20 Mart 2022, Pazar 15:17:14

TSK'ya teslim edilecek 10. A400M görüntülendi

Türk Hava Kuvvetleri’nin teslim alacağı son ve 10’uncu A400M nakliye uçağı görüntülendi.
  • Koskoca iki nakliye uçağını bozuk para gibi harca. Ülke babasının çiftliği gibi yönetiliyor. Aslında akıllı bir baba böyle serkeş bir evladı iş başında bir gün tutmaz.
  • Ukrayna ateş çemberi olmuş muhalifler 2 uçak diye sayıklayıp duruyor. Vazifeliler emniyette olsunda uçaklar zerre kadar mühim değil. Dua edinde bu ukrayna meselesinde tek zararımız uçak olsun.
  • Bu uçakları neden tercih ediyorlar bilemiyorum, mutlaka bir sebebi vardır. Ancak bu uçakların motorları çok gürültülü. 25-30 bin feet irtifada seyrederken dahi şehirde ciddi bir gürültüye sebep oluyor.
  • - 2 boryspil de !
  • Polonya Romanya gibi sınıra yakın bir havaalanına gönderemediniz değilmi uçakları.Personeli ve teçhizatı gereksiz tehlikeye attınız gereği yapılsın.Babanızın malı değil o uçaklar.
  • 2 tanesi Kiev Havalimanında pert oldu. Hangi akıl onları oraya gönderdi.
  • Büyük bir öngörüsüzlükle savaştan 1 gün önce Ukrayna'ya gönderilen ve daha sonra dönemeyen 2 adet A400M uçağımızın yerini doldurmak amacıyla 2 adet daha sipariş versinler. Bu uçaklarımızın Kiev'den hasarsız dönme ihtimali sıfır
  • Kiev’de 15 gündür mahsur kalan 220 milyon €’ luk 2 A-400M askeri uçaklarımız ve personellerimiz ne durumdalar???????
  • Kiev hava limanında kalan 2 askeri nakliye uçağımıza ne oldu.? Rusya'nın Ukrayna'ya askeri harekat yapacağını bile bile alalacele ne gönderdiniz ve uçaklarımızı orda mahsur bıraktınız..?
  • esas merakettigimukranynadakki2 a400unn suandonuodinmedigi

Türk Hava Kuvvetleri’nin teslim alacağı son ve 10’uncu A400M nakliye uçağı görüntülendi.

2022 yılında test ve kabul faaliyetlerinin tamamlanmasının ardından 10’uncu A400M nakliye uçağı 12’nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı/Kayseri’ye gelecek. SSB Başkanı İsmail Demir, Savunma Sanayii Başkanlığı’nın 2022 yılı hedefleri arasında A400M programında Türkiye’nin sipariş ettiği nakliye uçaklarının sonuncusunun teslim edileceğini ifade etmişti.

A400M ATLAS stratejik nakliye uçağı projesi programı 1985 yılında başlatılmış, Türkiye’nin katılımı ise 1988 yılında gerçekleşmişti. Almanya, Belçika, Fransa, İngiltere, İspanya ve Türkiye’nin iştirak ettiği proje kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığı için toplamda 10 adet A400M tedarik edilecek. A400M nakliye uçaklarının ilki 12 Mayıs 2014 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine katılmıştı.

(DefenceTurk)

TSK'ya teslim edilecek 10. A400M görüntülendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

meraksız ~ 2 yıl önce
Koskoca iki nakliye uçağını bozuk para gibi harca. Ülke babasının çiftliği gibi yönetiliyor. Aslında akıllı bir baba böyle serkeş bir evladı iş başında bir gün tutmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muhaliflere sakız ~ 2 yıl önce
Ukrayna ateş çemberi olmuş muhalifler 2 uçak diye sayıklayıp duruyor. Vazifeliler emniyette olsunda uçaklar zerre kadar mühim değil. Dua edinde bu ukrayna meselesinde tek zararımız uçak olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gürültülü ~ 2 yıl önce
Bu uçakları neden tercih ediyorlar bilemiyorum, mutlaka bir sebebi vardır. Ancak bu uçakların motorları çok gürültülü. 25-30 bin feet irtifada seyrederken dahi şehirde ciddi bir gürültüye sebep oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Derde Bak ~ 2 yıl önce
Uçak da diyordu, rahatsız olur şimdi yerdekiler, az ses çıkarayım. Uçak alırken kriter ses mi olmalı hahahaha
Adam ~ 2 yıl önce
- 2 boryspil de !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air force ~ 2 yıl önce
Polonya Romanya gibi sınıra yakın bir havaalanına gönderemediniz değilmi uçakları.Personeli ve teçhizatı gereksiz tehlikeye attınız gereği yapılsın.Babanızın malı değil o uçaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cormoran ~ 2 yıl önce
2 tanesi Kiev Havalimanında pert oldu. Hangi akıl onları oraya gönderdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sezai ~ 2 yıl önce
Oraya gitmesinin sebebi savaş çıkacak diye kendi vatandaşını almaya gitti ama kimse savaşın çıkacağına inanip kimse gelmedi uçağa
2 daha ~ 2 yıl önce
Büyük bir öngörüsüzlükle savaştan 1 gün önce Ukrayna'ya gönderilen ve daha sonra dönemeyen 2 adet A400M uçağımızın yerini doldurmak amacıyla 2 adet daha sipariş versinler. Bu uçaklarımızın Kiev'den hasarsız dönme ihtimali sıfır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam ~ 2 yıl önce
Parasını da gonderenden ve patronundan alsınlar,koymaz onlara o rakamlar
Www ~ 2 yıl önce
Kiev’de 15 gündür mahsur kalan 220 milyon €’ luk 2 A-400M askeri uçaklarımız ve personellerimiz ne durumdalar???????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 2 yıl önce
Sanane
Kel Ali ~ 2 yıl önce
Kiev hava limanında kalan 2 askeri nakliye uçağımıza ne oldu.? Rusya'nın Ukrayna'ya askeri harekat yapacağını bile bile alalacele ne gönderdiniz ve uçaklarımızı orda mahsur bıraktınız..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merak ~ 2 yıl önce
esas merakettigimukranynadakki2 a400unn suandonuodinmedigi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000