29 Nisan 2011, Cuma 13:44:09

TRANSAVIA UÇAĞI BÖYLE KARŞILANDI

Geçtiğimiz gün Antalya'nın Gazipaşa İlçesindeki havaalanına ilk uluslararası uçuş gerçekleştirildi. İlk inen uçağın görüntüleri amatör kameralara kaydedildi.
  • Unutmayin arkadaslar onlarda 50 sene once bizleri oyle karsiladilar,ister folklor ekipleri karsilasin ister kilic kalkan ekibi bunda gocunacak ne var.
  • eskiden ülkemizin bir yerinde iyi bir şey olsa sevinirdik. ne oldu da haset ve kıskançlık bizi sardı sarmaladı? alanya gazipaşa anamur bozyazı manavgat daha bir çok ilçe bu uğurda 3 yıldır umut harcadı emek sarfetti. bir şirket milyonlarca lira harcadı. sonucunu alınca tüm milletimizin sevinmesi gerekmezmi? sizi hangi iblis teslim aldı böyle? vatan kazanacak, millet kazanacak zorunuz ne?
  • Bunların hepsi önceden hesaplanmış dönüş açıları mevcuttur. Bu pilot buraya uçmadan önce belki 20 defa go around yapmıştır similatörde. gazipaşaya uçmak için bu prosedürleri bilmek ve simülatörden geçmek gerekiyor. merak etme
  • Bu Uçak Charter Uçağı Bu Yüzden BOOKING Denilen İnternetten bilet satışını göremessin çünkü öyle bir satışları yok. onun yerine neckermann.nl de alanya tatil paketi almaya çalış. ödemeyi yapmadan önce sana uçuş bilgilerinde gazipaşa ineceğini gösterecek.
  • bu insanlar hic mi ucak,turist gormediler davullu zurnali karsiliyorlar.hollandalilar hava alanina turk ucaklari indiginde daha ucaktan cikmadam kopekli polislerle bizi karsilyorlar bizimkiler davullu zurnali nerdeyse ayaklarinin altini opecekler helal olsun
  • şu folklör saçmalığından vazgeçemedik gitti. uçak indi diye göbek atmanın ne manası var.
  • Nede 737 800 un inmesine izin verilmedi de 737 700 un inmesine izin verildi arada ciddi bir fark mi bulunuyor inis kalkis mesafesinde ?
  • Burada Hollandalılar gelmiş diye mi sevinmişler ? Hayır. Gazipaşa'ya ilk Boeing indiği için... Yok onlara gitsek yüzümüze bakmazlarmış.
  • "Go Around" yapmak zorunda kalsaydı?
  • 3-5 tane bitliye kaldıysanız vay baba vay...sen o adamların ülkesine gitbakalım yüzüne bakıyorlar mı?ne hallere düşmüşüz yaaa..bir türk dünyaya bedel haaaaa?????????????????

Önceki akşam saat 20.30'da Gazipaşa Havaalanı'na inen Hollanda'nın Transavia Havayolları'na ait Boeing 737-700'ün görüntüleri amatör kameralar tarafından kaydedildi. Uçak, bir havacılık geleneği olan 'su takı'yla karşılandı.

Uçağın park pozisyonunu almasıyla birlikte de folklör ekipleri gösteri sergiledi.

İŞTE O ANLAR

TRANSAVIA UÇAĞI BÖYLE KARŞILANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
Unutmayin arkadaslar onlarda 50 sene once bizleri oyle karsiladilar,ister folklor ekipleri karsilasin ister kilic kalkan ekibi bunda gocunacak ne var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eskiden ülkemizin bir yerinde iyi bir şey olsa sevinirdik. ne oldu da haset ve kıskançlık bizi sardı sarmaladı? alanya gazipaşa anamur bozyazı manavgat daha bir çok ilçe bu uğurda 3 yıldır umut harcadı emek sarfetti. bir şirket milyonlarca lira harcadı. sonucunu alınca tüm milletimizin sevinmesi gerekmezmi? sizi hangi iblis teslim aldı böyle? vatan kazanacak, millet kazanacak zorunuz ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunların hepsi önceden hesaplanmış dönüş açıları mevcuttur. Bu pilot buraya uçmadan önce belki 20 defa go around yapmıştır similatörde. gazipaşaya uçmak için bu prosedürleri bilmek ve simülatörden geçmek gerekiyor. merak etme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu Uçak Charter Uçağı Bu Yüzden BOOKING Denilen İnternetten bilet satışını göremessin çünkü öyle bir satışları yok. onun yerine neckermann.nl de alanya tatil paketi almaya çalış. ödemeyi yapmadan önce sana uçuş bilgilerinde gazipaşa ineceğini gösterecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu insanlar hic mi ucak,turist gormediler davullu zurnali karsiliyorlar.hollandalilar hava alanina turk ucaklari indiginde daha ucaktan cikmadam kopekli polislerle bizi karsilyorlar bizimkiler davullu zurnali nerdeyse ayaklarinin altini opecekler helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şu folklör saçmalığından vazgeçemedik gitti. uçak indi diye göbek atmanın ne manası var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Nede 737 800 un inmesine izin verilmedi de 737 700 un inmesine izin verildi arada ciddi bir fark mi bulunuyor inis kalkis mesafesinde ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Burada Hollandalılar gelmiş diye mi sevinmişler ? Hayır. Gazipaşa'ya ilk Boeing indiği için... Yok onlara gitsek yüzümüze bakmazlarmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"Go Around" yapmak zorunda kalsaydı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
3-5 tane bitliye kaldıysanız vay baba vay...sen o adamların ülkesine gitbakalım yüzüne bakıyorlar mı?ne hallere düşmüşüz yaaa..bir türk dünyaya bedel haaaaa?????????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000