydugunuz o seviyesiz sozleri gelisi guzel her yerde kullanma ozgurlugu vermez.ustelik hicte yeri olmayan yerlerde.Saygilarimla.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
komünistler moskova'ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Moscow Lions SKY'ın B734'lerini beğenmeyip, 40-50 lira daha fazla verip B738 & A321 ile uçarım diyordu en son...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
moskof kedisi pisi pisi diyen kisi de en az moscow lions nikli sahis kadar bence sorunlu, ya siz ne garip insalarsaniz, komik mi oldugunu saniyorsunuz? bir kirim olmus yaralilar var oluler var, ve siz geyik yapiyosunuz. bu herkesin basina gelebilir, her ucak kirim gecirebilir. Biraz saygi lutfen, bu geyik yapilacak bir sey olmamali. bir de hakkaten komik degilsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"Moskof kedisi" yine çıkmamış sesin soluğun :) nerelerdesin yaw?? Pisi pisi :PP

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Imalatina 1970 yillari civarinda baslanan Tupolev 154B serisinin kullanimina yasak getirildi.154M'ler icin simdilik bir yasaklama yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000