04 Mart 2017, Cumartesi 09:08:54

Traşlanan bina 1 aya hazır!

Adana'da 14 katlı olarak yapımı tamamlanma aşamasına gelen ancak 'mania' sorunu nedeniyle üstten 6 katı yıkılarak 'eksiltilen' İl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası, nisan ayında hizmete girecek.
  • Kriterler yeni mi değişti de 14 katlı bina iptal oldu? Yapılırken de illegaldi. Nasıl olsa parası milletten çıkıyor, savurun boş yere kanı bozuklar.
  • Baştan yanlış olduğunu söyleyip bu tip yapılaşmaların önüne geçmeye çalışınca her türlü yaptırım uygulanıyor. Merak ediyorum traşlanan 6 katın yapım ve yıkım maliyetini kim karşıladı acaba. Kamudaki bu çarpık sistem değişmedikçe, liyakat olmadıkça, koltuk sevdası oldukça daha birçok örneği olan bu gibi olaylarla çok karşılaşırız. Para kendi ceplerinden çıksaydı bu boyuta gelir miydi? Yazık...
  • Deveye sormuslar boynun neden egri...
  • Zamanında niye izin verdiniz ki şimdi de traş isiyle uğraşıyorsun.
  • Anlamak mümkün değil havalanları civarına nasıl oluyorda yüksek katlı bina yapılıyor ruhsat veriliyor hemde kamu binası. Normalde.uçakların iniş kalkış istikametinde kesinlikle yerleşim alanı olmamalı tüm dünyada bir sürü kazalarda dünya can kaybı oluyor bizin Act kazası örneği

Adana'da 14 katlı olarak yapımı tamamlanma aşamasına gelen ancak 'mania' sorunu nedeniyle üstten 6 katı yıkılarak 'eksiltilen' İl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası, nisan ayında hizmete girecek. Açılış için gün sayan binadaki son çalışmaları Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ile birlikte inceleyen Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, yeni çalışma alanlarında en iyi hizmeti sunacaklarını söyledi.

7 YIL BEKLEDİ

Hizmet standartlarını karşılamayan Emniyet Müdürlüğü'nün bir kampus alanında toplanması için 2010 yılında Döşeme Mahallesi'nde Adana Valiliği'nin yanındaki alanda yeni binanın temeli atıldı. 37 bin 542 metrekarelik alana sahip yeni bina 14 kata ulaştığında Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ) raporu doğrultusunda uçakların uçuş güvenliğini tehlikeye soktuğu gerekçesi ile 2011'de mühürlendi. Yargıya taşınan konu, yaklaşık 4 yıllık belirsizlikten sonra çözüme kavuştu. Binanın 6 katının yıkımına karar verildi. İl Özel İdaresi tarafından açılan yıkım ihalesini inşaatın yapımında yüklenici firma olan Halil Avcı Şirketler Grubu 3 milyon 135 bin lira teklifle aldı ve işlemi gerçekleştirdi.

NİSAN'DA AÇILIYOR

Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın göreve başlamasıyla birlikte uzun zamandır açılışı beklenen binadaki çalışmalar hızlandı. Kentte ek hizmet binaları ve merkezlerle birlikte 20'ye yakın noktada hizmet veren Adana İl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni binasında tamamlanma aşamasına gelen çalışmaları son olarak Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok inceledi. Nisan ayı itibariyle hizmete girecek binada Genel Müdür Altınok'u bilgilendiren İl Emniyet Müdürü Osman Ak, 'çok heyecanlı olduklarını belirterek "Emniyet görevlileri olarak yeni binamızla birlikte vatandaşlarımıza yine en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağız" dedi. (Hürriyet)

Traşlanan bina 1 aya hazır!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Mania kriterleri ~ 7 yıl önce
Kriterler yeni mi değişti de 14 katlı bina iptal oldu? Yapılırken de illegaldi. Nasıl olsa parası milletten çıkıyor, savurun boş yere kanı bozuklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sistem ~ 7 yıl önce
Baştan yanlış olduğunu söyleyip bu tip yapılaşmaların önüne geçmeye çalışınca her türlü yaptırım uygulanıyor. Merak ediyorum traşlanan 6 katın yapım ve yıkım maliyetini kim karşıladı acaba. Kamudaki bu çarpık sistem değişmedikçe, liyakat olmadıkça, koltuk sevdası oldukça daha birçok örneği olan bu gibi olaylarla çok karşılaşırız. Para kendi ceplerinden çıksaydı bu boyuta gelir miydi? Yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hersey. ~ 7 yıl önce
Deveye sormuslar boynun neden egri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim izin verdi? ~ 7 yıl önce
Zamanında niye izin verdiniz ki şimdi de traş isiyle uğraşıyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mola ~ 7 yıl önce
Anlamak mümkün değil havalanları civarına nasıl oluyorda yüksek katlı bina yapılıyor ruhsat veriliyor hemde kamu binası. Normalde.uçakların iniş kalkış istikametinde kesinlikle yerleşim alanı olmamalı tüm dünyada bir sürü kazalarda dünya can kaybı oluyor bizin Act kazası örneği

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000