20 Ağustos 2017, Pazar 17:42:20

Troy Air Fest'te küçük uçak kaza yaptı

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey Belediyesince Çanakkale Görsel Tanıtım Derneği iş birliğiyle düzenlenen Troy Air Fest'te uçuş yapan Pipistrel Virus SW tipi uçak kaza yaptı.
  • Geçmiş olsun Allah acil şifa versin
  • Yaw önüne gelen düz bir araziyi pist yapıp hemen bir festival yapıcam kafasına girerse sonuç bu
  • Pistin tam onunde 50 metrelik engel var. Usta pilotlar bu engeli yalayarak gecti... olasi bir emergency durumda olabilecek olayda iste budur. Havaciligin eskileri bu festival burada boyle olmaz diye kendini paraladi ama kimse dinlemedi... eger birazcik adalet varsa hala havacilikta.. shgm isini yapsin boyle bir pistin isletilmesine musade eden herkese gereken sorusturmayi baslatsin! Iyice cocuk oyuncagina cevirdiniz su camiayi yazik!!!!
  • Frene az basaymış
  • geçmiş olsun.kendisine acil sifalar ve uçuş hayatında başarılar dilerim.
  • Havacılık bu, olur böyle şeyler. Seneye daha çok katılımlı bir festival olması ümidiyle. Mustafa Gürer arkadaşımıza da acil şifalar diliyorum.
  • Yaw biz daha otomobil kullanamiyoruz ,karayollarimiz savas alani sanki ,bizim neymize ucak kullanmak herkes bildigi isi yapsin ,bizede uckagitcilik duser
  • Çok şükür Mustafa hocanın durumu iyi. Kendisi çok deneyimli bir pilottur. Geçmiş olsun.
  • Eğitim! eğitim! eğitim! Parası varsa yenisini alır. Aklı varsa adam gibi eğitim alır. Şu uçak, fabrikasından alınmış haliyle 150.000 euro. Yazık, günah inişte ters gelmiş. En az 30.000 euro masrafı var şimdi. 30.000 euroluk eğitim alsaydı keşke.
  • Ülkede sorunsuz bir gün sıkıntısız bir organizasyon yok arkadaş bunlar beddua dan sonra olmaya başladı

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey Belediyesince Çanakkale Görsel Tanıtım Derneği iş birliğiyle düzenlenen Troy Air Fest'te uçuş yapan Pipistrel Virus SW tipi uçak kaza yaptı.

17 Ağustos'ta başlayan ve bugün son günü olan havacılık festivalinde TC-UTG kuyruk tescilli tek motorlu Virus SW tipi uçağıyla uçuş yapan pilot pilot Mustafa Gürer iniş yaptığı arazide takla attı.

Yaralanan pilot Gürer'in hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.


 

Troy Air Fest'te küçük uçak kaza yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Ckz ~ 7 yıl önce
Geçmiş olsun Allah acil şifa versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Festival ~ 7 yıl önce
Yaw önüne gelen düz bir araziyi pist yapıp hemen bir festival yapıcam kafasına girerse sonuç bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogruyukonusan ~ 7 yıl önce
Pistin tam onunde 50 metrelik engel var. Usta pilotlar bu engeli yalayarak gecti... olasi bir emergency durumda olabilecek olayda iste budur. Havaciligin eskileri bu festival burada boyle olmaz diye kendini paraladi ama kimse dinlemedi... eger birazcik adalet varsa hala havacilikta.. shgm isini yapsin boyle bir pistin isletilmesine musade eden herkese gereken sorusturmayi baslatsin! Iyice cocuk oyuncagina cevirdiniz su camiayi yazik!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
// ~ 7 yıl önce
Frene az basaymış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GL ~ 7 yıl önce
geçmiş olsun.kendisine acil sifalar ve uçuş hayatında başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M.V.Aydin ~ 7 yıl önce
Havacılık bu, olur böyle şeyler. Seneye daha çok katılımlı bir festival olması ümidiyle. Mustafa Gürer arkadaşımıza da acil şifalar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Egri durup dogru konusmak ~ 7 yıl önce
Yaw biz daha otomobil kullanamiyoruz ,karayollarimiz savas alani sanki ,bizim neymize ucak kullanmak herkes bildigi isi yapsin ,bizede uckagitcilik duser

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayan Pilot Adayı ~ 7 yıl önce
Sen kullanma kardeşim biz göklerin bekçisi oluruz. Dediğin gibi herkes kendi işine
bayan pilot adayı : ~ 7 yıl önce
herhalde senden iyi bekçi olur. işleri karıştırma.
Havacı ~ 7 yıl önce
Çok şükür Mustafa hocanın durumu iyi. Kendisi çok deneyimli bir pilottur. Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaa ~ 7 yıl önce
Öyle valla.
deneyim ~ 7 yıl önce
bu mu yani
Adaletterazisi ~ 7 yıl önce
Ya öylemi Allah dan deneyimli pilotmus ya birde deneyimi olmasaydi neler olurdu hahahajah
Adaletterazisi ~ 7 yıl önce
Bu ülkede karadenizliler, karadenizliler icinde trabzonlular sevilmez bosuna yormayin kendinizi hemsehrilerim ama bir gercek var bu ülkeyi karadenizliler ve trabzonlular yönetiyor digerlerinin basina taktigimiz tasma ilen yönetiyoruz o kadar
Eğitim ~ 7 yıl önce
Eğitim! eğitim! eğitim! Parası varsa yenisini alır. Aklı varsa adam gibi eğitim alır. Şu uçak, fabrikasından alınmış haliyle 150.000 euro. Yazık, günah inişte ters gelmiş. En az 30.000 euro masrafı var şimdi. 30.000 euroluk eğitim alsaydı keşke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ultralight ~ 7 yıl önce
Kendisinin ne kadar deneyimli bir pilot oldugunu hepimiz biliyoruz. Neyin eğitiminden bahsediyorsunuz. Kişileri tanımadan gereksiz yorumlar yapmayın. Motor arızası her uçakta olabilir. Önemli olan çevresine ve insanlara zarar vermeden kazayı atlatmaktır. Lütfen düşünüp yorum yazın.
Beyinsizsin. ~ 7 yıl önce
Pilot canından olacak sen hala para mı diyorsun??? Beyin yoksunusun !!! Maliyet hesabı yaptın herkes de senin çok bilgili ve eğitimli olduğunu düşündü sanki... Ne gereksiz bir yorum...Eğitim eğitim diye bağırıyor umarım senin başına da emergency bişey gelir de mezar taşına rahmetli çok eğitimliydi yazarlar !!!
Yav hee hee ~ 7 yıl önce
Eskiden bebeler Bağdat Caddesinde araba çarpıştırırdı. Maliyet hesabı yapılmazdı. Hepsi adam oldu şimdi. Tabi ki eğitim. Kır dök vandal gibi ortalığı sonra neymiş pilotmuş. Oldu canım. Tabi canım. Bu araçların hepsi ithal. Milli servet bunlar. Birileri keyif için kırıyor. Seyreden akıllı da bakıp doğasında var bu işlerin diyor. Deve güreşi sanki. Böyle havacılık mı olur bi gidin yaa.
Menemen ~ 7 yıl önce
Ülkede sorunsuz bir gün sıkıntısız bir organizasyon yok arkadaş bunlar beddua dan sonra olmaya başladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)))) ~ 7 yıl önce
Ya lanetlendi ülke :)))))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000