14 Mayıs 2010, Cuma 08:18:59

Tripoli Havalimanı pilotların korkulu rüyası mı?

Libya’nın başkenti Trablus’taki havalimanının pilotların korkulu rüyası olduğu öne sürüldü.
  • KUZU Kargo neredeyse tarifeli sefer gibi Tripoliye uçuyor..En iyi onlara sormak lazım..yanlış hatırlamıyorsam Bingazi ye de uçuyorlar..SAW dan uçuş yapıyorlar oraya..
  • Arkadaslar TAV'in da dahil oldugu konsorsiyum su anda Tripoli havaalaninin terminal insaatini yapiyor. Havaalaninin yaklasma, sinyalizasyon, konum, trafik yonetim gibi konulari ile TAV'in hic ilgisi yok.
  • sanırım TAV su anda trıpolı havaalanını yenıden yapıyor ekım 2009 da bende o meydana ındım baya eskı bır havaalanı Tav dan sonra modern bır hale gelecek
  • Temmuz 1989 de bir Gûney Kore DC-10 uçagi ayni piste inerken düsmüstü.!!!!!! Benim bildigim 1992 de Libya Hava yollarina ait Boeing727 uçagi Libya H.K ait bir MIG23 uçagi ile Tripoliden kalktiktan sonra havada çarpismisti.

Arap basınında yer alan haberlere göre; Uluslararası Tripoli Havalimanı uçak iniş ve yön gösterme sistemleri açısından yetersizliğiyle tanınıyor.

1992’de aynı piste inmeye çalışan Boeing 727 tipi uçak düşmüştü.

Meydadna gelen bu feci kazada 157 kişi hayatını kaybetmişti.

Tripoli Havalimanı pilotların korkulu rüyası mı?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
KUZU Kargo neredeyse tarifeli sefer gibi Tripoliye uçuyor..En iyi onlara sormak lazım..yanlış hatırlamıyorsam Bingazi ye de uçuyorlar..SAW dan uçuş yapıyorlar oraya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaslar TAV'in da dahil oldugu konsorsiyum su anda Tripoli havaalaninin terminal insaatini yapiyor. Havaalaninin yaklasma, sinyalizasyon, konum, trafik yonetim gibi konulari ile TAV'in hic ilgisi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sanırım TAV su anda trıpolı havaalanını yenıden yapıyor ekım 2009 da bende o meydana ındım baya eskı bır havaalanı Tav dan sonra modern bır hale gelecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Temmuz 1989 de bir Gûney Kore DC-10 uçagi ayni piste inerken düsmüstü.!!!!!! Benim bildigim 1992 de Libya Hava yollarina ait Boeing727 uçagi Libya H.K ait bir MIG23 uçagi ile Tripoliden kalktiktan sonra havada çarpismisti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000